(Natural News.) Nu mă mai miră deloc capacitatea mass-mediei de a aduna unu cu unu și a-i da 5. Ultimul caz îl reprezintă articolul trustului CNN numit „Grupări anti-vaccin acuzate de epidemia de rujeolă în Minnesota.” Articolul este presărat cu afirmații incomplete și păreri uni-laterale, prin urmare este necesar scindarea articolului și examinarea individuală a fiecărei afirmații.

Articolul menționează că în Minnesota, în districtele Hennepin, Ramsey and Crow Wing, a izbucnit o epidemie de rujeolă, 48 de persoane fiind afectate, 41 fiind de origine Somalezo-americană, iar 45 dintre persoane erau nevaccinate.

Potrivit articolului, problema ar fi scepticismul comunității somaleze cu privire la vaccinuri. Motivul ar fi că în anul 2008 părinții din comunitate au sesizat că un număr disproporționat de mare din copiii lor au fost diagnosticați cu autism.

Articolul proclamă cu mândrie faptul că între 2000 și 2008, comunitatea somaleză ar fi avut cea mai mare rată de vaccinare comparativ cu a celorlalte populații din stat, dar frica de autism a condus la scăderea dramatică a numărului celor care se vaccinează. Acesta este doar unul din exemplele în care 1+1=5: cum poate autorul să nu pună împreună faptul că înainte de 2008 această populație avea cea mai mare rată de vaccinare cu faptul că din 2008 s-a observat în interiorul populației una din cele mai mari rate de apariție a autismului? Aceste două informații nu sunt unite în articol, dar în momentul în care am citit articolul mi-a ieșit imediat în evidență „coincidența”.

Mai departe, jurnalistul începe să spună că această comunitate a căzut victimă persoanelor anti-vaccinare, precum mult discreditatul dr. Andrew Wakefield, care a fost printre primii oameni de știință care au publicat informații privind legătura dintre vaccinul MMR și autism. Deși a fost discreditat de comunitatea științifică argumentând că munca acestuia este defectuoasă, Health Impact News a publicat un articol în care se menționeză că munca dr. Andrew Wakefield a fost reprodusă în cel puțin 28 de alte studii! Trebuie menționat că nimeni nu a câștigat niciun proces intentat dr. Wakefield.

Chiar dacă scoatem din ecuație pe mult controversatul dr. Wakefield, cum rămâne cu eminentul om de știință dr. William Thomsoncăruia i-a fost acordat un avertisment oficial din partea președintelui Obama și care își păstrează în continuare poziția de senior epidemiolog la CDC? Dr. Thomson este epidemiolog senior la Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CCPB) și co-autor a un studiu privind vaccinul de imunizare împotriva rujeolei MMR din anul 2004. Tot în 2004 a trimis o scrisoare directorului CCPB din acel moment, dr. Julie Gerberding, în care își exprima îngrijorarea cu privire la creșterea uluitoare de 340% a autismului printre băieții afro-americani sub 3 ani, imediat după ce aceștia fuseseră vaccinați. Din nou, acest lucru coincide cu numărul tot mai mare de copii de origine somaleză care au fost diagnosticați cu autism după vaccinare, motiv pentru care părinții au încetat vaccinarea.

Interesant este faptul că în acest moment Julie Gerberding este președintele secției de vaccinare a firmei Merck, iar CCPB achiziționează în fiecare an vaccinuri în valoare de 4 miliarde de dolari de la companii, inclusiv Merck. Mai sesizează cineva conflictul de interese?

O altă afirmație deranjantă este cea a Kristinei Ehresmann, director la Departamentul de Sănătate din Minnesota, Divizia pentru Controlul și Prevenția Bolilor Epidemiologice, care a declarat pentru CNN următoarele:

„Nu ar trebui să cheltuim sute de mii de dolari din bugetul statului pentru a lupta împotriva rujeolei, avânf în vedere că această boală poate fi prevenită prin vaccinare.”

Deci, sute de mii de dolari din banii publici sunt pierduți pentru că niște părinți sceptici refuză să-și vaccineze copiii? Dar cum rămâne cu milioanele de dolari pe care părinții i-au primit de la guvern ca și despăgubire prin programul de compensație pentru daunele asupra sănătății induse copiilor în urma vaccinării (Vaccine Injury Compensation Program – VICP)? Acești bani de unde vin, dacă nu din taxe? Și de ce există un asftel de program pentru despăgubiri în caz că un vaccin aduce daune copiilor, având în vedere că guvernul și agențiile sunt convinși că vaccinurile sunt salvarea omenirii și nu dăunează sănătății?

Informațiile clare și imparțiale sunt următoarele:

  1. Vaccinurile împotriva rubeolei, rujeolei și oreonului au fost comasate în anul 1971 într-un singur vaccin denumit MMR:
  2. În anul 1980, unul din 10 000 de copii era diagnosticat cu autism;
  3. În anul 2013, unul din 50 de copii este diagnosticat cu autism.

Mass-media poate distruge oameni precum dr. Thomson și dr. Wakefield cât doresc, dar dovezile și faptele arată clar că vaccinurile au dus la o creștere a numărului de copii cu autism, iar poporul american abia acum a început să se lămurească cu privire la aceste lucruri, în ciuda minciunilor promovate de media.

_______________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/05/30/ce-se-afla-spatele-epidemiei-de-rujeola-din-sua-intre-2000-si-2008-comunitatea-somaleza-avut-cea-mai-mare-rata-de-vaccinare-cifre-anul-1980-1-din-10-000-decopii-era-diagnosticat-cu-aut/