Un om nevinovat a fost omorât de câțiva polițiști. Cei care se fac vinovați trebuie să fie trimiși în judecată si apoi la pușcărie pentru crimă. Mușamalizarea acestui abuz (așa cum s-a încercat deja) este lucrul cel mai rău în acest moment. Imaginile pe cara le-am văzut arată violența unor ucigași care poartă uniforma statului român și care omoară fără milă un om nevinovat.

Polițiștii ar trebui să asigure protecția cetățenilor nu să îi ucidă. Sunt plătiți din taxele și impozitele noastre tocmai pentru a ne proteja, nu pentru a ne bate, a agresa, sau ucide. Bâlbâiala ministrului Lucian Bode care a ieșit în fața presei, esta total neconvingătoare și fadă.

Pasivitatea societății civile care deocamdată nu-și arată indignarea, denotă frica și obediența impusă de sistem prin amenzi și violențe de mare cruzime ale poliției din ultimul an, de când a început această pandemie.

Dar reacția oamenilor nu va întârzia să apară, pentru că românii nu sunt indiferenți la această crimă odioasă! Singurul mare absent și total dezinteresat de ceea ce se întâmplă românilor, este președintele Klaus Iohannis!

Dumnezeu să-l ierte pe Zaharia Barbu, un român la 63 de ani, fost inginer, victima unui sistem criminal.
ZAHARIA BARBU sunt și eu și voi..!

_____________
.
.

Tupeu de borfaș: Lucian Bode să își dea demisia… nesimțitule

.Se mai întâmplă crime și agresiuni duse spre brutalitate din partea forțelor de ordine. Poliția și jandarmeria română au fost în mod excesiv politizate la nivel de vârf de către PNL, PSD și acum de către USR. Acestea au devenit simple instrumente de control asupra românilor și nu de protejare.

Un român a fost ucis cu bestialitate în Argeș și nimeni nu este indignat. Forțele de ordine își permit să depășească limitele normale de intervenție pentru simplul motiv că oamenii se simt protejați dincolo de lege.

Din moment ce vine comandă direct de la minister cu privire la intervenția brutală asupra manifestanților pașnici și dați tare cu bulanul că nimeni nu vă va face nimic, este firesc ca o parte din cei angajați să nu mai stabilească exact care este limita între normalitate și crimă.

Lucian Bode poartă o parte din vina intervenției brutale din Argeș. Acolo un român a fost ucis și nimeni nu este nemulțumit. Într-un stat normal Lucian Bode și-ar fi asumat eșecul reformelor din minister, cu atât mai mult cu cât acesta se află la PNL de aproape doi ani.

Comenta cineva pe internet: o intervenție brutală împotriva clanurilor de infractori nu am fi văzut, dar împotriva unui român nemulțumit se aplică maximul de violență, până la moarte.

În structurile de vârf ale MAI mafia din România este cel mai bine reprezentată. La masă cu Lucian Bode stau oameni ce au dat deja mână cu lumea infracțională pe care o protejează.

__________

Sursa – https://4media.info/bode-nu-isi-asuma-nici-o-culpa-pentru-crima-din-arges-se-mai-intampla/

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.