Dragoș este unul dintre românii cu atitudine demnă:

”Nu suntem oi!”,

”Suntem turmă?”,

”Nu vreau să port mască și n-o să port mască!”

”Este ilegal și neconstituțional.”

”Oriunde mergeți vă pune să purtați mască pentru că trebuie să fim niște oi și să fim o turmă care să ne conformăm asupra a tot ceea ce ni se spune. Eu nu sunt oaie, nu vreau să port mască, o SĂ IES DIN **** (numele magazinului străin care NU MERITĂ a i se pronunța numele – n.r.), o să mă duc să-mi fac cumpărăturile la piață și cu asta basta. Și NU O SĂ MAI FAC CUMPĂRĂTURILE LA **** și la nici un supermarket sau cuiva care-mi impune să port mască sau să-mi ia temperatura sau orice alceva. În momentul în care s-a-ntâmplat incidentul de la ******** (alt magazin străin care NU MERITĂ a i se pronunța numele – n.r.), imediat după asta nu au mai luat temperatura oamenilor PENTRU CĂ ȘI-AU DAT SEAMA CĂ OAMENII SE TREZESC și-și dau seama că este ilegal și neconstituțional să faci așa ceva. Acum tot pompează chestia asta cu măștile ca să se cumpere măști, pentru că un anume deputat din PSD* are un stoc foarte mare de măști într-un depozit **** (alt magazin care NU MERITĂ a-i fi pronunțat numele – n.r.). Așa că eu NU VOI PURTA MASCĂ NICIODATĂ, NICI ZGARDĂ, NICI CE O SĂ URMEZE, NICI EVENTUALE CIPURI, VACCINURI ȘI ORICE ALTCEVA. Așa că, este al 3-lea supermarket în care vreau să intru să-mi fac cumpărăturile și nu mă lasă să intru fără mască. Foarte bine! Găsesc o piață și-mi iau de acolo tot ceea ce-mi trebuie.”

”NU ACCEPT AȘA CEVA! ȘI ÎMI DORESC DIN SUFLET SĂ NU ACCEPTAȚI NICI VOI. Rămâne la latitudinea voastră, dar EU NU O SĂ ACCEPT AȘA CEVA!”

__________________

Sursa înregistrării video – (MAXIMĂ ATENȚIE !!! – ACEST SIT ESTE NU DOAR ECUMENIST, CI ȘI PROFUND STRĂIN DE INTERESELE NEAMULUI ROMÂNESC – AȘA CUM VAI, SUNT IMENSA MAJORITATE!…) – https://m.dcnews.ro/scandal-monstru-la-supermarket-nu-suntem-oi-nu-purtam-masca-legea-e-sa-va-manipuleze-video_751748.html?fbclid=IwAR3BnX_JXdzlFO-DWJXAWVpHJpKVzb0IoibM9cVqRS0dSrnMf8tVh46Jvj8

BRAVO Dragoș !

CURAJ români! NU VĂ LĂSAȚI zombizați!

Conducătorii sataniști ai acestei lumi SE TEM CEL MAI MULT DE TREZIREA OAMENILOR!

CE poate fi mai trist, mai dramatic decât omul care acceptă renunțarea la discernământ, la demnitate, la liberul arbitru?

CE SENS mai poate avea viața într-o astfel de stare subanimalică, specifică ”Noii (DEZ)Ordini Mondiale”???!!?!

 

 

 

 

 

 

 

.