Părintele Antim îndeamnă și roagă pe toți ucenicii Sfinției Sale, dar și pe toti romanii din țară, să participe la Marșul organizat duminică, 16 decembrie 2018, în București, Piața Victoriei, ora 15, marș de protest împotriva ratificării Pactului pentru Migrație de la Marrakesh.

In același timp sfătuiește și îndeamnă la sporirea rugăciunii, citirea din Psaltire, post și ajunare după putere în aceste zile.

Același îndemn si rugăminte adresează și Părintele Ieronim, Părintele Elefterie și cei dimpreună cu Sf. lor.

Comunicat de la părintele Ieronim, Antim, Elefterie

Ne adresăm pentru toți fii duhovnicești și pentru toți creștinii ortodocși din țară!

Vă rugăm din suflet să mergem duminică, 16.12.2018, între orele 15:00 – 19:00, pe traseul Piața Victoriei-Universitate-Unirii-Parlament la marșul de protest împotriva ‘Pactului pentru Migrație de la Marrakesh’, care se va semna pe 19.12.2018.

Haideți să refuzăm împreună acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Italia, Austria, Polonia, Israel, Ungaria, Croația, Estonia, Cehia, Slovacia, Australia, etc.

Vă rugăm din suflet în următoarele zile să țineți postul cum poate fiecare, să citiți Acoperământul Maicii Domnului, din Psaltire și să vă alăturați duminică la București românilor care se împotrivesc categoric colonizării României cu populații străine.

Gândiți-vă la consecința acestui pact! Cred că nici unul dintre cetățenii români nu vor sa aibă copii violați de imigranți, violatori de domiciliu sau chiar decapitări, cum s-a întâmplat deja in țările occidentale care i-au primit. Nu vrem să fim înrobiți în propria țară.

 

Mulțumim pentru înțelegere!

 

Mai multe informații găsiți pe următoarele site-uri:

 

https://www.buciumul.ro/2018/12/13/nu-iti-ceda-tara-frate-hai-la-marsul-de-protest-stop-migratiei-impuse-romaniei/

 

https://www.facebook.com/events/225648715029495/

 

Dumnezeu să ocrotească România!

_______________

Sursa- https://aparam-ortodoxia.ro/2018/12/13/comunicat-de-la-parintele-ieronim-antim-elefterie-etc/

https://stranaortodoxa.wordpress.com/2018/12/13/indemn-pentru-participarea-la-marsul-de-protest-impotriva-ratificarii-pactului-pentru-migratie-de-la-marrachesh/