Video 1 aici:

.

Ionel Trandafir ne oferă două noi filmări recente, ale demascării Afacerii Pfizer-Virus-Vaccin, săptămâna aceasta, de către echipa Project Veritas condusă de energicul jurnalist James O’Keefe.

Relatările noastre pe temă au fost BOMBĂ! Director Pfizer expus de Project Veritas: Ne gândim să provocăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta noi vaccinuri în mod preventiv. Să fiu sincer, așa s-a întâmplat și la Wuhan. Doar nu credeați că virusul a apărut de nicăieri

și Senatorul Johnson solicită Congresului să investigheze producătorii de vaccinuri și procesul de aprobare al acestora, după ce unul dintre directorii Pfizer s-a dat de gol că gigantul farma urmărește să creeze noi mutații Covid

Curios, presa neo-anti-vaccinistă de pe la noi nu a părut la fel de interesată de această bombă-media ca senatorul american Ron Johnson. Adică, dacă nu e ordin de prezentare a dezvăluirii de anvergură, cu plăcere, facem ciocul mic și joc de glezne ca și în ultimii doi ani. Vizionați cele două filmări sintetizate de Ionel Trandafir în continuare. Dar mai înainte să ne amuzăm cu un titlu venit de la publicația umoristică americană Babylon Bee, de după dezvăluirea Project Veritas: „Pfizer se bucură să anunțe că noul lor vaccin este 90% eficient împotriva unui nou virus creat de ei”…

.

.

„Project Veritas a devenit o sursă bine cunoscută de jurnalism de investigație atunci când vine vorba de cei care și-au pierdut încrederea în mass-media tradițională. Project Veritas s-a confruntat, de asemenea, cu multe campanii de defăimare din partea presei din aceleași motive.

Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer – compania condusă de Albert Bourla, recent surprins la Davos -, a expus unele dintre secretele Pfizer partenerului său, care, din păcate pentru el, era un jurnalist sub acoperire al Project Veritas.

De-a lungul a două întâlniri, Walker s-a lăudat aparent cu faptul că Pfizer a efectuat cercetări pentru a obține un câștig de funcții suplimentare în scopul de a crea vaccinuri înainte ca boala să evolueze în natură. El a spus că, din punct de vedere TEHNIC, nu este vorba de un câștig de funcții suplimentare, ci de ”evoluție dirijată”, dar a continuat să descrie manipularea virusului în vederea unui câștig de funcții suplimentare. El a recunoscut că acest lucru este excelent pentru afaceri, dar rău pentru poporul american. De asemenea, el a declarat că nu crede că virusul Covid a apărut în mod natural și că probabil a venit din laboratorul din Wuhan.

Pfizer a fost demascat pentru că a explorat „mutația” virusului COVID-19 pentru noi vaccinuri prin ”evoluție dirijată” (VIDEO 1 mai sus).

Ulterior, Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, i-a agresat fizic joi, 26.01.2023 pe James O’Keefe și pe membrii echipei Project Veritas (VIDEO 2 mai jos).

James O’Keefe l-a confruntat pe Walker la un restaurant și i-a arătat înregistrările cu camera ascunsă despre planurile Pfizer de a efectua potențiale mutații asupra virusului Covid.

Jordan Trishton Walker, director la Pfizer, care a afirmat în fața camerei de filmat că Pfizer dorea să modifice virusul COVID-19 și să aibă vaccinul gata, pentru a genera o vacă de muls, un model de afaceri foarte impresionant, a fost confruntat de James O’Keefe de la Project Veritas în legătură cu declarațiile sale și a acționat într-o manieră nebună, războinică, atacând și agresând echipa Project Veritas.

„Ați dat-o în bară!” a strigat Walker înainte de a distruge iPad-ul care arăta înregistrările cu camera ascunsă ale Project Veritas despre virusul „mutant” Covid.

Episodul de joi survine după ce Project Veritas a publicat miercuri seară, 25.01.2023 o înregistrare video explozivă în care Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoaște că gigantul farmaceutic explorează posibilitatea de a efectua „mutații” asupra virusului Covid-19 prin „evoluție dirijată”, astfel încât compania să poată continua să profite de pe urma vaccinurilor.

Deocamdată, această poveste este încadrată ca fiind o poveste despre Pfizer, Wuhan și despre cercetări privind manipularea virusului avand ca scop obținerea de funcții suplimentare. Pentru mine, însă, adevărata poveste care va rezulta din această expunere a Project Veritas este că mincinosul subit de la Pfizer care a căzut în borcanul cu miere a menționat „evoluția dirijată”.”, conchide Ionel Trandafir.

.

VIDEO 2:

.

_____________

Sursa  – (MAXIMĂ ATENȚIE !!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST !!!) – https://www.activenews.ro/stiri/Dezvaluirile-bomba-facute-de-Project-Veritas-despre-Pfizer-si-producerea-variantelor-virusului-Covid-ignorate-de-presa-neo-anti-vaccinista-si-vechio-vaccinista-din-Romania.-VIDEO-TRADUSE-IN-ROMANA-179282

.

La nici 3 zile distanță, YouYube cenzurează tot ce poate pe acest subiect, iată video:

.

Citiți și:
.
Cartea poate fi descărcată în format electronic pdf de aici:

RĂDĂCINILE NAZISTE ALE EUROPEI

.

Ca să înțelegeți mai bine, puteți descărca în format pdf de aici –

DECLARAȚIILE ȘOCANTE ALE CELOR CARE CONDUC LUMEA

.

Mult mai multe articole pe această temă a ”Noii Ordini Mondiale”– găsiți la:

Search results for „controlul populatiei” | Român Ortodox (romanortodox.info)

CONTROLUL POPULAȚIEI

sau la această selecție (click aici):

DEPOPULARE

sau MAI EXACT:

EXTERMINAREA  POULAȚIEI  ÎNTREGII  LUMI

.

.

VIDEO   E X T R E M   DE  ELOCVENT, AICI:

.

. . .

.

 

CUM EXPLICA DAVID ROCKEFELLER ÎN ANII ’80 NECESITATEA REDUCERII DRASTICE A POPULAȚIEI LUMII (!!!)…

(VIDEO – CLICK AICI)

. . .

FOSTUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII ÎN FINLANDA – DR. RAUNI KILDE MĂRURISIND ADEVĂRUL :

COINCIDENȚĂ SAU NU, LA NUMAI CÂTEVA LUNI DUPĂ ACEST INTERVIU,

A MURIT… 

ARTICOLUL CU VIDEO TRADUS, AICI:

DECIMAREA POPULAȚIEI PRIN VIRUȘI ARTIFICIALI, VACCINURI, HRANĂ MODIFICATĂ GENETIC, CHEMTRAILS ȘI MULTE ALTELE…

.

.

.

.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

(până nu este PREA TÂRZIU)…

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

.

.

.