”Unul dintre lucrurile cele mai dătătoare de speranță pe care le-am descoperit, este că aproape fiecare război care a avut loc în ultimii 50 de ani – a fost un rezultat al minciunilor mass-mediei !

Media ar fi putut preveni toate aceste războaie dacă ar fi cercetat subiectele suficient de tare și dacă n-ar fi executat ordinele de propagandă ale guvernelor.

Însă ce credeți că înseamnă asta? Înseamnă în primul rând că populațiilor nu le place războiul ! Astfel că populațiile trebuie să fie prostite cumva ca să accepte intrara în război ! Pentru că în mod voluntar și în totală cunoștință de cauză, populațiile nu aleg războiul !

Așa că dacă ar exista o mass-medie onestă, atunci am avea și un mediu pașnic. Dușmanul nr. 1 al omenirii este IGNORANȚA (adică lipsa de implicare / cercetare). Și cred că aceasta e cea mai mare problemă în orice chestiune la nivel mondial – anume că nimeni nu înțelege ceea ce se petrece în lumea asta !

Scapi de ignoranță doar atunci când începi să înțelegi că tu poți lua decizii eficiente, și poți crea strategii eficiente! Iar întrebarea cheie este CINE anume promovează această ignoranță a maselor?

Ei bine, o promovează exact acele organizații care încearcă să țină tot adevărul ascuns de opinia publică, și care distorsionează informațiile adevărate în unele false sau de neluat în seamă.

În această categorie se află media actuală, și părerea mea e că mass-media mondială e atât de nocivă lumii, încât trebuie să ne întrebăm: Oare nu cumva lumii i-ar merge mai bine dacă n-ar exista deloc trusturile internaționale?

Există câțiva jurnaliști de excepție ai unor organizații oneste cu care noi colaborăm – însă marea majoritate a jurnaliștilor sunt foarte corupți. Iar rezultatul muncii lor e că ni se prezintă o imagine complet fabricată cu privire la cum e lumea asta în realitate, și asta e ceea ce a dus la nenumărate războaie, și la propășirea guvernelor corupte!

.

____________

Sursa – https://t.me/AG_RealEducation

.

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.