Certifcatul digital de sănătate, livrat sub forma unei aplicații care poate fi citită de autorități printr-un cod de bare, va deveni, foarte curând, standardul internațional de sănătate.

.

Pe baza codului de bare generat de aplicație, cetățenii vor putea accesa (sau nu) toate funcțiunile societății, de la transportul internațional și până la utilitățile publice, comerciale sau joburi.

Aplicația este deja obligatorie în China, țară care a și propus ieri, la summitul G20, adoptarea aplicației ca standard global.

Dosarul de sănătate pe care se bazează aplicația este creat de către autoritățile medicale naționale, pe baza unei grile stabilite global, care include vaccinarea (dar nu numai), iar cetățeanul ar trebui să mențină un ”cazier” medical curat pentru a putea face parte din societate, din orice societate de pe planetă.

Este de așteptat ca sistemul să fie extins și aplicat din a doua parte a anului 2021 spre începutul anului 2022. Ausweissul medical global va permite conectarea informațiilor medicale de la toți locuitorii planetei și accesarea acestora de către instituțiile de stat și private, și în primul rând de către companiile pharma.

Călătoriile între țări nu vor mai fi posibile fără ausweissul digital medical, iar prima companie aeriană care a anunțat că biletul de avion este condiționat de certificatul de vaccinare este compania australiană Qantas.

Urmează, foarte repede, și altele. În plus, și autoritățile fiecărui stat vor putea restricționa călătoriile între localități pentru cetățenii care nu au aplicația actualizată și conformă. Zic că, față de toate acestea, lupta unor ONG-uri pentru a opri amprentarea cărților de identitate, a devenit o mică glumă nevinovată.

Aplicația folosită în China este realizată și distribuită de către două corporații chinezești, iar acest lucru ar putea întârzia extinderea sistemului la scară globală, cel puțin până când corporațiile americane sau europene vor dezvolta o aplicație similară.

se întreba lumea, dom’le, cui folosește pandemia? Iacă-tă cui. Alții ziceau, neah, e o prostie, e teoria conspirației. Dublu iacă-tă.

____________

Sursele aici: https://www.bbc.com/news/business-55039662 , https://www.bbc.com/news/world-australia-55048438

Confirmări și de la: Pe scurt, despre certificatul digital calificat (certsign.ro)

Dar MAI ALES ÎMPLINIREA PROFEȚIEI din SFÂNTA SCRIPTURĂcapitolul 13, 16-18

NU MAI PUȚIN IMPORTANT este CE vor păți cei care vor primi (accepta) semnul fiarei, anume: capitolul 14, 9-11:

 

 

 

 

.