.

– „Blagosloviți, părinte! Spuneți-ne ceva despre subiectul „sănătate și vaccin.”

– 2021, ajunul praznicului Bobotezei (pe calendarul vechi, adică în 18 ianuarie 2021, după calendarul nou, a avut loc înregistrarea); oare nu ar trebui să facem (acceptăm) cu ușurință lucruri pe care nu le cunoaștem? De exemplu, vaccinul. Știm ce este acesta? Oare nu cumva viața noastră va fi afectată negativ?

– Am citit ceva frumos: un om le-a spus rudelor lui: să îmi scrieți pe crucea de la mormântul meu următoarele: eram bine, sănătos, m-am dus la doctori ca să fiu și mai bine și acum mă aflu aici, în mormânt. Oare nu cumva vom păți și noi la fel cu vaccinurile? Putem să avem încredere în oameni care nu cred în Dumnezeu?

– Am un document (o revistă științifică) în care scrie că multe companii pun în alimente sau în medicamente celule provenite din copii avortați. Putem să avem încredere în astfel de oameni, care săvârșesc asemenea fărădelegi și crime? Mă rog să ne lumineze Dumnezeu!

– Un specialist în radiologie mi-a spus: în salonul în care învățam această meserie aveam mai demult o tabelă pe care scria: prima greșeală va fi și ultima din viața ta!

– Nu vom avea ocazia să facem alte greșeli. Primind acest vaccin, putem să murim.

– Vă referiți la vaccinul împotriva covid?

– Da, acesta. Mă rog să ne lumineze Dumnezeu (și să nu îl acceptăm).

– Blagosloviți! Mulțumim, părinte!”

Redacția

__________

Sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2021/01/20/gheron-gavriil-ne-indeamna-sa-nu-acceptam-vaccinul-anti-covid-caci-este-rod-al-lucrarii-potrivnicilor-lui-dumnezeu-si-ai-vietii/