NEO-NAZISMUL (antihristul) este deja la ușă.

Iar nepăsarea ne-a-negurat FATAL discernământul…

Mai poate fi oprit?

Da. Însă NUMAI de Dumnezeu.

Dacă ne-ntoarcem cu sinceră pocăință la El,

la Sfânta Ortodoxie – lepădând păcatul, începând cu cel mai grav:

hula împotriva Sfântului Duh, adică erezia (ecumenistă și toate celelalte)…

.

În afară de planul sufletesc, încă mai putem acționa și în plan civic, luând ATITUDINE CONCRETĂ. Iată cum:

ACTUALIZARE – Luni 11 oct 2021 ora 14.00:

Punctul 7 de pe Ordinea de zi pentru Ședințele Camerei Deputaților din zilele de luni 11 și miercuri 13 octombrie 2021, adică PLx 393/2021 – certificatul digital (verde )… a fost exclus de la vot săptamâna aceasta!!!

Prin urmare, încă mai avem timp DOAR câteva zile SĂ LUĂM A-TI-TU-DI-NE  F-E-R-M-Ă față de parlamentarii care ar trebui să ne reprezinte pe noi – cei care le-am dat mandat/vot în acest scop, și NU INTERESE STRĂINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

https://www.facebook.com/CristianVTerhes/videos/1221758621661160

.
Dacă rămâneți pasivi, tăcuți, nepăsători, sunteți complici la dezastrul fără precedent ce-a cuprins deja întreg pământul !…
.
Citiți si luați aminte !!!
.
.
La ultimul protest am întâlnit o profesoară REFUGIATĂ din Italia în România! Iată de ce:
.
Un text de Alexandra Roseanu:
.
„Cele mai dramatice clipe din istoria recentă a Italiei se petrec chiar în aceste ultime zile ale unei false libertăți și nimeni nu pare îndeajuns de mișcat de întunericul care se va abate asupra vieții lor. Nu credeam vreodată să fiu nevoită să le vorbesc altora despre propria lor istorie, demnitate, sau curaj, apelând la argumente și idei care în mod firesc ar declanșa tresărire, dacă nu răzvrătire. Nu este admisibil să accepți să-ți fie luată libertatea și să o dai printr-un simplu ridicat din umeri, printr-o simplă privire în gol și câteva cuvinte pline de deznădejde care nu-ți dau înapoi nici libertatea și nici pâinea câștigată cu umilință. Munca, banii, pâinea, viața, sunt energie și curaj, sânge, luptă, demnitate. Nu au nimic în comun cu lașitatea, nepuțința, renunțarea.
15 octombrie este data limită a ultimului suflu de libertate mascată. Din acel punct urmează doar lașitate, legitimată cu abonamentul la viață.
Lumea se confruntă cu o catastrofă, unde nimic nu justifică comprimarea drepturilor fundamentale și a libertăților intangibile pentru o perioadă nedeterminată. O gripă atât de nesemnificativă a transformat o situație de falsă urgență într-o nouă normalitate, a impus un tratament experimental, obligatoriu pentru toți, a permis să legitimeze un permis, care se vrea a deveni un abonament la viață pentru a putea lucra și trăi.
Un dezastru de asemenea proporții încât să schimbe pentru totdeauna obiceiurile, comportamentele, ordinea economică și modelele sociale. Această boală este atât de cumplită încât trebuie să fie căutată, cu sârguință sistematică, la oamenii sănătoși. Să fie obligați să-și demonstreze starea de sănătate la fiecare 48 de ore, chiar și în absența simptomelor specifice. Fără măcar o tuse. Pentru că răul pândește peste tot. Pentru că răul este omul. Nu sunt necesare referințe logice, parametri, curbe epidemiologice, algoritmi, indici de contagiune. Nu este nevoie de justificări sau motivații științifice sau medicale. Te simți rău, punct. Te simți rău și dacă te simți bine. Binele este doar răul. Ce joc meschin. Trebuie să fii îngrijit, punct. Trebuie să ai nazipass, punct. Trebuie să te transformi într-un cod QR, punct. Acestea sunt dictatele. Altfel te închidem. Nu ai nevoie de un motiv, nu ai nevoie de explicații. Pericolul este iminent.
.
Chiar dacă totul din jur pare calm, parametrii care se schimbă în mod constant spun că suntem pe cale să dispărem, că nu suntem în siguranță, că sfârșitul este aproape. Criză peste criză, urgență peste urgență. Refacerea Babilonului. Sufletul este pe ultimul loc în ierarhia valorilor Babilonului.
.
Vorbesc singură ca radioul. Avea dreptate tata, pot vorbi mult și în zadar, oamenii trec nepăsători. Nu le pasă nici măcar de propria lor viață.
.
Fiecare dintre noi, am privit filmul care ne-a făcut protagoniști cu voie sau fără de voie, într-un mod personal. Dacă depășești filtrul omului plictisit, care privește pasiv povestea, nu ai cum să nu sari de pe canapea, să-ți pui mâinile în cap și să spui: PÂNĂ AICI!
Refuz să fiu spectatorul vieții mele. Dacă nu știi ce să faci, NU PARTICIPA în calitate de figurant. Dacă nu poți să faci ceva BINE, oprește-te din a face RĂU. Dacă 50 la sută dintre oameni s-ar opune, cred că scenariul lor ar trebui rescris.
Vorbesc singură. Știu. Continuați după chipul și asemănarea ticăloșilor în fața cărora ridicați din umeri.
Și în încheiere: ești complice! Să nu uiți asta, oriunde te-ai afla.”
.
______________________
.

DEZVĂLUIRE VIDEO:

.
.
.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

.