Acum ceva timp, omul putea să iasă din țară, să petreacă, de exemplu, o vacanță, sau să vadă pe cineva drag, nestingherit. Astăzi, în foarte scurt timp, nu ai să mai poți ieși din țară decât dacă ai… cip…

       Omule chiar nu vezi? N-o să mai poți defel să…CIP CIRIP, fără CIP!!!!!

       Tăcerea e de aur, câteodată. Dar nu atunci când conștiința îți spune să nu cumva să taci! Atunci… tăcerea e de… IAD. Și pietrele vor striga în  locul tău… Și le vei auzi cum strigă!!!!!

       Ce ar fi fost acest neam fără Horea, fără Avram Iancu, fără Brâncoveanu? Și singur trage concluziile, tu omule…

       Huzurul, luxul și bunăstarea NICIODATĂ nu au născut înțelepciune. Ca să devii înțelept trebuie să-ți iei crucea…

       Învierea nu este o fantasmă. E O REALITATE! LA CARE SUNTEM CHEMAȚI CU TOȚII, CU MIC CU MARE, CU ÎNTREG NEAMUL…

       Hristos îți oferă viața veșnică. Societatea îți oferă un trai comod, cu prețul tăcerii, care mai devreme sau mai târziu va naște monștri în viața ta.

       Drepturile omului sunt o iluzie în ochii naivilor acestui veac. Colivia în care este închis omul – cu voia lui – devine pe zi ce trce mai strâmtă.

       Pe cei din jur, îi vom cunoaște dacă sunt buni sau răi, vom cunoaște cui slujesc, NUMAI DUPĂ FAPTE!!!!

       Se lucrează intens la dispariția ROMÂNIEI. Nu înseamnă că, dacă mai auzim acest nume, înseamnă că mai existăm ca neam, ca entitate… Și asta fiindcă dormim… somnul adânc al conștiinței, al… pierzării…

       A căzut comunismul… iar ceea ce a urmat se vede limpede… DEMONOCRAȚIA…

       Acum 100 de ani auzeai sintagme precum TREZIRE NAȚIONALĂ, DEȘTEPTARE NAȚIONALĂ, CONȘTIINȚA POPORULUI, SENTIMENTUL NAȚIONAL… De ce crezi, omule, că Dumnezeu a rânduit ca imnul țării tale să fie DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE?

       Și pe final… nu am a ce spune decât… SINGUR ORTODOXIA!!!!!!! Dar tu ai ales române… după KOLIMBARI Creta… SIGUR EREZIA!!!!! Ce este aceasta? Este o prăjitură, care se comercializează la COFETĂRIA AGHIUȚĂ și care se servește FIERBINTE, INCANDESCENTĂ CHIAR, cu SOS TARTAR VEȘNIC!!!!!

.

Cu aceeași durere cu care încerc să mă obișnuiesc,

Pr. Andrei

De același autor: ”Nimeni… chiar NIMENI?????!!!”

.

Iată o frântură a realității supravegherii absolute din China, direcție în care merge cu pași tot mai repezi întreaga lume, inclusiv România – prin globalizare, prin demoNOcrația general metastazată, prin asumarea mai mult sau mai puțin conștientă a înrobirii totale față de tehnologie, față confortul dus la extrem, față de ”AI” (inteligența artificială) – un instrument care permite celor puțini și întunecați (deși autointitulați ”Illuminati”) care-l controlează, să facă aproape* ABSOLUT ORICE din oricine i se supune…:

* ”aproape” – întrucât nu pot face din cei supuși acestui sistem: sfinți, smeriți, virtuoși, drept-credincioși…