Cu siguranță nu este normal ca tinerii sportivi să sufere de stop cardiac sau să moară în timpul meciurilor, dar anul acesta se întâmplă.
.
Toate aceste atacuri de cord și decese au survenit la scurt timp după ce au primit vaccinul anticovid. Deși este posibil ca acest lucru să se întâmple și în cazul persoanelor care nu au primit vaccinul, totuși, numărul total indică în mod clar singura cauză evidentă.
.
Așa-zișii profesioniști din domeniul sănătății care conduc programele de vaccinare COVID din întreaga lume continuă să repete că „vaccinul COVID este un vaccin normal, sigur și eficient”.
.
Așadar, ca răspuns la declarația lor, iată o listă în continuă creștere a tinerilor sportivi care au avut probleme medicale majore în 2021 după ce au primit unul sau mai multe vaccinuri. Inițial, multe dintre acestea nu au fost raportate. Știm că mulți oameni au fost sfătuiți să nu spună nimănui despre reacțiile lor adverse, iar mass-media nu le-a raportat. Acestea au început să se întâmple după primele vaccinări COVID.
.
Mass-media mainstream încă nu le raportează pe cele mai multe, dar știrile sportive nu pot ignora faptul că jucătorii de fotbal și alte vedete se prăbușesc în mijlocul unui meci din cauza unui atac de cord. Mulți dintre aceștia mor – aproximativ 50%, potrivit site-ului goodsciencing.com.
.
Lista cu sportivii care au suferit reacții adverse sau chiar moartea la scurt timp după vaccinarea anticovid, poate fi accesată AICI, ordonată cronologic, pe lunile anului.
.
Iată câteva dintre afecțiunile raportate la sportivi:
.
  • Atac de cord sau stop cardiac
  • Cheaguri de sânge sau tromboză
  • Accident vascular cerebral
  • Bătăi neregulate ale inimii
  • Aritmie
  • Neuropatie
  • Moarte
.
„Lista sportivilor decedați în urma vaccinării anti-covid tot crește. În vremuri normale, aceste vaccinuri ar fi fost retrase demult de pe piață.
.
Sportivii sunt cumva în luminile rampei, dar oamenii obișnuiți care suferă efecte adverse nu se văd și aceștia sunt cu mult mai mulți. Dar oamenii obișnuiți nu fac O ȘTIRE.
.
Presa, mai nou, nu vorbește nici despre sportivi. Pentru că presa (autentică, cea corectă, în slujba adevărului – n.r.) a încetat să existe.
.
OAMENII MOR DE LA VACCIN!!!! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta. Deschideți linkul și vedeți-i pe toți, cu nume și prenume, cu cauza decesului și explicați-mi de ce mor. De ce până acum un an nu erau astfel de probleme în lumea sportului?
.
Mă atenționează facebook că e știre falsă. Păi mergeți pe google și căutați ce sportiv vreti din lista aia. O să găsiți știri despre el, ba că a murit, ba că a făcut stop cardiac, ba că a colapsat pe teren. Ce e fals aici? Moartea oamenilor tineri și sănătoși e falsă? Nu vă e rușine, criminalilor?”, a comentat Adriana Vitan Balint.
.
.

______________

Sursa – (ATENȚIE !!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST !!!) – https://www.activenews.ro/stiri/235-de-sportivi-au-facut-stop-cardiac-de-a-lungul-acestui-an-iar-119-au-murit-dupa-vaccinul-anticovid.-Adriana-Vitan-Balint-%E2%80%9EOamenii-mor-de-la-vaccin-Nu-puteti-ascunde-asta-numai-un-orb-nu-vede-asta-171025

.

.

.

DE CE TAC EPISCOPII, PREOȚII, STAREȚII ??!?!?!

.

– DE FRICĂ ….

.

– ASTA ÎNSEAMNĂ LEPĂDARE DE HRISTOS !…

 

.

.

.

NEpăsarea, TĂCEREA în formă continuată de decenii,

concomitent cu afundarea în abisul păcatelor,

a dus la o atât de severă stare de abrutizare,

de anihilare a conștiinței și de orbire sufletească a românilor,

încât astăzi:

.

ȘI IATĂ CĂ, VAI, SE ÎMPLINEȘTE ASTFEL,

PROOROCIA PĂRINTELUI ARHIMANDRIT JUSTIN PÂRVU !!!… :

.

DESCĂRCAȚI ÎN FORMAT PDF DE AICI :

CE SPUN SFINȚII PĂRINȚI DESPRE ACEST VACCIN

.

.

Mai multe articole pe tema DEPOPULĂRII, mai exact a EXTERMINĂRII POPULAȚIEI întregii lumi – la:

DEPOPULARE / EXTERMINAREA POPULAȚIEI ÎNTREGII LUMI

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.