După mai multe zile de tăcere, Pfizer a reacționat în sfârșit la declarațiile directorului său, care recunoștea că au fost efectuate mutații asupra virusului COVID cu scopul de „a crea preventiv noi vaccinuri”.

Într-o lungă și stufoasă declarație de presă, conducerea Pfizer afirmă:

„În dezvoltarea vaccinului Pfizer-BioNTech COVID-19, Pfizer nu a efectuat cercetări gain of function sau evoluție dirijată.”

Însă Pfizer recunoaște că a întreprins cercetări „în care virusul SARS-CoV-2 original a fost folosit pentru a extrage proteina spike de la noi variante îngrijorătoare”.

Și mai departe, comunicatul arată:

„Această activitate a fost întreprinsă de îndată ce o nouă variantă îngrijorătoare a fost identificată de autoritățile publice de sănătate. Această cercetare ne permite să evaluăm rapid capacitatea unui vaccin existent de a induce anticorpi care neutralizează o variantă îngrijorătoare nou indentificată. Publicăm apoi informațiile disponibile în reviste științifice, pentru a fi certificate de comunitatea științifică, și le utilizăm ca pe o etapă pentru a determina dacă este necesară o actualizare a vaccinului.”

De asemenea, Pfizer recunoaște că a efectuat experimente într-un laborator de nivelul 3 de securitate (nivelul maxim) și că, în cadrul activității sale de cercetare, a „modificat” („engineered”) virusul COVID-19 „pentru a permite evaluarea activității antivirale în celule”.

Comunicatul arată:

„În plus, sunt întreprinse experimente de selecție a rezistenței in vitro în celule incubate cu SARS-CoV-2 și nirmatrelvir în laboratorul nostru de biosecuritate de nivel 3 (BSL3) pentru a verifica dacă proteaza principala poate provoca mutații pentru a produce tulpini rezistente ale virusului.”

Nirmatrelvir este un tratament oral comercializat, aprobat în mai multe țări din lume și comercializat sub denumirea de Paxlovid.

În comunicatul său, Pfizer nu neagă faptul că dr. Jordan Walker, cel care i-a făcut ziaristului de la Project Veritas dezvăluirile explozive, conform cărora compania farmaceutică explorează metode de a „produce mutații” asupra virusului, este angajatul său.

Profilurile profesionale ale lui Walker, care între timp au fost șterse, îl prezentau pe acesta ca director al departamentului de cercetări ARN-mesager al Pfizer.

Joi, un dispecer de la Pfizer confirma pentru reporterii de la The Epoch Times faptul că Jordan Walker figurează pe lista angajaților companiei.

Vineri, însă, un alt dispecer le-a declarat reporterilor de la aceeași publicație că numele doctorului Jordan Walker nu mai apare în evidențele companiei, un posibil indiciu că fost concediat după dezvăluirile pe care le-a făcut în public.

Deși, în comunicatul său, Pfizer neagă că experimentele sale ar fost de tipul „gain of function” (mărirea agresivității și periculozității virusului, a capacității sale de a se răspândi mai rapid și de a se adapta la organizmul-gazdă), Robert Malone – cel care a inventat tehnologia ARN-mesager, afirmă că experimentele descrise în comunicatul Pfizer SUNT de tipul „gain of function”.

Într-o postare pe Twitter, dr. Malone afirmă:

„Pfizer recunoaște practic faptul că efectua același tip de cercetări gain of function pe care și Universitatea din Boston a fost prinsă că le făcea, dar neagă că ar fi gain of function sau evoluție directă.”

Pe de altă parte, YouTube a șters întregistrarea video a Project Veritas, invocând politica sa în materie de „dezinformare medicală”.

Dar aceasta nu-i o problemă pentru cititorii noștri pentru că noi le avem deja traduse pentru Dvs, de pe Rumble:

Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

_________
.
La nici 3 zile distanță, YouYube cenzurează tot ce poate pe acest subiect, iată video:
.

.

Citiți și:
.
Cartea poate fi descărcată în format electronic pdf de aici:

RĂDĂCINILE NAZISTE ALE EUROPEI

.

Ca să înțelegeți mai bine, puteți descărca în format pdf de aici –

DECLARAȚIILE ȘOCANTE ALE CELOR CARE CONDUC LUMEA

.

Mult mai multe articole pe această temă a ”Noii Ordini Mondiale”– găsiți la:

Search results for „controlul populatiei” | Român Ortodox (romanortodox.info)

CONTROLUL POPULAȚIEI

sau la această selecție (click aici):

DEPOPULARE

sau MAI EXACT:

EXTERMINAREA  POULAȚIEI  ÎNTREGII  LUMI

.

.

VIDEO   E X T R E M   DE  ELOCVENT, AICI:

.

. . .

.

 

CUM EXPLICA DAVID ROCKEFELLER ÎN ANII ’80 NECESITATEA REDUCERII DRASTICE A POPULAȚIEI LUMII (!!!)…

(VIDEO – CLICK AICI)

. . .

FOSTUL MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII ÎN FINLANDA – DR. RAUNI KILDE MĂRURISIND ADEVĂRUL :

COINCIDENȚĂ SAU NU, LA NUMAI CÂTEVA LUNI DUPĂ ACEST INTERVIU,

A MURIT… 

ARTICOLUL CU VIDEO TRADUS, AICI:

DECIMAREA POPULAȚIEI PRIN VIRUȘI ARTIFICIALI, VACCINURI, HRANĂ MODIFICATĂ GENETIC, CHEMTRAILS ȘI MULTE ALTELE…

.

.

.

.

SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

(până nu este PREA TÂRZIU)…

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

.

.