SEP 21, 2020 — 

Bună tuturor,

Acest mesaj este un avertisment, vă rugăm să fiți vigilenți.

Într-un raport OMS intitulat „Considerații privind consimțământul vaccinarii copiilor și adolescenților între 6 și 17 ani” se afirmă cu subiect și predicat faptul că, orice părinte care își trimite la școală copiii în ziua în care se efectuează vaccinări, ești de acord ca aceștia să fie vaccinați.

Când Sorina Pintea era ministru al sănătății, se anunța că medicii scolari vor primi un salariu de 14000 RON, aceștia având ca obiectiv principal vaccinarea copiilor. Acest proiect e continuat de colegii din „partidul advers”.

Sunteți obligați să raportați către școli statusul vaccinal copiilor, medicii iau la cunoștiință și vor lua toate măsurile pentru ca aceștia să primească „vaccinurile lipsă”.

.

Se pregătește un Ordin de Ministru în care la art. 5.2 si art. 6 apare ca atribuție a medicului școlar efectuarea vaccinărilor în situații epidemiologice speciale:
http://www.ms.ro/acte-normative-in-transparenta/#9de03d8h0t

.

Comisia de educație declarase neconstituțional proiectul de lege al vaccinării obligatorii, neputând să se interzică accesul la școală din cauza refuzului vaccinării. Așadar s-au gândit la acest mod de a vaccina cât mai mulți copii.

Dna Anca Nițulescu vă roagă să vă implicați, trimițând e-mailuri:

https://www.nationalisti.ro/alerta-dr-anca-nitulescu-copiii-pot-fi-vaccinati-obligatoriu-anti-covid-la-scoala

Vă rugăm să redistribuiți petiția, mai avem puțin până la 50.000, moment în care o vom depune la registratura Camerei Deputaților din nou și vom putea face o mediatizare masivă a acesteia.

Fiți vigilenți,

Ioana Dinu

______________

Sursa – https://www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii/u/27759859?cs_tk=ArY0xtWGqsL_PYRqbF8AAXicyyvNyQEABF8BvN6v0Br2aLDgU2vPJXOaBSM%3D&utm_campaign=c4b7cf0621234e1fa9a2fbe0a1ade6f7&utm_content=initial_v0_4_0&utm_medium=email&utm_source=petition_update&utm_term=cs