UNIUNEA JURNALISTILOR ORTODOCSI: Mitr. Ambrosie: prin vaccinul COVID-19 se va introduce pecetea lui antihrist

Mitropolitul Ambrosie de Kalavrita (Biserica Greciei) consideră că noul coronavirus este un plan al forțelor demonice care duce umanitatea la pecetea lui antihrist.

La 25 iunie 2020 fostul Mitropolit de Kalavrita și Aigio al Bisericii Ortodoxe Elene Ambrosie (Lenis) a declarat că sub pretextul vaccinului împotriva noului coronavirus omului îi va fi implantat un cip cu pecetea lui antihrist, relatează site-ul „Romfea”.

Potrivit Mitropolitului, „întreaga poveste cu noul coronavirus nu este altceva decât un plan al forțelor demonice care duc umanitatea la acceptarea pecetei lui antihrist, adică a cipului cu numărul 666, care va fi implantat în corpul nostru sub pretextul vaccinului împotriva noului coronavirus”.

Mitropolitul consideră că, folosind multe metode și sloganuri, cei care stau în spatele acestui plan demonic „au încercat să insufle frică și panică”, ceea ce va duce la faptul că „atunci când va fi creat vaccinul, toți cei care se tem de coronavirus se vor grăbi să-l obțină și împreună cu el vor primi și pecetea lui antihrist”.

„Pentru a-și realiza cele puse la cale, au închis bisericile, au interzis dangătul clopotelor, au interzis folosirea difuzoarelor în timpul slujbelor și au reușit să producă panică cu afirmația falsă că Sfânta Împărtășanie transmite viruși”, menționează Mitropolitul Ambrosie.

În această ordine de idei, arhiereul se întreabă: „Este posibil oare ca virusul să fie transmis prin sunetele clopotului? Sau ca virusul să fie transmis de sunetul unui difuzor care se află în afara bisericii și difuzează psalmii sfintelor slujbe? Dacă „da”, de ce atunci nu ne-au dat ordin să oprim radiourile și televizoarele din casele noastre?”.

În plus, arhiereul a amintit de un caz când autoritățile au interzis tradiționala Procesiune religioasă cu Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului și au amendat cu 500 de euro și au luat plăcuțele de înmatriculare de pe o mică mașina agricolă pe care a fost instalată icoana Maicii Domnului”.

Arhiereul a menționat totodată că „deja a doua zi, sâmbătă, celebra cântăreață din Atena Alkistis Protopsalti a cântat pe un camion mare împreună cu întregul său ansamblu pe străzile Atenei”, iar „premierul Kiriakos Mitsotakis, încălcând instrucțiunile generale și ordinele pentru naivul popor grec, și-a părăsit biroul și a ieșit pe stradă pentru a o admira și a o aplauda pe doamna Protopsalti”.

Cu alte cuvinte, subliniază Mitropolitul, „sfânta Procesiune cu icoana Maicii Domnului a fost interzisă, deoarece exista pericolul de transmitere a noului coronavirus, și nu a mai existat un astfel de pericol în timpul concertului doamnei Protopsalti?”.

„Frații mei greci, gândiți-vă bine, cine râde de cine? Cine înșeală poporul grec și cum? Gândiți-vă și dați singur răspunsul!”, îndeamnă ierarhul.

Mitropolitul Ambrosie este sigur că „noul coronavirus este invenția forțelor întunecate ale antihristului”, și aceste forțe „vor impune oamenii să facă vaccinul, cu ajutorul căruia se va implanta 666, adică ne vor însemna cu pecetea lui antihrist”.

Arhiereu continuă: „ne vor lua din mâinile lui Dumnezeu și ne vor da diavolului. Apoi 666 va face legătura cu sistemlul electronic 5G și prin aceste instrumente ale globalizării ne vor conduce gândirea, dorințele … întreaga noastră viață”.

Ca dovadă pentru cele relatate mai sus, mitropolitul a menționat că în 1981 în SUA a fost publicată cartea intitulată „Ochii întunericului”, în care se afirma că „aproximativ în 2020 pe întreaga planetă se va răspândi o boală foarte gravă legată de plămâni, care va afecta plămânii și bronhiile. Și va rezista tuturor metodelor de tratament cunoscute”.

În acest sens, Mitropolitul Ambrosie a făcut apel la creștinii ortodocși „să se trezească din somnul letargic”, deoarece „se pune în aplicare planul guvernului mondial, al ateilor și magilor, de a guverna lumea”.

Anterior UJO a scris că Nikita Mihalkov a vorbit despre ciparea populației sub pretextul vaccinării, iar la 19 mai 2020 Sinodul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova la ședința sa a adoptat o adresare către președinte, șeful parlamentului și premierul țării cu privire la legalitatea posibilei vaccinări obligatorii împotriva SARS-COVID- 19.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Mitropolia Ortodoxa din Republica Moldova: A D R E S A R E catre autoritati privind legalitatea unei eventuale vaccinari obligatorii ca efect al virusului SARS-COVID-19

Alte articole despre Mitropolitul Kalavrita:

Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita a afurisit 3 miniștri din guvernul elen, pentru că au blasfemiat Sf. Împărtășanie

Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei a anunțat că excomunicarea data de Mitropolitul Ambrozie este inexistentă și fără autoritate

Mitropolitul Ambrozie de Kalavryta: „Decizia Patriarhului ecumenic duce la o schismă”

Curajosul Mitropolit grec Ambrozie de Kalavryta și-a anunțat demisia. În scrisoarea de demisie a mulțumit lui Dumnezeu pentru șansa de a fi persecutat de dragul Său. A fost condamnat la 7 luni de inchisoare pentru “discursuri de ura” impotriva homosexualilor

In materialul de mai sus, nu ni se spun cateva chestiuni esentiale:

Mitropolitul Ambrozie considera ca semnul fiarei 666 va fi sub forma unui cip? Daca da, considera ca va fi in fiola de vaccin (sau in seringa pentru vaccin) si va fi introdus in trupul vaccinatului fara stirea acestuia?

Sau va fi pe langa vaccin, sub forma unui certificat digital (pasaport de imunitate) pe un card sau pe un tatuaj electronic sau intr-un cip implantat? Caz in care, evident, va fi cu stirea vaccinatului.

Care-i legatura dintre un astfel de cip (in prima varianta) sau certificat digital (in cea de a doua) si celebrul avertisment din Apocalipsa?

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” 

Dupa parerea mea, pecetea lui antihrist nu se va pune fara stirea omului. Caci iata ce putem citi la http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13:

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Iar la http://www.sfantascriptura.com/Biblia_Bucuresti_1688.pdf (Biblia de la 1688) la Capitolul XIII putem citi:

Si face pre toti, pre cei mici si pre cei mari, si pre cei bogati si pre cei saraci, si pre cei volnici si pre cei robi, ca sa le dea lor insemnare preste mana lor cea direapta au peste fruntea lor

De ce aceasta diferenta (sileste sau face) este o tema importanta despre care am mai discutat pe blog si o vom mai face. Deocamdata ceea ce conteaza este ca din ambele variante ale Sfintei Scripturi reiese aceeasi idée: semnul sau insemnarea se va face cu stirea omului, caci altfel omul nu ar mai avea vina.

Ca atare, daca se va folosi totusi vaccinul pentru insemnare, atunci absolut sigur se va face cu instiintarea omului, adica vaccinatului i se va spune ca i se da si un cip implantat, un tatuaj electronic sau un card biometric cu aceasta ocazie. Dar care va fi motivatia pentru care i s-ar da? Un motiv ni-l declara chiar ei, anume, vaccinatul va avea un certificat care sa ateste faptul ca este imunizat si ca atare se poate plimba liber printre semenii sai:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

N-ai certificatul? Atunci vei fi dus departe de semenii tai, probabil intr-o rezervatie sau lagar sau ceva de genul.

Cu alte cuvinte, in ipoteza aceasta, ei au creat panica de coronavirus pentru a vaccina in masa, dar, de fapt, vaccineaza in masa pentru a da acest certificat.

Dar un astfel de certificat, fie el si digital, nu va intruni conditia principala scrisa in Biblie:

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” 

Ca atare, acesta trebuie musai sa mai cuprinda doua elemente esentiale: sa fie si buletin de identitate dar si card bancar (intr-o societate fara cash).

Din punct de vedere tehnic, poate sistemul sa le bage pe toate trei la un loc? Evident ca da. O va face totusi, adica va folosi vaccinul pentru un certificat digital care mai apoi sa le includa si pe celelalte doua? Habar n-am. Vom vedea.

Oricum, chiar daca, pana la urma, nu vor folosi vaccinul pentru treaba asta, nu inseamna ca vaccinul trebuie acceptat.

In incheiere, ceva despre 5G:

Din pacate, multi dintre cei anti semnul fiarei n-au priceput nici pana acum de ce are nevoie sistemul de tehnologia asta. Ei bine, este extrem de simplu. Intr-o lume in care totul este legat de internet, evident ca au nevoie de un internet fantastic. Sa ne amintim cum va fi cat de curand:

Documente de toate soiurile doar cu cip

Bani doar pe card

E-guvernare

Internetul obiectelor (si chiar sunt atat de multe obiecte pe Pamant…)

Scoala on-line

Munca de acasa

Etc.

De fapt, un al doilea principal motiv pentru care au creat groaza de coronavirus (sau poate chiar primul) este chiar saltul pe care l-a facut omenirea, cu japca, in virtual…

_____________

Sursa – https://saccsiv.wordpress.com/2020/06/28/mitropolitul-ambrosie-de-kalavrita-prin-vaccinul-covid-19-se-va-introduce-pecetea-lui-antihrist/?fbclid=IwAR1xC_xDIgoLFqvbG9IcTR0EGaMQwjJ63yY-p4wPLoCI-AqAYQCNUY0YNG0