.

.
Doctorul german Rod Kleinstorer, anestezist, medic la terapie intensivă, medic pentru situații de urgență și specialist în terapia sindromului Spatz, a vorbit public despre efectele adverse al vaccinării anti-Covid.
.
El spune că mulți din pacienții pe care îi consultă au suferit complicații în urma vaccinării. Medicul spune că pentru pacienții în vîrstă cu multiple afecțiuni, vaccinurile nu trebuie administrate.
.
„Am observat în ultima vreme că mulți oameni mai ales pacienți în vîrstă dintre cei pe care îi consult în calitate de medic de urgențe și cărora li s-a administrat un vaccin pe baza de ARN mesager sau vector viral (Astra zeneca / johnson&johnson) au suferit complicații după vaccin: au dureri mari, prezintă parțial indicii evidente de infectare cu Corona.
.
Și lucrul cel mai grav, mulți pacienți au decedat ca urmare a vaccinării cel puțin temporal corelat cu vaccinarea. Și dacă e vorba de o cauzalitate se va afla cu siguranță în cadrul cercetărilor care în mod cert se vor desfășura în viitorul apropiat pentru că prea multe nonsensuri și contradicții există în tot ce se întîmplă. Eu însumi nu am acceptat sa mă vaccinez pentru ca am luat infecția și după aproximativ zece zile m-am însănătoșit. Și nici nu mă voi vaccina în primul rînd datorită faptului că un vaccin în general are nevoie de 8-9 ani de probe sau mai mult ca să fie suficient verificat pentru a putea fi considerat sigur. Omenirea intră în era «fascismului de vaccin»?
.
Din punctul meu de vedere tocmai pentru pacienții în vîrstă cu multiple boli – îmi asum declarațiile și mă bazez pe expertiza mea în calitate de doctor – vaccinurile nu trebuie administrate! La copii la fel. În opinia mea este o abordare învechită numai să te gîndești să vaccinezi copiii!
.
Este foarte ciudat că tocmai ei, categoria de vîrstă cea mai vulnerabilă față de Corona și care manifestă cele mai ușoare simptome, – deși s-a făcut multă propagandă în acest sens dar ei nu transmit boala! – de ce trebuie să fie vaccinați tocmai copiii? Trebuie să ne punem aceste întrebări! Atît ca om politic, mai ales ca om politic responsabil, cît și ca părinte care decide soarta copilului său! Iar un părinte cu mintea întreaga gîndește: îmi las copilul vaccinat numai atunci cînd va fi absolut sigur, că vaccinul nu-i va face rău copilului meu!
.
Dar nimeni de pe lumea asta NU poate garanta așa ceva! ABSOLUT NIMENI ! Încă un aspect foarte straniu este cum sînt ascunse sistematic sau sînt minimalizate multiplele raportări despre complicațiile și reacțiile adverse de după vaccin. Și trag un semnal de alarmă fiecărui om care dorește să se vaccineze cel puțin să se informeze despre ceea ce urmează să i se întîmple! Mai fac apel la politicienii cu gîndire sănătoasă – și din păcate cred ca nu mulți mă vor asculta pentru că nu este interesul pentru sănătatea noastră ci observăm iară și iară și din ce în ce mai puternic că mai presus sînt interesele financiare, ceea ce este foarte trist iar pentru profesia noastră”, menționează doctorul german Rod Kleinstorer.
______________________
Citește mai mult: https://noi.md/md/next_news
Facebook: NOI.md | Telegram: Noi_md

Sursa – https://noi.md/md/politica/ministrul-afacerilor-externe-al-turciei-va-efectua-o-vizita-in-moldova

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.