.

CARE ESTE SCOPUL? Dacă ai făcut un Virus, DE CE a fost creat? Este creat pur și simplu doar pentru a ucide oamenii? Acesta poate fi doar un scop, dar dacă mergi mai departe de asta, intri mai adânc, ESTE PENTRU A FACE OAMENII SĂ CEARĂ UN VACCIN.

DE CE ai vrea ca oamenii să ceară un Vaccin, dacă tu ești într-o poziție de control maximă, cea mai înaltă poziție de control?

Ei bine, este pentru că, CEVA este în Vaccin și tu vrei ca OAMENII SĂ AIBE ACEL CEVA ce este în Vaccin CA O PARTE A CORPULUI LOR ! Ei bine, CE este în Vaccin, de vrei ca TOATĂ LUMEA SĂ-L AIBE ÎN CORPUL LOR ?

ESTE UN MANIPULATOR ADN ! SAU MODIFICATOR DE ADN.

Am menționat mai devreme de al 3-lea lanț de ADN. Există deja al 3-lea lanț de ADN construit din silicon (sintetic – n.r.). Omul normal are 2 lanțuri de ADN.

…se transferă asta în corpul unei persoane printr-un vaccin pe care persoana respectivă îl solicită, pentru că se tem de contractarea Virusului MERS sau al oricărui Virus (Corona) și uite așa Guvernul, sau dacă vrei ”Puterile Lumii”, stau și spun: – ei bine, nu putem forța oamenii să ia Vaccinul sau să ia acest lanț ascuns de ADN, pentru că s-ar răscula împotriva lui. DAR DACĂ AM CREA PROBLEMA ȘI AM PREZENTA SOLUȚIA, OAMENII AR CERE SOLUȚIA ȘI ASTFEL EI ȘI-AR ÎNDEPLINI SCOPUL FINAL, ACELA DE A INTRODUCE ÎN FIECARE PERSOANĂ ACEST AL 3-LEA LANȚ DE ADN, GRAVAT ÎN OM.

Dar să mergem mai adânc: CARE este SCOPUL, CARE este ȚELUL? Dar, să schimbi ADN-ul fiecărei persoane, dar CE vor deveni ei atunci? Ei vor deveni Hybrizi (omul 2.0)…

.

Articole ale aceluiași autor – la: https://www.anthonypatch.com/

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN SECȚIUNEA ”CĂUTARE DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER DIN TASTATURA DVS.

DOAMNE AJUTĂ!

.