Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a decis să dea, prin lege, mai multă putere Poliției Militare, care să se extindă și asupra populației, în starea de alertă sau în starea de urgență. Astfel, organismul va fi unul unitar și va fi coordonat de la centru, fiind folosit și pentru controlul mulțimilor, dar și pentru a aplica amenzi celor care nu respectă măsurile de protecție în timp de pandemie.

Temuta Poliție Militară va deveni, prin lege, un organism de sine stătător și cu conducere unitară, a cărei jurisdicție se va extinde și asupra populației. În acest sens, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a elaborat proiectul de lege privind atribuțiile, organizarea și funcționarea poliției militare, prin care se acordă puteri sporite acestei structuri. Astfel, potrivit proiectului legislativ, pe timpul stării de urgență, poliția militară va participa la legitimarea și stabilirea identității persoanelor, precum și la verificarea motivului deplasării/circulației persoanelor în afara localității/locuinței/gospodăriei și asigură avertizarea persoanelor, prin orice mijloace de comunicare, pentru încetarea acțiunilor prin care sunt afectate măsurile de limitare a deplasării, de carantinare sau izolare. Totodată, poliția militară interzice temporar pătrunderea în clădiri, localități sau zone geografice, delimitate și marcate, în care sunt dispuse măsuri de limitare a deplasării, de carantinare  sau izolare, ori dispune evacuarea temporară din acestea a oricărei persoane, dacă există un pericol la adresa vieții, sănătății sau integrității corporale a sa ori a altei persoane, și transmite semnale, dă indicații și dispoziții participanților la trafic. Pe lângă acestea, poliția militară poate executa și alte atribuții prevăzute prin acte normative.

Poliția militară, folosită în starea de alertă

Întrebuințarea poliției militare, în noul cadru conceptual, presupune o multiplicare a misiunilor, în principal, în spectrul acțiunilor de asistență, cercetare penală specială și intervenție, precum și completarea responsabilităților în domeniul operațional, se arată în proiectul de act normativ al Ministerului Apărării Naționale. Astfel, poliția militară va acționa pe durata decretării stării de alertă, de urgență, de asediu, de mobilizare sau de război pe teritoriul României, îndeplinind misiuni stabilite prin lege. ”În situații de alertă, de urgență, de mobilizare sau de război, jurisdicția poliției militare se poate extinde, în condițiile legii, și asupra populației civile”, se mai arată în proiectul de lege.

Scoși de la pază

Ministerul Apărării justifică reorganizarea și extinderea atribuțiilor poliției militare prin faptul că structura nu efectua până acum decât misiuni de pază și apărare a unor obiective militare. ”Un alt aspect care a generat dificultăți în activitatea poliției militare pe durata decretării stării de urgență și de alertă pe teritoriul României este reprezentat de lipsa prevederilor legislative cu privire la atribuțiile poliției militare în astfel de situații. De asemenea, arhitectura actuală de comandă a poliției militare, prin subordonarea structurilor de poliție militară comandanților de la diferite niveluri ale ierarhiei militare nu permite abordarea unitară a problematicii privind instruirea și dotarea acestora”, se precizează în expunerea de motive a proiectului de act normativ.

______________

Sursa – https://www.national.ro/social/ciuca-pregateste-o-noua-structura-militara-pentru-controlul-populatiei-710487.html?fbclid=IwAR2lpSjhojm32f5bi4kgYyn0wjPa9UBkX9L0U3iNfv7Uwd1AMB3P0_5lMDI

.

CE NI SE MAI PREGĂTEȘTE, PENTRU „SIGURANȚA ” NOASTRĂ ?

Poliția Militară!
Ce atribuții are aceasta?
De exemplu, conform noii legi care va veni, te pot da afară din propria locuință, dacă ești un cetățean „rău” al Noii Ere, adică dacă nu vrei să porți mască de exemplu sau să te vaccinezi. Iată ce scrie, negru pe alb:
”Poliția militară interzice temporar pătrunderea în clădiri, localități sau zone geografice, delimitate și marcate, în care sunt dispuse măsuri de limitare a deplasării, de carantinare sau izolare, ori dispune evacuarea temporară din acestea a oricărei persoane, dacă există un pericol la adresa vieții, sănătății sau integrității corporale a sa ori a altei persoane.”
Deci, tu nevaccinatule, ești un pericol pentru cel vaccinat.
”Pe lângă acestea, Poliția Militară poate executa și alte atribuții prevăzute prin acte normative.” Care sunt acestea? Nu știm!
Ce alte atribuții va mai avea Poliția Militară?
* de intervenție asupra populației și de a judeca în condiții speciale;
* de cercetare penală specială și intervenție (oare ce o fi însemnând ”cercetare penală specială”?). Etc. etc.
Cam asta ne așteaptă în viitorul apropiat și multe alte „surprize” sataniste!
Obligativitatea unui act medical – în cazul de față vaccinarea – încalcă nenumărate texte de lege din legislatia internă, din Codul Civil, din Constituția României, precum și din tratatele internaționale, cum sunt:
– Declaraţia de la Helsinki privind experimentele și cercetările biomedicale (1962-1989) (Art. 3-10, 16-18, 25-32 ),
– Codul Nuremberg (1947) (Punctele 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10),
– Raportul Belmont (1978) (Cap. 2, 3, 4, 6),
– Declaraţia de la Geneva (1948),
– Declarația Universală a Drepturilor Omului (1948) (în special art. 3, 18, 25, 36),
– Tratatul privind Uniunea Europeană (2007) (Art. 2, 3 şi 6 referitoare la respectarea libertăţilor şi drepturilor omului, protecţia specială a drepturilor copilului),
– Codul Internațional al Eticii Medicale (1949),
– Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale (1950),
– Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice (1966, ratificat de România în 1974),
– Charta Socială Europeană (1961),
– Declarația de la Lisabona privind Drepturile Pacientului (1981),
– Convenția privind Drepturile Omului și Biomedicină (2000),
Convenția de la Oviedo privind drepturile omului şi biomedicina (1997), ratificată de România prin Legea nr.17/2001 (art. 5, 6 pct 1, 16, 21, 28, 29)

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.