Completați formularul de mai jos în două exemplare, depuneți-l, cu număr de înregistrare, la unitatea de învățământ la care vă sunt înscriși copiii! Păstrați un exemplar completat și înregistrat! VIDEO-Pediatru american: „Ideologia de gen îi distruge copilului fundamentele de testare a realității. Ideologia transgender în școli este un abuz psihologic care adesea conduce la castrare chimică, sterilitate și mutilare chirurgicală. Dacă aceasta nu este abuz asupra copilului, doamnelor si domnilor, atunci ce este?”

Imagini pentru NU IDEOLOGIEI DE GEN

FORMULARUL PRIN CARE PĂRINȚII SOLICITĂ ȘCOLII CA FIII SAU FIICELE LOR SĂ NU FIE EXPUȘI ÎN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT LA INFORMAȚII SPECIFICE IDEOLOGIEI DE GEN POATE FI DESCĂRCAT, ÎN FORMAT PDF, DE LA ADRESA :

https://drive.google.com/file/d/1yrQARC_FXJjbKuA-eVYde3wj7lDbGVE4/view?fbclid=IwAR0zngZzPS1pgLp3K0fT7h94gxuWbGCRXzzbzu3iyg9qJHq2gmV4W0gwNOs

Nota noastră:  Ideologia egalității de gen este un abuz asupra copilului. Prin această ideologie copilului i se neagă realitatea propriului corp, aruncându-l, de fapt, pe un tărâm periculos, specific ideilor delirante(n.n. ideea deliranta este o idee anormală care contrazice flagrant realitatea si persoana care delirează este rezistenta la orice contraargument cu privire la delirul său).

Dacă eu știu că m-am născut având două picioare, dar deodată vine cineva delegat de instituția pe care eu o creditez ca fiind modelatorul meu(școala) și îmi spune în mod repetat că, de fapt, oamenii, deși se nasc cu două picioare, pot alege să aibă două picioare sau unul sau niciunul, eu, ca și copil încrezător în infomația oferită de educator , pot ajunge să cred asta. Și pot cere, la un moment dat, ca adolescent sau adult, în cele din urmă, să mi se amputeze unul sau ambele picioare, pentru că așa mă simt eu întreg și pentru că asta e alegerea mea! Ce spuneți de asta? Oricine va citi aceste rânduri va spune că cel care le-a scris și le afirmă este nebun. Psihiatrii l-ar diagnostica  astfel:” Tulburare delirantă”! De ce, când e vorba de ideologia de gen, oamenii nu mai sesizează anormalul ideilor?

Din punct de vedere ortodox, duhovnicii ne spun că această ideologie este o răzvrătire împotriva firii umane și indirect împotriva lui Dumnezeu, căci încalcă învățătura Bisericii, astfel încât creștinul care o acceptă riscă să cadă în păcatul apostaziei.

Atragem atenția asupra faptului că dacă nu vom lua atitudine apărându-ne drepturile, se va ajunge poate curând, la situații extreme( în unele țări deja se întâmplă) în care, atât părinții cât și profesorii și directorii de școli care vor refuza activitățile legate de ideologia necreștină transgender, vor fi foarte probabil pedepsiți, fie cu amendă în prima fază , fie în caz de refuz categoric cu excluderea din școli/ desfacerea contractului de muncă la profesori sau chiar închisoare. Astfel, Adina Portaru, avocat la Bruxelles, în cadrul ADF International- organizație internațională de avocați care apără drepturile omului- și care lucrează în cazuri ce implică libertatea religioasă, libertatea de exprimare, căsătoria și familia, ne adresează următorul avertisment:” În domeniul educației, părinților le este subminat dreptul de a-și educa copiii conform propriilor convingeri filozofice și religioase. Educația sexuală agresivă, începând încă din primii ani de școală, este completată cu promovarea ideologiei de gen. În Spania este în dezbatere un proiect de lege care prevede că tinerii pot obține hormoni de blocare a pubertății fără acordul părinților și fără consultarea unui psiholog în prealabil, în acest sens. De la vârsta de 16 ani, tinerii, conform acestui proiect, pot opta pentru operație de schimbare de sex, din nou fără acordul părinților și fără consultarea unui psiholog în prealabil, în acest sens. Totul este finanțat din bani publici, de stat. De asemenea, în Marea Britanie, numărul copiilor care apelează  la clinici de identitate de gen aproape se dublează de la an la an…”

De aceea, fie ca măsură de prevenție, fie ca mărturisire creștină, fie ambele, cine dorește, poate completa formularul de mai jos, în două exemplare, și să îl depună la instituția în care copilul sau copiii săi este/ sunt înscriși. Un exemplar îl vor păstra părinții.

Domnule Director / Doamnă Director,

Subsemnatul/Subsemnata                                                               ……………………………………………………………………………………………………………………………………………..(nume,iniţiala tatălui, prenume), având codul numeric personal (CNP) ……………………,

 

părinte/reprezentant legal al elevului/elevei ……………………………………………………………….. (nume,prenume),  înscris/înscrise   în   anul   şcolar   ……………………..    în  unitatea            de învăţământ ……………………………………………………… (numele unităţii de învăţământ),       din       …………………………………………(numele localităţii),judeţul/municipiul…………………, în clasa ……………….. în baza art. 29 alin.(6), art. 48 alin. (1) din Constituţia României, a art. 1 alin. (2), art. 5 alin. (2), art. 6 lit. d), art. 27 alin. (3), art. 30 alin. (2), art. 37 lit. d), art. 51 alin. (2), art. 94 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, a art. 7 alin. (1) din Legea nr. 1/2011 şi a art. 168 alin. (1) şi (2) din Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, solicit prin prezenta să luaţi toate măsurile pentru ca fiul/fiica mea să nu fie expus/expusă în unitatea de învăţământ la informaţii specifice ideologiei de gen, care afirmă sau sugerează că genul nu este un dat biologic, ci o opţiune personală a individului sau un construct social.

 

Având în vedere că genul fiului meu/fiicei mele este indicat în certificatul său de naştere, solicit să luaţi măsurile necesare ca toate cadrele didactice să respecte genul indicat în actul său oficial şi să nu sugereze fiului meu/fiicei mele, prin nicio modalitate, că acesta/aceasta ar putea avea un alt gen decât cel biologic. Totodată, solicit să nu i se transmită fiului meu/fiicei mele, prin nicio modalitate, informaţii care prezintă genul, în general, ca fiind separat de indicatorii biologici ai persoanei, respectiv o opţiune personală sau un construct social.

 

Solicit să luaţi act că nu sunt de acord ca fiul/fiica mea să fie implicat/implicată în activităţi educative (jocuri, teste, proiecte, programe sau evenimente de orice fel), în care se prezintă ori se promovează idei, informaţii sau modele de conduită care neagă genul ca dat biologic sau care deformează ori neagă distincţia naturală dintre mamă şi tată.

 

Subliniez că expunerea cu intenţie sau prin neglijenţă a copilului meu la informaţii specifice ideologiilor care neagă sau deformează identitatea biologică a persoanei este un abuz emoţional şi psihologic, care poate duce la disforia de gen şi periclitează dezvoltarea mentală, spirituală, morală şi socială a copilului meu, sănătatea fizică şi psihică a acestuia. În cazul în care copilul meu va fi expus la astfel de informaţii, contrar solicitării mele, voi acţiona în justiţie unitatea de învăţământ şi orice persoane vinovate pentru daune morale şi pentru orice alt prejudiciu care va fi cauzat.

Prezenta cerere este valabilă pe toată perioada de şcolarizare şi nu poate fimodificată decât explicit printr-un act scris.

 

 

Data:                           Semnătura:

FORMULARUL POATE FI DESCĂRCAT, ÎN FORMAT PDF, DE LA ADRESA :

https://drive.google.com/file/d/1yrQARC_FXJjbKuA-eVYde3wj7lDbGVE4/view?fbclid=IwAR0zngZzPS1pgLp3K0fT7h94gxuWbGCRXzzbzu3iyg9qJHq2gmV4W0gwNOs

 

VIDEO. Pediatru american: „Ideologia de gen îi distruge copilului fundamentele de testare a realității”

TRANSCRIERE integrală

„Felicitări, este băiat!”, sau: „Felicitări, este fată!”

In calitate de medic pediatru, in ultimii 20 de ani, asa au inceput multe din relatiile mele cu pacientii. Corpul nostru isi declara propriul sex.

Sexul biologic nu este atribuit in mod arbitrar din afara. Sexul este determinat la conceptie de ADN –ul nostru, inmagazinat in fiecare celula a corpului nostru.

Sexualitatea umana este binara, fie ai un cromozon Y si devii barbat, fie nu ai, si esti femeie.

Sunt cel putin 6500 diferente genetice între barbati si femei. Tratamentul cu hormoni si operatia nu vor schimba aceasta.

Identitatea de gen nu este biologică, este psihologică. Identitatea are de-a face cu gandirea si simtirea.

Gandurile si emotiile nu sunt dictate biologic . Din punct de vedere al raportarii lor la realitate, gandurile si emotiile noastre pot fi corecte sau gresite.

De exemplu, daca intru in cabinetul doctorului meu astazi si spun: „Buna, sunt Margaret Thatcher!” , doctorul meu va spune ca am halucinatii si imi va da un anti-psihotic.

Daca, in schimb, as intra si as spune: „Sunt barbat!” el ar concluziona: „Felicitari, esti transgender”. Daca as spune: „Doctore, am tendinte suicidare, sunt un amputat prins intr-un corp normal, va rog sa imi inlaturati celalalt picior”, voi fi diagnosticata cu tulburare identitara de integritate corporala.

Dar, daca merg la acelasi doctor si spun: „Sunt un  barbat, programati-ma pentru o dubla mastectomie (amputarea sânilor)”, doctorul o va face.

Vedeti voi, conform celor mai multe organizatii medicale de mainstream, daca vrei sa tai un brat sanatos  sau un picior sanatos, esti bolnav psihic. Dar, daca vrei sa tai sani sanatosi sau un organ sexual masculin, esti transgender.

Sa fim clari: nimeni nu se naste transgender. Daca identitatea transgender ar fi ancorata in creier dinainte de a te naste, gemenii identici ar avea aceeasi identitate in 100 % din cazuri. Nu o au.

Am avut un baietel, un pacient pe care il voi numi Andy. Intre varsta de 3 si 5 ani, el se juca adesea cu fete si jucarii specifice (stereotipe pentru) fete si a inceput sa spuna ca este o fata. I-am directionat pe parintii lui Andy catre un terapeut.

Uneori boala psihica a unui parinte sau abuzul sunt factori. Dar cel mai adesea se intampla ca si in acest caz, cand copilul a perceput gresit dinamica relatiilor de familie si a internalizat o credinta falsa.

In mijlocul unei sedinte de terapie, Andy a lasat jucaria camion, a luat papusa Barbie si a spus: „Mami si tati, nu ma iubiti cand sunt baiat!”

Cand Andy avea trei ani, s-a nascut sora lui cu nevoi speciale. Aceasta a avut nevoie de de semnificativ mai multa ingrijire si atentie din partea parintilor. Andy a inteles gresit aceasta, crezand ca de fapt mami si tati iubesc fetele.

„Daca vreau sa ma iubeasca din nou, trebuie sa fiu o fata”, s-a gandit copilul.

Cu terapie de familie, starea lui Andy s-a imbunatatit. Astazi, parintilor lui Andy li s-ar spune ceva diferit. Ar auzi: „Acesta este Andy cel adevarat, trebuie sa ii schimbati numele si sa va asigurati ca toata lumea il trateaza ca pe o fata, altfel va comite suicid.”

Pe masura ca Andy se va apropria de pubertate, expertii il vor pune pe tratamente cu  hormoni, inhibitori de pubertate, pentru a putea sa continue sa pretinda ca este fata.

Expertii ne asigura: „Nu conteaza ca nu am testat aceste tratamente hormonale pe copii normali biologic. Nu conteaza ca atunci cand aceste tratamente inhibitoare sunt folosite pentru a trata barbati cu cancer de prostata si femei cu afectiuni ginecologice, tratamentele hormonale produc probleme de memorie. Nu avem nevoie de testare. Nu, avem nevoie sa ii oprim dezvoltarea biologica acum, altfel se va sinucide.”

Nu este adevarat. Cand sunt sustinuti intr-o pubertate normala, marea majoritate a copiilor cu identitate de gen confuza tind sa revina la normalitate. Cu toate aceste, noi ii castram chimic pe acesti copii confuzi prin tratamente de inhibare a pubertatii. Apoi, ii sterilizam permanent pe unii dintre ei , adaugand hormoni specifici sexului opus: estrogen si testosteron. Acestia expun copiii la risc de boli de inima, de atac cerebral, diabet, cancer si chiar îi expun la problemele emotionale pe care expertii pretind ca le previn.

Daca o fata care insista ca este barbat a fost pusa pe tratament cu testosteron pentru un an, i se aproba dubla mastectomie la 16 ani.

Academia Americana de Pediatrie (AAP) a scos de curand un raport care le solicita pediatrilor sa avertizeze adolescentii care vor sa-si faca un tatuaj, explicandu-le ca tatuajele sunt permanente si pot cauza cicatrici.

Dar aceeasi AAP este mai mult decat 100% de acord ca o fata de 16 ani sa faca o dubla mastectomie, chiar fara consimtamantul parintilor, atata timp cat ea insista ca este un barbat si a luat testosteron in fiecare zi timp de 1 an.

Sa fim clari. Indoctrinarea tuturor copiilor incepand de la nivel prescolar cu minciuna ca ar putea fi prinsi in corpul gresit le dinamiteaza fundamentele de testare a realitatii. Daca un copil nu poate testa nici propria realitate corporala, in cine sau in ce sa mai aiba incredere?

Ideologia transgender in scoli este un abuz psihologic care adesea conduce la castrare chimica, sterilitate si mutilare chirurgicala. Daca aceasta nu este abuz asupra copilului, doamnelor si domnilor, atunci ce mai este?

___________

Sursa – https://estemaitarziudecatcredeti.wordpress.com/2018/10/17/aparati-va-copiii-de-indoctrinarea-cu-informatii-apartinand-ideologiei-de-gen-completati-formularul-de-mai-jos-in-doua-exemplare-depuneti-l-cu-numar-de-inregistrare-la-unitatea-de-invatamant-la-ca/