Select Page

Morți și cheaguri de sânge. Vaccinul Covid AstraZeneca, suspendat de la administrare în Danemarca, Italia și alte 7 țări europene. România aude? ActiveNews a avertizat: STUDII!

Morți și cheaguri de sânge. Vaccinul Covid AstraZeneca, suspendat de la administrare în Danemarca, Italia și alte 7 țări europene. România aude? ActiveNews a avertizat: STUDII!
Danemarca, Italia și alte 7 țări europene au suspendat temporar utilizarea vaccinului Covid fabricat de AstraZeneca, pentru a cerceta o serie de efecte secundare grave, precum apariția de cheaguri de sânge fatale.
.
„Trebuie să acționăm repede și să investigăm temeinic”, a spus ministrul danez al Sănătății, potrivit Aleph News. În această țară, produsul AstraZeneca este oprit de la injectare timp de două săptămâni.
.
Austria, Italia. Norvegia. Luxemburg, Islanda, Estonia, Lituania și Letonia suspendă și ele temporar utilizarea vaccinului AstraZeneca.
.
O asistentă medicală din Austria, în vârstă de 49 de ani, a murit după vaccinarea cu serul AstraZeneca, după cum a semnalat deja ActiveNews, iar un danez a murit tot după injectarea cu același produs. Un singur caz a fost suficient pentru a opri vaccinarea. La noi s-au înregistrat cel puțin 10 devenite cunoscute.
.

Autoritățile din domeniul sănătății din Italia s-au hotărât să acționeze și ele după moartea în această lună a lui Stefano Paterno, un ofițer de marină de 43 de ani, și a lui Davide Villa, un polițist de 50 de ani, care au fost injectați din lotul ABV2856 al lui AstraZeneca.

Paterno a murit de un atac de cord în aceeași zi după injectare iar Vila a murit la sfârșitul săptămânii trecure, la aproximativ 12 zile după vaccinare, informează Reuters via Yahoo.

.
La noi, deși Valeriu Gheorghiță a recunoscut marți pentru prima oară oficial morții din urma vaccinării el susține în continuare că nu există nici o legătură de cauzalitate între vaccinări și morțile suspecte, generate de aceleași cauze ca și cele din Europa – atacuri de cord și vasculare.
.
Ministrul danez al Sănătății, Magnus Heunicke, a scris pe Twitter: „Autoritățile din domeniul sănătății au suspendat, din cauza măsurilor de precauție, vaccinarea cu AstraZeneca în urma unui semnal al unui posibil efect secundar grav sub formă de cheaguri de sânge fatale. Trebuie să acționăm repede și să investigăm temeinic.”
.
Potrivit Agerpres, Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a declarat joi agenției EFE că studiază în prezent semnalările primite din mai multe state ale UE privind cazuri de tromboză diagnosticate după injecții cu vaccinul anti-coronavirus produs de AstraZeneca și ar putea emite „astăzi sau mâine” o recomandare privind utilizarea acestui vaccin.
.
ActiveNews a avertizat în mor repetate autoritățile române asupra unor astfel de posibile cazuri de decese, furnizând două studii în acest sens:
.
.
_____________
.

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte