.

Grupul vocal „San Francisco Gay Men’s Chorus” a publicat pe YouTube un videoclip muzical în care cântă despre cum „agenda gay” va „converti” copiii „noștri”, îi va corupe. Videoclipul a fost șters de pe YouTube, în schimb a fost postat din nou de către cineva.

Se intitulează: „Un mesaj din partea comunității gay” – „Venim după copiii voștri!”

.

„Crezi că îți vom corupe copiii/ Amuzant – doar o dată, ai dreptate/ Îți vom converti copiii/ Se întâmplă puțin câte puțin/ În liniște și brusc și abia vei observa asta.”, spun versurile cântecului.

Scriitorul și editorialistul american Rod Dreher, a publicat un articol pe site-ul The American Conservative în care comentează videoclipul corului de homosexuali.

„Spuneți-mi că premierul maghiar Viktor Orban a greșit adoptând legea ce împiedică mass-media LGBT să țintească copiii. Acest lucru ar trebui să fie redat în toată mass-media maghiară.

Acest lucru confirmă cel mai odios stereotip posibil: homosexualii îi vizează pe copiii noștri. Fantastic! San Francisco Gay Men’s Chorus a spus partea ascunsă [a mișcării LGBT] cu voce tare. Sigur, ei spun în videoclip că vorbesc despre transformarea copiilor în „toleranți și corecți”, dar nu este deloc modul în care va fi primit.

Între timp, astăzi, China șters o grămadă de conturi de activiști pro-LGBT de pe rețelele sociale, fără nicio explicație. Hmm… Cred că atunci când primul ministru olandez va termina „de a pune Ungaria în genunchi”, el se poate întoarce către China.”, a precizat Rod Dreher.

În urmă cu un an, Tim Rosser și Charlie Sohne, creatorii piesei, făceau o piesă despre Bacha bazi (o formă de sclavie sexuală și prostituție infantilă, în care băieți, copii și adolescenți, îmbrăcați ca o femeie, dansează în fața bărbaților, iar apoi sunt forțați să întrețină relații sexuală cu aceștia).

Aceștia au venit ulterior cu un mesaj de „scuze”, spunând că nu intenționau sub nicio formă să glorifice respectiva formă extremă de pedofilie din Afganistan.

sursă foto: Twitter/ The American Conservative

Unul din liderii mișcării conservatoare din Statele Unite, Ben Shapiro, a vorbit despre acest videoclip și despre maniera în care evoluează situația deplorabilă din S.U.A.

„În California scrie în lege că copiii de grădiniță vor învăța, prin sex, propagandă LGBT. (…) Când începi să înveți copiii despre fluiditatea de gen, asta poate fi doar pentru a-i îndoctrina într-o direcție înspre care să vadă lumea [de acum înainte] și să le schimbe comportamentul.”, spune Ben Shapiro.

Acesta demonstrează și faptul că „manifestul” LGBT lansat de cei de la San Francisco Gay Men’s Chorus nu este nicidecum o ironie, ci o chestiune cât se poate de serioasă. Întregul videoclip în care Shapiro își argumentează poziția poate fi urmărit mai jos.

În urmă cu câteva luni, același cor muzical a lansat un videoclip și o piesă intitulată „Vaccinează-te!”. Aceștia purtau tricourile mișcării LGBT, „Proud” (derivat de la Pride), culorile curcubeului, cântând despre cât de important este vaccinul.

„Nu este prima dată când sesizăm că cei mai de seamă partizani ai mișcărilor corectitudinii politice sunt, de asemenea, prozeliți mari ai vaccinării.”, scrie un utilizator în comentarii.

 

____________
.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

 .