Asaltul împotriva umanității – Transformarea prin vaccinuri. Patrick Wood si Del Bigtree

Video 1 – tradus :

.

Video 2 – tradus :

.

Patrick Wood este expert și critic de top în domeniul „dezvoltării durabile”, al „economiei verzi”, al Agendei ’21, al Agendei 2030 și al tehnocrației istorice. El a fost intervievat de jurnalistul american Del Bigtree iar traducătoarea noastră benevolă Bodor Gizela le-a tradus dialogul, structurat în două părți. VIDEO mai sus.

 

Patrick Wood: Transumanismul este filozofia sau dogma conform căreia putem transcende condiția noastră umană. Este exact ceea ce a spus Klaus Schwab. Este definiția acceptată, dusă însă la extrem pentru că are ca scop ca tu să te consideri propriul dumnezeu în final pentru că vei deveni nemuritor, până la urmă vei fi dependent de internet, așa cum este Neuralink sau orice altceva. Și vei deveni atotștiutor și poate omniprezent dacă vei urca în partea din față a unei nave spațiale și vei merge pe Marte sau oriunde altundeva, sub forma unei entități virtuale. Oamenii aceștia sunt atât de deconectați de realitate încât nu mai este nici măcar amuzant. Chiar au complexul că ar fi dumnezei și că pot face orice doresc cu umanitatea. Și chiar fac asta. Aceasta este problema.

.

Toate aceste noi tipuri de vaccinuri, inclusiv cele cu mARN și cele de la Astra, toate acestea sunt catalogate ca producătoare de GMOs (Organisme Modificate Genetic). Cine s-ar fi gândit, că dacă i s-ar fi dat ocazia de a înțelege că toate aceste injecții duc la GMOs, ar mai face acest lucru? Nu cred (că ar mai face acest lucru).

Acesta este unul dintre motivele pentru care nu a existat niciun consimțământ informat.

Când mă refer la GMOs, este recunoscut în aplicația pe care o are Marea Britanie, în legătură cu Astra Zeneca, și alți oameni de știință au declarat același lucru recent, că toate aceste lucruri ar trebui considerate GMOs. Toate ar trebui să fie trecute sub eticheta de GMO și ar trebui să nu fie niciodată aprobate.

Acesta este un asalt împotriva umanității în acest moment. Câți oameni au primit aceste vaccinuri în întreaga lume? 72%, 73% din întreaga populație a lumii? Cred că glumești! Este o transformare majoră a umanității.

Del Bigtree:  Dați-mi voie să pun un semn de exclamație pe acest subiect pentru că tocmai am parcurs o ”grămadă de știință” în doi ani. Când ne uităm la studiul clinic Cleveland, ți-ai alterat astfel genetic corpul, așa încât ești mai susceptibil pe viitor la oricare coronavirus decât dacă nu ți-ai fi alterat genetic corpul, decât dacă nu l-ai fi schimat,  decât dacă ai fi rămas așa cum erai. Dacă ai fi avut o infecție naturală, ai fi blocat viitoarele virusuri, așa cum observăm. Așa a fost conceput sistemul să funcționeze.

 

Acum avem o alterare genetică ce inhibă abilitatea corpului de a lupta împotriva infecțiilor cu coronaviruși. Am aflat acest lucru. Este adevărat în cazul vaccinului antipertusis. Studiile au arătat că odată ce ai primit acel vaccin, vei contracta pertusis din nou și din nou. Poate că nu vei fi simptomatic, virusul nu produce simptome, dar acum ești permanent vulnerabil la a fi purtător, ceea ce înseamnă că nu mai ești aceeași ființă umană care ai fi fost înainte de a primi acel vaccin.

.

Nici măcar nu mergem înspre…. știi, oamenii spun: ”Transumanismul înseamnă să injectezi microroboți în corpul tău” și cu siguranță că acest lucru a fost făcut dar nici măcar nu este obligatoriu, nu-i așa? Vorbim despre schimbarea codul tău genetic și despre cum va funcționa sistemul tău imunitar odată ce a fost alterat și nu mai poate reveni la starea inițială. Acum ești…și am discutat puțin despre asta, sunt sigur că sunteți conștient de acest lucru…

Am observat că există companii care încearcă să patenteze ADN-ul. Patentarea anumitor componente fiziologice este ilegală. Nu poți patenta natura până nu o alterezi. Odată ce ai alterat catenele de ADN ale unei plante, sau în acest caz, poate ale unei ființe umane, acum poți deține acea ființă, acum poți să fii proprietarul, acum o poți valorifica pe piața de capital pentru că ai obținut dreptul de proprietate prin modificarea ei. Așa stau lucrurile?

Patrick Wood: Cred că, probabil așa este. Nu se discută foarte mult despre acest subiect în cercurile de specialiști care fac astfel de cercetări. Cred că este ceva de felul acesta pentru că a fost în parte subietul negocierilor pe care le-am menționat în legătură cu agenda ’21, din 1992. Au fost multe discuții despre patentarea oricărui lucru. Desigur, știm că semințele, de exemplu, au fost patentate ca fiind GMOs. Știm, de exemplu, că Monsanto a patentat tot ce a atins vreodată și apoi a autorizat licențe către cultivatori și a căștigat sume uriașe de bani.

Del Bigtree: Da, am văzut că Monsanto a dat în judecată fermierii care aveau ferme peste care vântul împrăștiase semințe și polen(de la Monsanto) și cei de la Monsanto s-au dus și au spus: ”Deși nu ai plantat semințele noastre, ce ai obținut sunt acum semințele noastre pentru că noi ți le-am contaminat și tu ne datorezi bani.” Vreau să spun că e cât se poate de bolnavă aceasta atitudine. În centrul acestei probleme….

 

Întrebarea pe care o am acum… știi, urmărim tratatul WHO. Ron Johnson tocmai a convins pe toți senatorii republicani să semneze o scrisoare și să-i transmită lui Joe Biden: ”Tratatul acesta nu poate funcționa bine, nici să nu te gândești(să-l aprobi).” Și am reușit să-l respingem dar vreau să te întreb neapărat ceva. Este vorba doar despre WHO? Dacă oprim WHO….. La ce se referă această ”Sănătate” despre care se discută și cât de importantă este WHO? Despre ce este de fapt vorba? Este vorba doar despre sănătate?

.

Patrick Wood:    Ei bine, nu, nu este vorba numai despre sănătate. Trebuie neapărat să respingem Tratatul. Noi, adică eu aș recomanda să aruncăm întregul complex al Organizației Națiunilor Unite în oceanul Atlantic. Nu au ce căuta aici, sunt inamicii oamenilor din țara noastră. Există o agendă amplă care este în derulare aici și vedem, de exemplu, că în centrul acestui tratat sunt preocupările pentru ”Sănătatea unică”. Este un concept nou. Când vorbim despre o ”sănătate unică”…..

Del Bigtree: Permiteți-mi să citesc ceva, articolul 5 al WHO, dați-mi voie să-l citesc foarte repede:

Organizația Mondială a Sănătății, articolul 5: Abordarea ”Sănătatea Unică” pentru prevenire pandemică, pregătire și răspuns: ”Părțile se angajează să promoveze o abordare a Sănătății Unice pentru prevenire pandemică, pregătire și răspuns, care este coerentă, comprehensivă, integrată, coordonată și participativă între participanții și sectoarele relevante.” Ce este ”Sănătatea unică”?

Patrick Wood: Wow, este despre a aduna toate organismele vii și unele anorganice, alte lucruri, cum ar fi pietrele sau orice altceva. Se discută ca oamenii, animalele, ecosistemul, plantele de pe pământ și orice altceva să fie comasate într-o singură noțiune. Nu este vorba numai despre o abordare a sănătății umane. Toate celelalte subiecte intră în discuție, fie că se vorbește despre probleme economice, probleme cu lanțurile de aprovizionare, orice altă problemă în legătură cu aceste subiecte.

 

Toate acestea le permit, de exemplu, să declare o urgență privind climatul, urgență în legătură cu sănătatea.  Nu sunt legate una de alta dar pentru asta se pregătesc. Dacă o turmă de vaci, de exemplu, contractează gripă aviară, vor spune: ”Wow, ar putea să se extindă și am putea cu toții să ne îmbolnăvim și să murim din cauza asta.” Dar răspunsul este acum: ”Să omorâm toate vacile pentru că sunt câteva cu gripă aviară.”

 

Del Bigtree: Da.

Patrick Wood: Nu pot…, nu știu cum pot să facă acest lucru dar cu toate acestea, exact asta fac. Au omorât sute de milioane de pui, porci, vaci, în întreaga lume și acest lucru va continua. Privim acest lucru ca pe un asalt împotriva agriculturii și a sistemului nostru de alimentație, cu certitudine.

Del Bigtree: Corect. Și apoi auzi de la aceeași oameni, o discuție constantă despre controlul populației, că trebuie să reducem populația. Dar dacă vreodată menționezi că este și o numești eugenie sau orice altceva care o apropie de ceea ce are un nume cu consonanțe negative pentru că Hitler a făcut ca eugenia să nu fie atât de atractivă, ești dat la o parte. Dar cu adevărat, în centru acestei probleme este eugenia, nu-i așa?

 

Del Bigtree: Da.

 

Patrick Wood: Este ceva necunoscut. Ar putea fi capabile să omoare atât de multe milioane de oameni din întreaga lume. Este de necrezut!

Del Bigtree: Este cu adevărat incredibil și faptul că…,știi, mă bucur că Chris Cuomo se trezește la realitate, dar sunt ”vrăjiți” de această tehnologie. Pentru moment, Debra Burke nu este sigură cu privire la numărul de vătămări care s-au produs. Mă bucur că a solicitat colectarea unor date așa cum am făcut și eu precum și mulți alții ca noi de-a lungul multor ani.

Această tehnologie mARN este, vorbind de turbo, este un Turbo-cancer în industria medicală. Este peste tot. În esență, vor să înceapă să manipuleze mARN-ul diferitelor virusuri producătoare de cancere și lucruri de acest fel.

Modificarea ADN-ului și Turbo-Cancerele

Patrick Wood: Da. Ai dreptate. Mai este un aspect al acestei probleme: mARN-ul este ceva important, este evident, pentru că face ca lucrurile să se exprime în corpul tău. Moderna o numește faza de aplicare, ca atunci când ceva este exprimat, ca proteina spike de exemplu. Dar mai există un proces care are loc, numit revers-transcriere a altor componente care sunt în aceste injecții și care ajung direct în ADN-ul tău. Acest lucru înseamnă că ADN-ul tău este modificat și au loc și alte modificări.

Del Bigtree: Corect.

Patrick Wood: Acest aspect este demonstat acum de mulți oameni de știință. Am văzut câteva studii documentate. Nici măcar nu se vorbește despre asta. Această modificare a ADN-ului are urmări grave.  Nu ne dorim ca ADN-ul nostru să fie modificat în niciun fel, în nicio formă sau fel. Dar asta ne va face tehnologia GMOs, deoarece este creată pentru a produce acest lucru. La asta se referă partea sintetică a ingineriei genetice. Își doresc să creeze lucruri , în laborator, cu algoritmi de calculator, bineînțeles, pentru a produce un efect în corpurile noastre, care nu este natural. Ne vor schimba la nivel de expresie (a informației genice). Ne vor schimba fundamental ADN-ul.

 

De aici pleacă toate discuțiile despre aceste turbo-cancere care sunt devastatoare pentru oameni. Așa a început. Atunci când anumite celule din corpul tău o iau razna pentru că au acest nou ADN inserat în ele, și încep să se multiplice, corpul nu poate să le controleze, pur și simplu cresc expoziv și dintr-odată, mori. Două luni mai târziu, mori.

 

Del Bigtree:  Este uimitor, am spus asta de atât de multe ori. Știi, Theresa Deisher este una dintre invitatele mele. Este un specialist în genetică, știi, care lucrează cu celule stem și se focusează pe acest subiect.  Dânsa mi-a spus odată: ”Știi că toți discutăm despre terapiile genetice. De acum zeci de ani așteptăm să apară tehnologia CRISPR ca să putem vindeca procesul canceros prin schimbarea acelei susceptibilități pe care o ai, prin inserarea a ceva care să repare codul tău genetic. Așa încât, de ce crezi că nu am reușit încă? Nu s-a întâmplat. A fost un vis timp de multe decenii de știiță. Am fost în fruntea acestor cercetări. Motivul pentru care nu avem și încă nu există o terapie genetică pe piață, este că indiferent ce am face, nu poți să determini lungimea exactă, indiferent de cât de bine l-ai insera dacă ajungi acolo. Imediat ce îl aplici, începe să determine apariția cancerului. În toate studiile noastre, doar accelerăm cancerul de fiecare dată.”

Apoi a subliniat: ”Vreau să îți spun…”, știi, unul dintre specialiștii în terapiile genice din topul cercetării în domeniu: ”Știm că dacă avem mici fragmente de ADN și le inserăm în oameni, vor încerca să-și insere codul ADN, corect? Da, este partea importantă a tehnologiei noastre. Știi că vaccinurile noastre fac acest lucru?” La acel moment vorbea despre vaccinul ROR, despre liniile celulare de la fetușii umani avortați.

Acum e vorba despre tehnologia mARN care duce lucrurile într-o altă direcție. Nu este știință de top. Toate acestea produc cancer. Nu a fost niciodată concepută pentru aplicare în afara laboratorului și pentru folosirea pe oameni. Și acum, pentru că produce cancer și ”slavă Domnului că Donald Trump a reușit să grăbească scoaterea ei pe piață și accesul nostru la ea în câteva luni”, când, timp de decenii fusese interzis a fi folosită, pentru că nu face decât să determine apariția cancerului, iată unde am ajuns.

 

Până la urmă, întrebarea se rezumă la: Această ”Sănătate unică”, și ai punctat ceva ce pur și simplu m- a uluit și care se referă la cum anume ar putea schimbările climatice să fie atașate la sănătate. Se susține că din cauza….,”că vom opri bolile prin înlăturarea dioxidului de carbon din aer” și chiar acum, în timp ce vorbim, am discutat despre asta săptămâna trecută, Joe Biden este interesat de schimbările climatice solicitând declararea unei urgențe climatice pentru a obține puteri ”de urgență” ca și cum am fi sub atacul Rusiei. Doar că de data asta, este soarele, și CO2, și el va face ceva în legătură cu acestea. De unde vin ideile astea copilărești?

 

Patrick Wood: Vă spun că toate acestea sunt înglobate în primul rând în articolul 5 al Tratatului din care am citit câte cevam dar ele sunt abordate în țara noastră încă din 2002. Interesul pentru ele a escaladat din ce în ce mai mult în țara noastră și în acest moment a ajuns la apogeu. CDC și alte alte agenții au fost ”infectate” cu chestia asta, cu această ideologie. Am instrumentat aparent în secret, nimeni nu a vorbit despre asta de-a lungul timpului. Eu nu am auzit nimic despre asta acum 10 ani, nu am bănuit nimic. Dar o vedem acum și oamenii pot căuta informații despre ”Sănătatea unică”, o pot vedea pusă în discuție peste tot. Cum e posibil? De unde au apărut toate astea? Dar ideologia din spate este nebunie curate. Nu poți amesteca toate problemele împreună, într-un singur conglomerat, și să crezi că poți să ai o ”Sănătate unică”. Este o prostie, pentru că, în esență, ceea ce vor spune va fi că: ”Ei bine, avem acum o problemă cu ecosistemul, pe care voi, oamenii ați creat-o, așă că trebuie să încetați să mai consumați carne roșie(de vacă)”

Del Bigtree: Așa este. Așa este.

Patrick Wood: Da, știi, Ok. De unde a apărut și asta? Nu este nicio legătură între ele. Nu sunt deloc în legătură.

Del Bigtree: Și când omori o întreagă populație…..,da. Uitați-vă câd de vicleni sunt. ”În primul rând, dacă vrem să te împiedicăm să mănânci carne roșie,” ceea ce Bill Gates și acoliții lui declară public că vor să facă, ”reducem total sau parțial numărul vacilor voastre spunând că a apărut o gripă aviară îngrozitoare care ar putea în mod miraculos să facă un salt pe care nu l-am observat niciodată în zoologie sau în altă parte încă din zorii umanității, dar s-ar putea întâmpla. Așa încât o să omorâm toate vacile voastre. Și dacă nu vom omorî toate vacile voastre, ceea ce vom face cu siguranță va fi să omorâm suficiente vaci astfel încât costul vacilor care vor rămâne va fi atât de mare încât numai Bill Gates își va putea permite să aibă acea carne.”

 

Vom vedea toate acestea sub multe forme. În esență, mi se pare că așa vor să controleze această poveste.

 

Ca să rezumăm toate cele spuse până acum, ați scris 6 cărți. E clar că vă ocupați de acest subiect de ceva timp. Există un ”ei”? Este întrebarea pe care o adresez celor care vin la această emisiune. Există un ”ei”? Este un grup de, știi, familii foarte puternice care au această atitudine diabolică față de lume și își doresc doar să dețină totul? Au un plan? Sunt diabolici? Sau este mai mult ceva accidental și întâmplător?

Este diabolic! Rolul Comisiei Trilaterale

Patrick Wood: Personal, cred că este diabolic. Am urmărit activitatea Comisiei Trilaterale începând cu 1973. Am scris foarte mult despre ea de-a lungul anilor. Atunci s-a produs geneza globalizării moderne, sunt de părere, atunci când s-au întâlnit  Zbiegniew Brzezinski și David Rockefeller s-au întâlnit ca să formeze această comisie. Au adus oameni din întreaga lume, inclusiv din America, bineînțeles, și ei sunt cei care au spus că vor crea o nouă ordine economică internațională, exact asta au spus, este totul scris. Am urmărit acest subiect de-a lungul anilor, până astăzi. Ei sunt în centrul fiecăruia  dintre lucrurile oribile care ni s-au întâmplat de atunci încoace, inclusiv modificările genetice. Așa încât există un grup pe care îl poți studia, cu certitudine.

Mai este cineva în afara Comisiei Trilaterale? Mai există o altă organizație deasupra acesteia? Nu știu, nu pot să spun cu certitudine. Putem să-i observăm pe oamenii de la Forumul Economic Mondial. Sigur că putem vorbi despre realizările Organizației Națiunilor Unite. Este vorba de Tedros? Nu, nu cred. Dar avem o mulțime de partricipanți implicați dar când privești înapoi spre Comisia Trilaterală, la ce au început ei atunci, putem să observăm amprentele lăsate pe aproape orice a urmat, inclusiv tratatele comerciale, agenda 2021, Conferința de la Rio, agenda 2030. Toate aceste lucruri poarta amprentele ei.

O, apropo, politicile de imigrație sunt ceva care a apărut pentru prima dată în Comisia trilaterală. Suferim astăzi din cauza acestei probleme. Sunt din Arizona, știi, și ne confruntăm cu ea în fiecare zi.

Del Bigtree: Ce parte.., ce vreți să spuneți despre acest lucru? Vor să avem o graniță deschisă, adică au discutat despre asta? Care este….

Patrick Wood: O, absolut. Aceast subiect, acest subiect a fost răspândit în Europa, cu câțiva ani înainte de a muri…, de către Comisia trilaterală care a fost capul boardului internațional al grupului Goldman Sachs și uite că avem pe cineva care își dorea să promoveze societatea multiculturală în care oamenii din Orientul Mijlociu se vor deplasa spre Europa, pentru ca, în esență, să cucerească națiunile. Am înțeles acum. Dar această politică a fost formulată de către acest individ, considerat un invitat special. Numele lui este Peter Sutherland, apropo. A fost un invitat special la Națiunile Unite, care a stabilit pentru națiunile din Europa, cotele de primire a tuturor acestor oameni din sud. Când totul a început și a apărut nervozitate, a revenit și a spus: ”Nu puteți da înapoi în privința cotelor voastre. Ați spus că o veți face, nu puteți să dați înapoi.”

Este aceeași politică folosită penal și împotriva noastră. Nu vezi pe nimeni că se duce în China. Nu vezi pe nimeni că se duce în Sudan sau Uganda. Nu este niciun alt loc din lume, cu excepția noastră și a Europei, care are parte de acest tratament. Aceasta este o politică intenționată care încă funcționează și astăzi.

Patrick Wood în  al doilea interviu VIDEO:Transumanismul este o reformare a însăși umanității. Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial a numit-o Umanitate 2.0

Vor creea a patra revoluție industrială pentru a restructura planeta dar ei cred că trebuie să-i restructureze și pe oameni. Vom trăi pe acea planetă.

Ceea ce face era tehnotronică este să creeze un sistem de control, nu neapărat controlat de un individ, dar sistemul este cel care controlează societatea.

.

Transumanismul promovează o abordare interdisciplinară cu scopul de a înțelege și de a evalua oportunitățile de îmbunătățire a condiției umane și a organismului uman, datorită avansului tehnologic.

Au decis că dacă ar fi posibil să prelungească viața și să obțină imortalitatea, atunci acesta ar fi mijlocul potrivit, prin știință.

Spre acest control al resurselor se îndreaptă  totul în ziua de astăzi. Dezvoltarea durabilă presupune acest control. Smulgerea resurselor din mâinile oamenilor și punerea lor în mâinile elitei, aceasta este înșelătoria, confiscarea resurselor de la tine și de la mine și punerea lor în mâinile unui trust global.

Se dorește  predarea acestei operațiuni către entități non-guvernamentale din sectorul privat și parteneri internaționali precum Forumul Economic Mondial.

Tehnologia CRISPR și alte tehnici de editare genetică au avansat până în punctul în care au ajuns astăzi, în care ei spun: ”Noi vom fi designerii inteligenți ai viitorului.”

Avem sistemul de supraveghere în masă din ziua de astăzi, într-o societate total conștientă. Aceasta este o specificație originală a tehnocrației din anii 1930: ”Nu poți controla ceva ce nu poți monitoriza.”

Ei nu cred în Dumnezeu. Nu au nevoie de Dumnezeu. Totuși, ei cred acum că uneltele științifice sunt disponibile pentru manipularea și prelucrarea genomului, și pentru modificarea vieții așa cum vor ei să o modifice. Pare a fi science-fiction. Nu este.

Odată ce vor controla mecanismele economice, vor avea control asupra înșăși vieții și vor fi capabili să-i facă pe oamenii din întreaga lume să danseze precum marionetele pe sfoară.

____________

Sursa – Asaltul împotriva Umanității – Transformarea prin vaccinuri, modificarea ADN-ului prin ARNm, Turbo Cancerele și decesele subite pe bandă rulantă. Patrick Wood și Del Bigtree despre Marea Resetare și Transumanism: Ei nu-l vor pe Dumnezeu! -VIDEO | ActiveNews

.

.

.

.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

.

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

(până nu este PREA TÂRZIU)…

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS !

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL,

FĂ-ȚI  DATORIA  DE  CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE,

AJUTÂNDU-L  SĂ  CONȘTIENTIZEZE

în Duhul Adevărului, al Sfinților Părinți,

CE ESTE  ȘI CUM  SĂ SE FEREASCĂ DE

EREZIA  EREZIILOR,  VICLENIA  VICLENIILOR

– ECUMENISMUL  SINCRETIST

(CA FORMĂ A MARII LEPĂDĂRI DE ORODOXIE,

– ADEVĂRATA  CAUZĂ  A

UMPLERII PAHARULUI MÂNIEI LUI DUMNEZEU),

oferindu-le și materialul lămuritor de la:

https://romanortodox.info/ecumenismul-erezia-ereziilor/

și celelalte de la:

https://romanortodox.info/subiect/biblioteca/brosuri/

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

#depopulare,

#depopularea lumii,

#depopularea pamantului,

#exterminare,

#exterminarea umanitatii,

#exterminarea omului,

#exterminarea lumii,

#exterminarea speciei umane,

#extinctie,

#democid,

#genocid

#NWO

#Noua Ordine Mondiala

#noua dezordine mondiala

#noua ordine antihristica

#editare genetica

#CRISPR

#nanotehnologie

#dictatura

#dictatura suprema

#dictatura finala

 

.

 

.

 

 

 

.