RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA CĂSĂTORIEI ȚINTEȘTE CONTROLUL COPIILOR – AZI, CĂSĂTORIA ESTE DETESTATĂ DEOARECE ESTE O FORTĂREAȚĂ A VIEȚII PRIVATE.

ESTE URÂTĂ MAI PRESUS DE ORICE PENTRU CĂ NU POATE FI CONTROLATĂ, PENTRU CĂ ESTE LOCUL UNDE URMĂTOAREA GENERAȚIE ÎNVAȚĂ CUM SĂ FIE O GENERAȚIE DE INDIVIZI DISTINCȚI, GÂNDITORI, ÎN LOC SĂ FIE NIȘTE ROBOȚI CONFORMIȘTI.

ÎN CĂSNICIE, ÎN FAMILIE, DESCOPERIM ADEVĂRUL DESPRE TRECUT, ISTORIA NEAMULUI, TRADIȚIILE ȘI CREDINȚELE CARE NE FAC SĂ FIM CEEA CE SUNTEM.

ESTE LOCUL ÎN CARE DEVENIM CAPABILI SĂ FIM LIBERI.

DE ACEEA TREBUIE SĂ VOTĂM „DA” LA REFERENDUMUL DIN 6-7 OCTOMBRIE 2018!

 de Peter Hitchens

„De ce urăsc atât de tare elitele noastre mariajul de-o viață? De ce brațul legal al acestei elite, Curtea Supremă, le-a acordat ce a mai rămas din privilegiile căsătoriei celor care nu se vor căsători, cum a făcut joi cu alocațiile părinților văduvi? (n.n. – în Marea Britanie)

De ce divizia de propagandă a clasei noastre conducătoare, BBC, promovează un serial numit „Wanderlust” a cărui reclamă, chiar în cuvintele BBC, se „întreabă dacă monogamia de-o viață este posibilă – sau chiar dezirabilă.” Știți la fel de bine ca și mine că în realitate ei nu întreabă.

O spun explicit, printre nenumărate scene de alcov, obositoare și jenante, că nu este nici posibilă nici dezirabilă. Aceasta este o minciună, după cum au dovedit-o milioane de bărbați și femei cinstiți, generoși și buni, în generațiile mai bune de dinaintea acesteia.

Clasa (n.n.- așa zis) superioară modernă detestă căsnicia deoarece este o fortăreață a vieții private. O urăsc mai presus de toate pentru că nu o pot controla, pentru că este locul unde următoarea generație învață cum să fie o generație de indivizi distincți, gânditori, în loc să fie niște roboți conformiști.

Acolo descoperă adevărul despre trecut, istoria neamului, tradițiile și credințele care ne fac să fim ceea ce suntem. Este locul în care devin capabili să fie liberi.

Dar noii noștri conducători nu doresc acest lucru. Nu doresc oameni deplini care știu cine sunt și de unde vin. Ei vor consumatori obedienți și cuminți, prăbușiți cu gura larg deschisă în fața ecranelor, fleșcăiți de droguri (legale sau ilegale, guvernului oricum nu-i pasă), robind toată ziua pe salarii de nimic, într-o economie suprataxată, pe care se străduiesc atât de tare să o creeze.

E mult mai bine dacă nu au auzit de perioada de aur a istoriei și literaturii naționale, astfel încât să nu știe ce pierd și să nu le pese.

Ar prefera ca tinerii să fie crescuți într-un soi de echivalent moral al unui parc auto, fără să știe nimic cu excepția lucrurilor care le sunt spuse de autorități și industria publicității. În această minunată lume nouă, sexul este un spectacol și un sport, jurămintele solemne nu reprezintă nimic, iar datoria este o glumă.

Image result for familia romaneasca traditionala

Din acest punct de vedere, se aseamănă cu sovieticii, care au făcut în mod deliberat divorțul la fel de accesibil ca traversatul străzii, și s-au asigurat pe deplin că niciunul dintre părinți nu are cum să stea acasă să își crească liniștit copiii.

Nu au mers chiar atât de departe precum comuniștii – copiii sovietici erau încurajați să-l slăvească pe ( așa zisul)martirul cvasi mitic Pavlik Morozov, un copil despre care se presupune că a fost ucis de bunicul său după ce și-a turnat părinții la securitate. Prietenii mei ruși crescuți în acest cult malefic tresăreau când își aduceau aminte. Dar dacă veți fi atenți, veți vedea cum crește în mijlocul nostru o umbră sinistră a acestei culturi a denunțului. Și, pe măsură ce uităm lunga noastră istorie a libertății și dreptății, va fi mult mai ușor ca astfel de lucruri să se întâmple.

La urma urmelor, am fost obișnuiți cu mult timp înainte să vedem la televizor cum polițiștii sparg uși sau fac raiduri în zorii zilei, așa că vom aproba.

Casa englezului(n.n.- și a românului și a oricărui om din contemporaneitate care este” conectat” și „deschis” la ideile așa zis progresiste, așa zisei toleranțe, etc) nu (mai) este castelul său. Iar viața sa nu îi (mai) aparține. Aceasta este și va fi semnificația a ceea ce se întâmplă. (…)

Traducere din engleză de la hitchensblog.mailonsunday.co.uk ”

Sursa: http://contramundum.ro/2018/10/03/atacul-lgbt-asupra-crestinilor/

 

Imagine similară

Imagini pentru familia romania in imaginiImagine similară

Imagini pentru nunta traditionala romaneasca

Imagini pentru familia ROMANEASCA

CV

 

Peter Hitchens este un scriitor și jurnalist britanic care se revendică de la tradiția conservatoare a lui Edmund Burke. O voce constantă în peisajul public britanic, în special prin comentariile apărute în ziare ca „The Spectator” și „The Mail on Sunday”, Peter Hitchens s-a făcut remarcat în ultimii ani cu predilecție prin critica inteligentă, curajoasă și neobosită a corectitudinii politice agresive.

Protestant practicant (după o lungă perioadă de viață în care s-a declarat ateu și a dus o viață ca atare), spre deosebire de fratele său, care a murit  ateu, Christopher Hitchens, Peter Hitchens avertizează în eseurile sale cu privire la pericolul pe care îl reprezintă multiculturalismul, marxismul cultural și liberalismul social la adresa creștinismului.

Vreme de multi ani Peter Hitchens a fost, la fel ca fratele sau, o personalitate mult cunoscuta si apreciata in cercurile intelectuale engleze in principal datorita urii lui inversunate impotriva lui Dumnezeu si a tenacitatii cu care promova ateismul. O excursie in Burgundy l-a adus pe Hitchens in contact cu tablolul pictorului Rogier van der Weyden (Secolul XV) intitulat “Judecata din Urma”. Privind tabloul s-a inspaimintat si si-a zis: “daca omul acesta are dreptate”? Acest moment a fost punctul de cotitură în viața lui Peter Hitchens.

Fiind un izolaționist prudent în politica externă, Peter Hitchens și-a atras invariabil asupra sa etichete dintre cele mai pestrițe, menite să-l defăimeze prin asocieri imorale. Cu toate acestea, vederile sale politice au rămas la fel de verticale și incomode pentru mainstream-ul îndrăgostit de lozinci și clișee comode. Printre cărțile sale cele mai de succes se numără: „Abolirea Marii Britanii”, „Furia împotriva lui Dumnezeu” sau „Războiul pe care nu l-am purtat niciodată”.

_______________________-

Sursa – https://estemaitarziudecatcredeti.wordpress.com/2018/10/04/trebuie-sa-votam-da-la-referendumul-pentru-familie-deoarece-razboiul-impotriva-casatoriei-tinteste-controlul-copiilor-azi-casatoria-este-detestata-deoarece-este-o-fortareata-a-vietii-private/