În cazul în care acest material va fi cenzurat de pe Internet, atâta timp cât acest sit – romanortodox.info – nu va fi închis abuziv, îl puteți viziona aici:

DOVEZI ȘTIINȚIFICE CU PRIVIRE LA FALSITATEA PANDEMIEI!
DACĂ SE ADEVEREȘTE CEEA CE SPUNE ACEST DOCUMENTAR, O.M.S. VA DISPĂREA DEFINITIV ȘI ODATA CU EL, TOȚI POLITICIENII ȘI MEDICII CARE L-AU SUSȚINUT!
SOLICITĂM MEDICILOR ROMÂNI SĂ ÎNCALCE PROTOCOALELE O.M.S., CA ȘI MEDICII ITALIENI, ȘI SĂ FACĂ AUTOPSIILE DECEDAȚILOR CARE „AU FOST INFECTAȚI CU SARS-COV-2!
PROTOCOALELE O.M.S. AU UCIS OAMENI, SUNT GREȘITE! ITALIENII AU ÎNCĂLCAT INTERDICIȚIA O.M.S. DE A FACE AUTOPSII, ȘI BINE AU FĂCUT. AȘA S-A DEMONSTRAT CĂ VENTILATOARELE MECANICE AU OMORÂT OAMENI.
ÎN USA 80% DIN CEI PUȘI PE VENTILATOARE MECANICE AU DECEDAT”.
ÎN ITALIA S-AU SCHIMBAT PROTOCOALELE.
AVEM MEDICI ROMÂNI MINUNAȚI CARE AU RUPT TĂCEREA: PROF. ASTĂRĂSTOAE, PROF. BELIȘ, DR. CONSTANTINESCU, PROF. MONICA POP ȘI MULȚI ALTII.
SUCEAVA CARANTINATĂ PE NUMĂR FALS DE IMBOLNĂVIRI.
SUCEVENII TREBUIE SĂ DEA ÎN JUDECATĂ DSP SUCEAVA, PRIMĂRIA, PREFECTURA, MIN. SĂNĂTAȚII, MIN. DE INTERNE PENTRU PREJUDICIILE ADUSE.
ESTE IMPERIOS NECESAR CA TOATE POPOARELE LUMII CARE AU AVUT DE SUFERIT DE PE URMA COVID-19 SĂ ACUZE O.M.S. DE GENOCID PLANETAR!
NU TREBUIE SĂ SCAPE UNUL, DACĂ TOT CEEA CE ESTE ÎN ACEST FILM ESTE ADEVĂRAT.