Noile cifre publicate de Oficiul național de statistică din Marea Britanie arată că populația vaccinată cu Covid-19 este mult mai probabil să moară din orice cauză decât populația nevaccinată din Anglia în rândul tuturor grupelor de vârstă.

Aceasta este o dovadă fără echivoc că injectările cu Covid-19 au fost și încă ucid oameni, iar modelele din datele ONS sugerează că este nevoie de cinci luni de vaccinare pentru ca consecințele mortale să fie pe deplin realizate.

.

Pe 17 mai, Oficiul pentru Statistică Națională (ONS) a publicat cel mai recent set de date privind decesele în funcție de starea de vaccinare în Anglia și a dezvăluit o mulțime de constatări șocante.

De exemplu, acum știm că, conform ONS, 7 0000 de persoane au murit în 28 de zile de la vaccinarea Covid-19 în Anglia și 179 000 de persoane au murit în 60 de zile .

De asemenea, știm acum că vaccinarea împotriva Covid-19 crește riscul de deces al copiilor între 8.100% și 30.200%.

Dar se dovedește că, odată ce ați săpat puțin mai adânc în date, descoperiți că vaccinarea împotriva Covid-19 crește de fapt rata mortalității tuturor în aproximativ 5 luni.

Tabelul 1 al setului de data ONS conține cifre privind ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă, în funcție de starea de vaccinare, pentru decesele între 1 ianuarie 21 și 31 martie 22. Prima injecție cu Covid-19 a fost administrată în Anglia pe 8 decembrie 2021, iar aici sunt cifrele privind ratele de mortalitate în funcție de statutul de vaccinare în următoarele 4 luni –

Cei nevaccinați au fost mult mai predispuși să moară din orice altă cauză decât Covid-19 decât populația vaccinată atât în, cât și în februarie 2021, înainte ca să pară să se normalizeze până la sfârșitul lunii aprilie.

Dar uitați-vă la ce sa întâmplat din mai 2021 încoace –

Dintr-o dată, populația vaccinată în ansamblu a avut mai multe șanse de a muri decât cei nevaccinați din altă cauză decât Covid-19, iar această tendință a continuat luna de lună de atunci. De asemenea, se dovedește că această tendință este în creștere cu cei care se îngrijesc de primele injecții cu Covid-19.

Oamenii din Anglia au fost vaccinați în funcție de vârstă, cel mai în vârstă primindu-i-se primul injecție cu Covid-19.

Următorul grafic arată ratele de mortalitate standardizate pe vârstă la 100.000 de ani-persoană, în funcție de statutul de vaccinare și grupa de vârstă, pentru luna mai 2021 –

Cifrele arată că în luna mai cele trei grupe de vârstă care au avut sau rata mai mare a mortalității în rândul celor vaccinați au fost cele 70-79, 80-89 și 90+ani. Tendința continuă și în luna iunie, persoanele vaccinate cu vârste cuprinse între 60 și 69 de ani alăturându-se clubului cu cea mai mare rată a mortalității.

Apoi continuă în iulie, cu bătrânii de 50-59 de ani alăturați clubului cu cea mai mare rată a mortalității.

Aceste date fie indică faptul că injecțiile cu Covid-19 durează aproximativ 5 luni pentru a decima complet sistemul imunitar până la punctul în care șansele unei persoane de a muri din orice cauză sunt semnificativ crescute, fie indică faptul că injecțiile cu Covid-19 ucid direct mii de oameni cu o moarte lentă și dureroasă care durează în medie 5 luni pentru a se încheia.

_____________

Sursa – New UK Gov. report confirms COVID Vaccination significantly increases the risk of Death and kills hundreds of thousands after five months – The Expose (expose–news-com.translate.goog)

.

.

Mai multe articole pe tema DEPOPULĂRII, mai exact a EXTERMINĂRII POPULAȚIEI întregii lumi – la:

DEPOPULARE / EXTERMINAREA POPULAȚIEI ÎNTREGII LUMI

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE  –  CÂT MAI POȚI !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.

.