În Statele Unite ale Americii o știre recentă a stârnit ample controverse. Mai mulți tineri au început să practice o nouă modă high-tech. Aceștia s-au supus de bună voie injectării de chip-uri electronice cu radio-frecvență în mână. Chipurile pot fi programate de deținător direct din smartphone și pot fi folosite la mai multe aplicații.

Costul unui astfel de implant este de 110 USD si cu acest chip, utilizatorul își poate deschide ușa locuinței, a mașinii, poate aprinde sau stinge becurile din casă, poate opri sau porni televizorul, poate schimba canalele, poate alege melodia preferată, își poate monitoriza funcții interne precum bătăile inimii, tensiunea, glicemia etc., dar mai ales poate folosi chip-ul în locul cardului de bancomat, la cumpărături din magazinele care au cititoare, dar poate cumpara de pe medii online direct cu chipul în loc de card.
De unde în urmă cu câțiva ani se spunea că marile companii americare doresc în-chip-uirea populației, că Oculta Mondială dorește să controleze omenirea prin astfel de chip-uri, iată că s-a găsit o metodă mai “la îndemână”, ca tineretul high tech să treacă de la telefoanele mobile direct la impanturi cu chip-uri (apropos, chipuri care pot iniția convorbiri telefonice, care sunt legate la rețelele wireless). Deocamdată chipurile pot fi folosite în aplicații dacă sunt secondate de smartphone, dar în maximum doi ani, spun specialiștii, smartphone-ul va deveni inutil, totul va fi implantat în om, acest chip RF pentru comunicare externa wireless și bluetooth, tehnologie virtuală printr-un implant în frunte (se pot vizualiza imagini virtuale, nemaifiind nevoie de un ecran extern), dar și audio, printr-un alt impalnt la nivelul urechii.
Deci, nu mai e nevoie de forțarea populatiei spre a fi marcată, ci chiar populația va cere și va cumpăra noile chipuri smart spre a le înlocui cu telefoanele mobile, cu laptopurile, cu alte rețele wireless (oamenii se vor putea conecta între ei wireless, așa cum o fac azi routerele și computerele între ele). Faptul a stârnit ample controverse pentru că este exact previziunea biblică a semnului diavolului – 666 – care va fi marcat pe mână sau pe fruntea tuturor. În acest caz, 666 fiind sistemul hexazecimal folosit și de codurile de bare și de cititoarele de carduri și de chip-uri de radiofrecvență. Datele despre produse și despre aplicatii sunt încadrate între trei segmente de bare care fiecare reprezintă cifra “6”, așadar informația citită se află în interiorul secvenței de cod 6-6-6.

.

_________________

Sursa – https://www.aparatorul.md/chip-urile-injectate-in-mina-sau-in-frunte-devin-moda-in-sua/#comment-8530