Christian Perronne / FOTO: RMC Story

Christian Perronne, în vârstă de 65 de ani, este șeful departamentului de boli infecțioase a spitalul Garches din regiunea pariziană. Bolile tropicale și bolile infecțioase emergente sunt specialitățile acestui medic și cercetător. Este autorul cărții „Există o greșeală pe care ei nu au făcut-o?”. Cartea, scrisă în câteva săptămâni, este unul dintre best-sellurile verii.

Pr. Christian Perronne și avocatul Charles Consigny, invitați la postul de radio RMC (BFM TV), evocă realitatea situației din jurul virusului, în opinia lor.

Arată cu degetul către măsurile politice „delirante” și liberticide puse în aplicare de guvern. De asemenea, expun studiile false despre hidroxiclorochină și le menționează pe cele care dovedesc eficacitatea acesteia.

În cele din urmă, fac un bilanț al fiabilității curții de justiție franceze, a responsabilității laboratorului GILEAD, a lui Bill Gates și a instituțiilor pe care le finanțează și a conflictelor de interese nedeclarate (în special între profesori membri ai consiliului științific).

Ați fost surprins de succesul cărții dumneavoastră, « Există o greșeală pe care nu au făcut-o? »?

– Ce mă surprinde și mă sperie este că se fac greșeli în continuare deci va trebui să scriu un nou volum

-Vor să credem că epidemia progresează peste tot în lume, ceea ce este fals. Epidemia scade, virusul și-a pierdut virulența și mortalitatea la nivel global scade.

-În Franța, există mai puțin de 10 decese pe zi, ceea ce nu este mai mult decât în ​​cazul oricărui virus respirator.

-Oamenii care îmi spun că sunt conspiraționist sunt oameni care nu au niciun argument. Dacă aș fi spus ceva fals, guvernul si președinția m-ar fi dat în judecată pentru defăimare. Sunt foarte liniștit, pentru că spun adevărul și adevărul deranjează.

-Există stimulente financiare în unele țări. Uniunea Europeană îi încurajează să raporteze cât mai multe teste pozitive posibil. Logica generală este să vă sperie.

-Este un mare delir instrumentalizat de Big Pharma. Dar și de politicienii, care, probabil, au interesul să nu mai existe mitinguri pe stradă în septembrie / octombrie, în timp ce mari demonstrații sunt anunțate. Poliția va putea apoi să suprime orice adunare.

-Există oameni care stau la coadă pentru a fi testați, deși nu au simptome, ne întrebăm de ce. Acest lucru este justificat doar dacă suntem în contact cu persoane vulnerabile.

-Vrem să vindem un vaccin. Uniunea Europeană și unele dintre țările noastre „bogate”au investit deja miliarde. Știați că cei 5 mari producători de vaccinuri au împărțit deja cei 7 miliarde de oameni de pe planetă? Au împărțit piața, așteaptă sute de miliarde în schimbul investiției lor.

-Au fost depuse plângeri. Este necesar să se elucideze rolul fiecăruia și influențele care au loc în culise. Dar nu trebuie să ne bazăm pe curtea de justiție: este o jurisdicție pe măsură, că să domnească impunitatea.

______________

Sursa: https://rmc.bfmtv.com/mediaplayer/video/le-grand-oral-de-christian-perronne-infectiologue-3108-1272741.html