Select Page

Chrislamul – Religia Noii Ordini Mondiale

Chrislamul – Religia Noii Ordini Mondiale

„Reuniune de marcă la Vatican. Sub sloganul „Nimeni nu este salvat singur – pace și fraternitate”, Papa Francisc găzduiește adunarea „Întâlnire de rugăciune pentru Pace în spiritul Assisi”. Vor fi prezenți Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi, în calitate de director al Institutului pentru Dialog Interreligios.

CAPUL CULTULUI PAPISTAŞ BINECUVÂNTEAZĂ CHRISLAMUL

Dacă în urmă cu zece ani cineva spunea că este posibil să asistăm la așa ceva, o religie mixtă iude-islamo-creștină, ar fi fost catalogat mincinos și asta în cel mai fericit caz. Iată însă că însuși capul cultului papistaş lucrează la instaurarea Chrislamului, iar acum vedem cu alți ochi și ultimele mișcări geopolitice din regiunea Golfului Persic, unde arabii și evreii (Israel, Bahrain și Emiratele Arabe Unite) și-au dat mâna într-o frăție de neînțeles. Teoria consipirației? Nu atunci când veștile vin chiar de la Vatican! Cât de interesant este să vezi o astfel de fraternitate cuplată cu o așa-zisă mântuire și vândută analfabeților biblici drept „cuvintele infailibile ale vicarului lui Hristos”.

PRIMA RUGĂCIUME A CHRISLAMULUI VA AVEA LOC ÎN BAZILICA SFÂNTA MARIA A ALTARULUI CERURILOR

Prima rugăciume a Chrislamului va avea loc în Bazilica Sfânta Maria a Altarului Cerurilor, din Roma, eveniment ce va fi condus de însuși Papa Francisc. Se va întâmpla astăzi, 20 octombrie, și va include participanți din toate cultele religioase expuse mai sus. Apoi, în Piața Capitoliului, proiectată de Michelangelo, Papa Francisc și invitații săi, patriarhul ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi vor lua parte la o ceremonie comună, în prezența oamenilor adunați. Ceremonia interreligioasă va fi urmată de un serviciu comun de rugăciune. Acesta va include discursuri și proclamarea „Apelului 2020 pentru Pace”. Toți marii lideri religioși ai lumii vor aprinde, la comun, o lumânare pentru pacea în lume. Se va ține și un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei Covid-19

https://www.aparatorul.md/sub-binecuvantarea-papei-francisc-astazi-vor-proclama-chrislamul-drept-religia-impusa-de-noua-ordine-mondiala/

Conform Vatican News : https://www.vaticannews.va/ro/papa/news/2020-10/papa-francisc-rugaciune-pentru-pace-intalnire-fraternitate-roma.html

„Rugăciunea pentru pace” constituie prima parte a Întâlnirii inter-religioase de la Roma și a fost organizată separat pentru fiecare religie, în diferite locuri de cult și în alte locații, pentru a oferi posibilitatea de a urma ritualul specific. Astfel, ”Rugăciunea pentru pace” a evreilor s-a desfășurat în sinagogă, în timp ce musulmanii s-au rugat în ”Sala Rossa” din Primăria Romei. Budiștii s-au rugat în biserica ”Sfânta Rita”, iar aparținătorii religiilor sikh și hinduismului, în două locații diverse dintr-un convent franciscan.

Rugăciunea creștinilor a fost condusă de papa Francisc în bazilica ”Sfânta Maria în Aracoeli”, la doi pași de Piazza del Campidoglio, printre participanți aflându-se patriarhul ecumenic Bartolomeu, pe care papa l-a numit ”fratele meu”, și episcopul Heinrich din partea Consiliului Bisericii Evanghelice din Germania. Pontiful a subliniat că primatul Comuniunii anglicane, arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, ”nu a putut veni din cauza pandemiei”.

„În ”Apelul la pace”, semnat de liderii religioși la finalul ceremoniei, se face referință la spiritul întâlnirilor inter-religioase de la Assisi și se afirmă angajamentul de a trăi și de a propune acest Apel la pace responsabililor statelor și tuturor cetățenilor lumii.

Apelul amintește că în aceeași Piazza del Campidoglio, după cel de-al Doilea Război Mondial, națiunile beligerante au încheiat un Pact întemeiat pe ”un vis de unitate”, care apoi s-a realizat, Europa unită. ”Astăzi, în acest timp de dezorientare, afectați de urmările pandemiei de Covid-19 care amenință pacea mărind inegalitățile și temerile”, liderii religiilor subliniază că ”nimeni nu se poate salva de unul singur, niciun popor, nimeni”.

Într-o lume plină de conexiuni, dar în care ”deseori se pierde simțul fraternității”, liderii spun în Apel că, în realitate, ”suntem frați și surori, toți! Îl rugăm pe Cel preaînalt ca, după acest timp de încercare, să nu mai existe un «ceilalți», ci un mare «noi», bogat în diversitate.”

https://www.vaticannews.va/ro/papa/news/2020-10/apel-la-pace-roma-2020-papa-francisc-lideri-religii.html

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte