Fostul premier al Slovaciei, Robert Fico (foto centru), a anunțat că nu se va vaccina sub nicio formă împotriva noului virus, deoarece crede că „nu toate informațiile” despre vaccin sunt disponibile opiniei publice. Mai mult, el susține că un apropiat al familiei sale a decedat după ce s-a vaccinat.

„Spuneți-mi, de ce ar trebui să mă vaccinez? Am spus eu că o să mă vaccinez?…Lăsați-mă să spun că pentru mine, vaccinarea rămâne o problemă personală… Fiecare trebuie să ia o decizie bazată pe informațiile disponibile, dar, din păcate, nu toate informațiile au fost făcute publice.

Trebuie să vă reamintesc că o cunoștință apropiată a familiei a murit destul de curând după ce s-a vaccinat? Și pot să vă spun despre alte cazuri similare. Duceți-vă și vizitați departamentele de neurologie și întrebați cu câte atacuri cerebrale au de-a face…”, a comentat el într-o conferință de presă de luna trecută.

Robert Fico, cel care a condus Slovacia timp de 10 ani, prin intermediul a două mandate de premier, a spus că vaccinurile anti-covid sunt experimentale, indiferent de cine ar fi produse.

„Nu încerc să sperii pe nimeni…pot să dau 1.500 de motive pentru care nu mă voi vaccina cu vaccin experimental american sau rusesc, finlandez, suedez și așa mai departe. Nu văd motivul pentru care ar trebui s-o fac. Într-adevăr, cred că într-un an o să le spunem tuturor celor care s-au vaccinat că „nu mai e nimic de făcut decât să ne vaccinăm în fiecare an. Până la finalul anului, o să știm câți bani au făcut Pfizer, Moderna, etc, cu acest produs. Nu voi lua parte la contribuția la profiturile lor. Pur și simplu nu mă voi vaccina. Cine dorește, poate s-o facă. Eu nici măcar nu am clintit pe aceată problemă, nu am niciun interes în a mă vaccina”, a continuat el.

Influentul politician slovac a fost și mai vehement în privința vaccinării copiilor.

„Sunt foarte vehement împotriva vaccinării copiilor, începând cu vârsta de 12 ani. Ce este prostia asta? Sunt porcușori pe care se experimentează? O să ne lăsăm copiii, care se recuperează după Covid fără nicio problemă, să fie injectați cu produse experimentale? Urmează să-i mai vaccinăm la 15 ani, apoi la 17 și încă o odată la 19?”, a tunat el.

Declarațiile vin în contradicție cu cele ale președintelui țării, Zuzana Čaputova, care a făcut un apel la populație să se vaccineze, considerând că vaccinurile sunt sigure și că nu mai așa se va putea termina pandemia.

Robert Fico a renunțat la postul de premier în 2018, după scandalul uciderii jurnalistului Jan Kuciak. Conform unui sondaj de luna trecută citat de Euractiv, Fico a început să recâștige din popularitatea pierdută.

_________

Sursa – Slovacia | Fostul premier Robert Fico: Pot să vă dau 1.500 de motive pentru care n-o să mă vaccinez cu un vaccin experimental, indiferent de cine ar fi făcut | R3media

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

 .