Ca urmare a articolului apărut la adresa:

unii dintre cei prezenți la Sinaxa Inter-Ortodoxă de la Negrești Oaș au adus dovezile vii, adică VIDEO, că cele afirmate de pr. Ioan Miron în predica ținută la o zi după Sinaxă nu sunt conforme nici cu realitatea de la Sinaxă, dar nici cu învățătura ortodoxă:

Din păcate se observă (dacă citim comentariile de pe ortodoxos.ro – site de care nu se ocupă pr. Ciprian Staicu, ci alți frați ortodocși din țară) la ucenicii pr. Ioan Miron următoarele însușiri cu relevanță (ne)duhovnicească:

a) înjură… la liber;

b) blestemă… tot așa, la liber;

c) le „convine” ce zice unul, nu ce zice altul (ca și cum am fi în politică);

d) suferă de brain washing (cei interesați să caute termenul în dicționare);

e) jignesc pe toți cei care nu sunt de acord cu ei;

f) dețin „exclusivitatea” mântuirii.

etc etc etc

Pentru noi, cei care am studiat teologia, recunoaștem acest tipar de la cursul de Îndrumări misionare, căci este tiparul de comportament specific sectar.

Le dorim luminare de SUS spre mântuire și le mulțumim pentru cununile pe care le fac ortodocșilor prin calomniile lor. Un lucru este sigur: CEI CARE ÎNJURĂ NU SE VOR MÂNTUI, CI ÎN LIPSA POCĂINȚEI SE VOR ÎNDRĂCI TOT MAI MULT!

Să nu fie!

Redacția

Iar ca bonus, iată și alte dovezi:

Notă: doamna avocat Iulia Tipa nu credem că la ora actuală are vreo legătură (cum nu a avut nici în trecut) cu cele proferate de pr. Ioan Miron în prezent. Doamna avocat a fost prezentă la judecata în Consistoriu a pr. Ioan Miron la Alba-Iulia. L-a sprijinit cum a putut. Deci apariția ei în această poză are drept cauză prezența domniei sale la acel moment din viața pr. Ioan Miron (în calitate de martor prezent acolo, alături de pr. Ioan, am fost și eu, pr. Ciprian Staicu)

Nu vrem să aducem nicio atingere persoanei pr. Ioan Miron, dar nici nu putem sta în tăcere atunci când învățătura ortodoxă este pervertită în concepții neostiliste.

Doamne miluiește!

____________

sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2018/06/02/cine-ii-cauta-pe-schismatici-ii-poate-gasi-din-pacate-in-randul-fratilor-nostri-amagiti-de-pr-ioan-miron-carora-le-dorim-luminare-de-sus-spre-mantuire/