Alianța ID2020 a lansat un nou program de identitate digitală la summitul său anual de la New York, în colaborare cu Guvernul Bangladeshului, Alianța pentru Vaccinuri Gaviși noi parteneri în guvern, mediul academic și ajutor umanitar.

Programul de valorificare a imunizării ca o oportunitate de stabilire a identității digitale a fost dezvăluit de ID2020 în parteneriat cu Programul de acces la informații (a2i) al guvernului bangladeshian, Direcția Generală a Serviciilor de Sănătate și Gavi, potrivit anunțului.

Identitatea digitală este o înregistrare computerizată a persoanei care este stocată într-un registru. Se utilizează, în acest caz, pentru a urmări cine a primit vaccinarea.

„Implementăm o abordare orientată spre viitor a identității digitale, care oferă persoanelor fizice controlul asupra propriilor informații personale, construind în același timp sistemele și programele existente”, spune Anir Chowdhury, consilier politic la a2i. „Guvernul din Bangladesh recunoaște că proiectarea sistemelor de identitate digitală are implicații profunde pentru accesul indivizilor la servicii și mijloace de subzistență și suntem dornici să pionierăm această abordare.”

Gavi CEO Seth Berkley spune că 89 la sută din copiii și adolescenții care nu au de identificare trăiesc în țările în care organizația este activă. „Suntem entuziasmați de impactul potențial al acestui program nu doar în Bangladesh, ci și ca ceva ce putem reproduce în țările eligibile pentru Gavi, oferind o cale viabilă pentru eliminarea decalajului de identitate”, declară el.

Un parteneriat a fost, de asemenea, format la începutul acestui an între Gavi, NEC, și Simprints de a utiliza biometrice pentru a îmbunătăți acoperirea vaccin în țările în curs de dezvoltare.

„ID-ul digital este definit și implementat astăzi și recunoaștem importanța unei acțiuni rapide pentru a elimina decalajul de identitate”, comentează directorul executiv al ID2020, Dakota Gruener. „Acum este momentul pentru angajamente îndrăznețe pentru a ne asigura că răspundem atât rapid, cât și responsabil. Noi și partenerii noștri din Alianța ID2020, atât prezent, cât și viitor, ne angajăm să facem față acestei provocări.”

ID2020 a anunțat, de asemenea, noi parteneriate și a furnizat rapoarte de progres privind inițiativele lansate anul trecut. De la summitul de anul trecut, Alianței ID2020 i s-a alăturat orașul Austin, CITRIS Policy Lab and Care USA de la UC Berkeley.

Orașul Austin, ID2020 și alți câțiva parteneri lucrează împreună cu persoanele fără adăpost și cu furnizorii de servicii care interacționează cu aceștia pentru a dezvolta o platformă de identitate digitală bazată pe blockchain numită MyPass pentru a împuternici persoanele fără adăpost cu propriile date de identitate.

O pereche de programe pilot inaugurale lansate anul trecut în parteneriat cu iRespond și Everest au făcut fiecare progrese, spune ID2020. Programul iRespond a îmbunătățit continuitatea îngrijirii pentru mai mult de 3.000 de refugiați care primesc tratament pentru afecțiuni cronice din partea Comitetului Internațional de Salvare din Thailanda, potrivit anunțului, în timp ce Everest a asistat la furnizarea accesului la subvențiile pentru energia critică și la o serie de servicii suplimentare cu identități digitale sigure și centrate pe utilizator, fără a se baza pe un smartphone.

Această postare a fost actualizată la 4:58pm pe 26 martie 2020 pentru a clarifica faptul că programul este destinat să permită oamenilor să primească vaccinarea și să dovedească că au primit-o, nu să urmărească indivizii, așa susțin unii teoreticieni ai conspirației.

_________

Sursa – ID2020 și partenerii lansează un program pentru a furniza ID digital cu vaccinuri | Actualizare biometrică (biometricupdate.com)

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

 .