Global Research: Big Pharma Set to Control Entire Food Supply. Monsanto-Bayer and Bill Gates Join Hands

Big Pharma se pregătește să controleze întreaga aprovizionare cu alimente. Monsanto-Bayer și Bill Gates își dau mâna

De Greg Reese

În anii 1990, atacul devastator al Monsanto Corporation împotriva fermierilor; alimentele lor modificate genetic și parcă venite din filmele horror și pesticidele lor neurotoxice i-au inspirat pe oameni să preseze guvernul să legifereze standardele de certificare pentru alimente.

Dar datorită Big Pharma, lui Bill Gates și a spălarii creierului în mediile culturii pop, Monsanto este încă puternică și este gata să preia controlul complet asupra aprovizionării cu alimente cu ajutorul acelorași familii și fundații puternice care controlează deja banii și energia.

https://rumble.com/v1323p1-big-pharma-set-to-control-entire-food-supply.html

Planurile lor de a face acest lucru sunt prezentate cuprinzător într-un raport recent publicat pe Corey’s Digs.

Industria agriculturii verticale de interior, care este o metodă extrem de inovatoare și eficientă, este finanțată de Bill Gates și promovată de Forumul Economic Mondial ca un înlocuitor al agriculturii convenționale în aer liber.

Aerofarms este liderul industriei în agricultură verticală și, de asemenea, au dezvoltat în comun primul produs CRISPR modificat genetic și au lucrat cu NIH pentru a produce proteine ​​pentru vaxinele mortale COVID.

Aerofarms arată clar că nu sunt grădinari convenționali. Toate se referă la produse alimentare sintetice, ceea ce este în mod clar tendința în această industrie în creștere.

Monsanto creează semințe special modificate genetic, adaptate pentru aceste ferme verticale, iar Universitatea din California dezvoltă un vaxin ARNm pe bază de plante pe care fermele îl pot cultiva în capete de salată verde, care se întâmplă să fie cultura principală a acestor noi ferme.

Aceste ferme de organisme modificate genetic oferă deja hrană la magazinele importante, inclusiv Kroger, Walmart și Whole Foods, și se extind masiv.

Și nu numai produsele proaspete sunt modificate genetic. USDA și FDA au aprobat deja modificări genetice la porci, somon și bovine. Și au aprobat carnea sintetică, cultivată în laborator.

Institutul Good Food al lui Bill Gates intenționează să reimagineze producția de carne cu un sprijin de 10 milioane de dolari venit din partea USDA. Dar pentru ca aprovizionarea lor cu alimente Big Pharma să fie noul model american, vor avea nevoie de o criză majoră.

Blocajele din 2020 au afectat lanțul de aprovizionare, care a fost afectat și mai mult de sancțiunile SUA împotriva Rusiei. Acest lucru a creat o criză de alimente.

Adăugați la acestea peste o duzină de fabrici de procesare a alimentelor care au fost distruse în mod misterios în ultimele câteva săptămâni, precum și mai multe fabrici de îngrășăminte, asta fix în timpul unei crize majore pe piața îngrășămintelor.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Union Pacific Railroad impune o reducere cu 20% a transporturilor de la cea mai mare companie de îngrășăminte din lume.

Iar când oamenii cer o soluție, Bill Gates este, după cum se dovedește, foarte implicat în domeniul îngrășămintelor alternative și este, de asemenea, un acționar principal al Căilor Ferate Naționale Canadiene, care susține că ajută la dezvoltarea pieței îngrășămintelor.

Poate că Bill Gates și Monsanto se vor oferi voluntari pentru a-i salva pe toți cu noul lor îngrășământ cu bacterii modificate genetic și poate că se va întoarce înapoi, așa cum a făcut în Africa, atunci când, după 15 ani de încercări de a ajuta, tot ce au realizat Gates și Monsanto a fost creșterea înfometării cu 31% .

Dar asta e în regulă, pentru că vine Monsanto-Bayer în ajutor, cu fabricile ei alimentare Big Pharma, cu salata-vaccin ARNm nou-nouță.

Și ca și cum acest lucru nu ar fi suficient de rău, scopul declarat al acestei noi industrii alimentare horror este de a putea urmări toate alimentele iar asta înseamnă garnisirea lor cu nanotehnologie.

„Cine controlează aprovizionarea cu alimente controlează oamenii;

cine controlează energia poate controla continente întregi;

cine controlează banii poate controla lumea.”

– Henry Kissinger

Sursa originală a acestui articol este Forbidden Knowledge TV

___________

Sursa – Noutati Monsanto-Bayer și Bill Gates în industria alimentară | SACCSIV – blog ortodox (wordpress.com)

.

.

Citiți peste 165 articole despre planul elitelor de DEPOPULARE /

reducerea masivă a populației lumii, la:

NOUA ORDINE MONDIALĂ – DEPOPULARE

.
                                    

 

.

CITIȚI AICI TEXTUL IMNULUI ROMÂNIEI:

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE !!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

.