Încă de la început subliniem că situl sursă al acestui articol este eretic, motivul publicării fiind strict informațiile științifice referitoare la Luciferază.
Această variantă de text este rezultatul unei traduceri automate on-line în limba română.
Ne cerem scuze pentru lipsa de acuratețe a ei.
.
Bill Gates construiește ceva ce noi numim sistemul uman implantabil quantum dot microneedle (microac) de vaccinare, și este compus din mai multe lucruri.
Vreau să vă atrag atenția asupra unei componente, punctul cuantic microneedles (microace) care va livra vaccinurile, și un biochimic foarte, foarte unic care face ca totul să funcționeze. Dacă stai în picioare în timp ce citești asta, poate vrei să stai jos. Astăzi vă aducem „enzima de bioluminiscență în infraroșu” care este substanța chimică care va face ca vaccinarea cuantică a punctelor să fie lizibilă printr-o aplicație specială pentru dispozitive mobile.
Așa e, enzima care îl va lumina pe Bill Gates Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System se numește Luciferază, asta face ca vaccinarea să fie lizibilă mult timp după ce victima a fost injectată. Luciferază.

Cu fiecare zi care trece, devine din ce în ce mai clar pentru aceia dintre noi care sunt credincioși ai Bibliei că trăim într-o perioadă de timp unică. Atât de unic, de fapt, încât am putea fi martorii împărăției lui Antihrist și a sistemului Marcu al Fiarei care este asamblat chiar în fața ochilor noștri. Vă rugăm să rețineți că am folosi cuvântul „s-ar putea” dintr-o supraabundență de precauție atunci când scris articole ca acestea, dar când eu sunt singur cu gândurile mele sunt complet convins că este exact în cazul în care suntem. 100%. Cei înțelepți vor înțelege. Ai auzit vreodată de Luciferase?

„Și el a zis: Du-te pe calea ta, Daniel,căci cuvintele sunt închise și seușurează până la sfârșitul sfârșitului. Mulți vor fi purificați, făcuți albi și judecați; dar cei răi vor face răuși nici unul dintre cei răi nu va înțelege; dar înțelepții vor înțelege.” Daniel 12:9,10 (KJB)

În ultimele săptămâni,v-am arătat un proiect masiv de Bill Gates, care este atât de atotcuprinzătoare că este destul de aproape cerșetori credință. Această expresie este un termen englezesc vechi, ceea ce înseamnă ceva atât de incredibil încât aproape că nu poate fi crezut. Lagărele de concentrare naziste din Holocaust sunt un mare exemplu în acest moment. Când filmele a ceea ce sa întâmplat acolo a venit la lumină a fost atât de uimitor că a fost greu de înțeles un astfel de lucru ar putea întâmpla. Dar s-a întâmplat. Și ceea ce se întâmplă acum, sistemul Anticrist, este un lucru la fel de greu de înțeles, dar iată-ne aici.

Bill Gates construiește ceva ce noi numim sistemul uman implantabil quantum dot microneedle de vaccinare, și este compus din mai multe lucruri. În centrul său avem vaccinarea COVID-19 pe care vrea să o ofere fiecărui om de pe pământ, vor exista microneedle cuantice dot, o marcă de identificare digitală de la ID2020și un dispozitiv implantabil uman pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedei cu un număr de brevete de #060606. ID-ul digital va veni sub forma a ceva numit pașaport de imunitate. Toate aceste lucruri, și toate fiind finanțate de un singur om, Bill Gates, reprezintă în total, cel puțin un precursor uimitoare la Mark of the Beast sistem mondial. Asta e cel puțin estimarea, luate la sfârșitul său logic, ar putea fi foarte bine marca reală a sistemului Beast.

Dar astăzi,vreau să vă atrag atenția asupra unei componente, punctul cuantic microneedles care va livra vaccinurile și un biochimic foarte, foarte unic care face ca totul să funcționeze. Dacă stai în picioare în timp ce citești asta, poate vrei să stai jos. Astăzi vă aducem „enzima de bioluminiscență în infraroșu „care este substanța chimică care va face ca vaccinarea cuantică a punctelor să fie lizibilă printr-o aplicație specială pentru dispozitive mobile.

Asta-i drept,enzima care va aprinde Bill Gates umane implantabile Quantum Dot Microneedle Vaccinarea Sistemul de livrare se numește Luciferase, asta e ceea ce face vaccinarea lizibil mult timp după ce victima a fost injectat, și ceea ce permite o vaccinare simplă să funcționeze ca un semn. Luciferază. Vrei să vezi ce face Luciferase? Uită-te și eu.

A sharp-eyed NTEB'er to our phrase 'Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System', and removed the word 'human' and guess what? The numerical value of that phrase adds up to 666, see for yourself. Luciferase, remember that word. 

POATE CĂ ESTE TIMPUL PENTRU TINE DE A INTRA ÎN NTEB „MARCA FIAREI” ARHIVA ȘI A VEDEA CÂT DE APROAPE SUNTEM CU ADEVĂRAT, CU ADEVĂRAT.

 

Un ultim lucru pe care l-ai putea găsi interesant. Un NTEB’er cu ochi ascuțiți pe nume Matt a luat expresia noastră „Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System„, și a eliminat cuvântul „uman” și ghici ce? Valoarea numerică a acestei fraze se adaugă până la 666, a se vedea pentru tine. Luciferase, amintește-ți cuvântul ăla.

Bun venit la Acum începe sfârșitul, și cred că acum veți vedea de ce spunem că este „prima linie a vremurilor din urmă”. Zborul #777 pregătește decolarea.

Acum Sfârșitul începe este apărarea ta în prima linie împotriva valului în creștere al întunericului în ultimele zile înainte de Răpirea Bisericii.

Când contribuiți la acest efort de strângere de fonduri,ne ajutați să facem ceea ce Domnul ne-a chemat să facem. Banii pe care îi trimiteți merg în primul rând la operațiunile zilnice generale ale acestui site. Când oamenii cer Biblii, le trimitem gratuit. Când oamenii scriu și spun cât de mult le-ar plăcea tracts Evanghelia, dar nu le pot permite, le trimitem o cutie la nici un cost pentru ei, fie pentru tracts sau de transport maritim, indiferent unde sunt în lume. Chiar și până în Africa de Sud. Am repornit chiar și studiul nostru săptămânal de radio Biblie în nopțile de duminică din nou, datorită donațiilor generoase. Toate acestea sunt posibile pentru că vă rugați pentru noi, tu ne sprijini, și tu dai astfel încât să putem continua să crească.

nteb-gospel-tracts-street-preaching-end-time-last-days-bible-prophecy-dl-moody

FACEȚI CLIC PE IMAGINE PENTRU A COMANDA CASETA DE TRACTS EVANGHELIA NTEB

Dar orice ai face, nu face nimic. Timpul este scurt și avem nevoie de ajutorul tău chiar acum. În cazul în care fiecare dintre cele 14444 + oameni de pe lista noastră de discuții de zi cu zi a dat4.50dolari, ne-ar atinge obiectivul nostru imediat. Dacă fiecare dintre cei 149.000 de urmăritori de pe Facebook ar da câte1,00 $, am atinge 300% din obiectivul nostru. Același lucru este valabil și pentru cei 15.300 de adepți ainoștri pe Twitter . Dar, din păcate, mulți nu vor da, așa că avem nevoie de cei care pot și care vor da pentru a fi generoși. Cât mai generos posibil.

„Căutând această speranță binecuvântată și înfățișarea glorioasă a marelui Dumnezeu și a Mântuitorului nostru Isus Hristos;” Tit 2:13 (KJV)

„Vă mulțumesc foarte mult!” – Geoffrey, redactor-șef, NTEB