.

Judecătoarea Lăcrămioara Axinte:

„Hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență legiferează abuzul!

Astfel, obligația impusă instituțiilor publice și operatorilor economici, care desfășoară activități comerciale/lucru cu publicul ce implică accesul persoanelor în interiorul clădirilor, de a efectua triajul epidemiologic, constând în controlul temperaturii tuturor persoanelor și de a nu permite accesul persoanelor a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în incintă, depășește 37,3°C, este cea mai gravă încălcare a dreptului persoanei la respectarea vieții private din punctul de vedere al informațiilor referitoare la sănătatea sa, este un tratament degradant, dar și o discriminare pe considerente de temperatură corporală.

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, încălcând în mod flagrant Constituția României, obligă instituțiile publice și operatorii economici să abuzeze cetățenii României!

Astfel, art. 26 din Constituția României prevede că ‘(1) Autoritățile publice respectă și ocrotesc viața intimă, familială și privată. (2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăși, dacă nu încalcă drepturile și libertățile altora, ordinea publică sau bunele moravuri’.

Dreptul la viață intimă și privată presupune și respectarea dreptului la informațiile referitoare la sănătatea sa.

De asemenea, art. 22 alin. 2 din Constituția României prevede că ‘Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau tratament inuman ori degradant’.

Dacă cetățeanul român nu mai are dreptul să intre în nici un magazin, farmacie, frizerie, brutărie, instituție publică și în nicio altă clădire cu acces public, decât dacă se supune unei examinări medicale, efectuată de persoane care nu au calificare profesională pentru a măsura temperatura corporal, aceasta înseamnă că este supus unui tratament degradant, interzis expres de Constituția României.

Potrivit art. 16 alin. 1 din Constituția României ‘Cetățenii sunt egali în fața legii și autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări’.

Interzicerea accesului cetățeanului român cu o temperatură corporală de peste 37,3 °C în orice magazin, frizerie, farmacie, brutărie, benzinărie, instituție publică și orice altă clădire cu acces public, reprezintă o discriminare pe criteriul temperaturii corporale, dar și un tratament degradant, umilitor.

Legiferarea acestui abuz împotriva cetățenilor români nu numai că este o încălcare a Constituției României, dar nu are nici o legătură cu prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Marea majoritate a celor infectați sunt asimptomatici, adică nu au nici febră, dar nici un alt semn de boală. Pe de altă parte, febra poate fi un simptom al altor multe boli cunoscute de când lumea.

Prin urmare, toți cetățenii vor fi supuși unui tratament degradant și discriminatoriu, deși diagnosticul de infecție Covid-19 se pune doar în urma testării RT- PCR făcută de personal medical, nu prin termometrizare.

Sper ca Parlamentul României să nu încuviințeze această gravă încălcare a drepturilor cetățenilor români!”

______________

Sursa – https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/18/judecatoarea-lacramioara-axinte-despre-termoscanare-este-cea-mai-grava-incalcare-a-dreptului-persoanei-la-respectarea-vietii-private/

DACĂ NU NE UNIM, SĂ LUĂM
ATITUDINE FERMĂ ÎMPREUNĂ, UNIȚI, ACUM,
SĂ BLOCĂM CÂT SE MAI POATE
PROCESUL CARE ESTE DEJA ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE,
CEA MAI FEROCE DICTATURĂ A TUTUROR TIMPURILOR
NE VA SUPRIMA PRIN CONTROL ABSOLUT,
AȘA CUM NIMENI NU ÎȘI POATE IMAGINA,
ORICE ÎNCERCARE DE LICĂRIRE A LIBERULUI ARBITRU,
ÎN MOD IREVERSIBIL,
ADICĂ FĂRĂ SOLUȚII LUMEȘTI, OMENEȘTI !!!…
fără Mine nu puteți face nimic.(Ioan 15, 5)

Citiți mai multe la:

CE ESTE HIPERCAPNIA

CE EFECTE SECUNDARE are asupra organismui uman purtarea măştii pentru timp îndelungat.

citiți și:

Danemarca refuză măștile pe străzi sau în mijloace de transport: “Nu avem nici o dovadă că ele ajută în afara spitalului”

http://romanortodox.info/danemarca-refuza-mastile-pe-strazi-sau-in-mijloace-de-transport-nu-avem-nici-o-dovada-ca-ele-ajuta-in-afara-spitalului/

DE CE OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR ESTE EXTREM DE GRAVĂ

http://romanortodox.info/de-ce-obligativitatea-vaccinurilor-este-extrem-de-grava/

și:

TERMOSCANAREA ESTE ILEGALĂ FĂRĂ ACORDUL NOSTRU ! ! ! – iată mărturiile câtorva avocați în această selecție de articoleaici.

http://romanortodox.info/?s=termoscanare

 

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN SECȚIUNEA ”CĂUTARE” DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER DIN TASTATURA DVS.

DOAMNE AJUTĂ!

Dacă folosiți un calculator (laptop sau desktop), secțiunea ”căutare” este așa cum arată imaginea de mai jos:

Dacă folosiți un telefon mobil (smartphone),

secțiunea ”căutare” este la finalul oricărui articol din situl

www.romanortodox.info 

deasupra secțiunii ”ULTIMELE ARTICOLE”,

așa cum se vede în imaginea de mai jos:

.

Să ne fie de folos!