O informație apărută pe siteul euro-stiri.net este pe cale să impulsioneze din nou anti-vacciniștii și cei care construiesc teorii ale conspirațiilor cu privire la Covid-19.

Este vorba de un document oficial postat pe siteul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, care prezintă toaate sponsorizările ”la vedere” făcute de companii farmaceutice ori cele din domeniul medical către medicii din România, în perioada 2016-2020.

Peste 3000 de doctori români, sponsorizați de Pfizer! Așa încep să se lege toate.

Pentru cine nu știe, în anul 2019 compania Pfizer a alocat cea mai mare sumă de bani medicilor din România, sub forma de sponsorizări! Chiar înainte de apariția pandemiei. De sponsorizat, sponsorizau de ani de zile. Dar în 2019 a fost alocat cel mai mare buget.

Ața acționează de regulă, înainte să intre pe o piață. Aruncă cu bani în stânga și în dreapta pe la doctori, făcându-le diverse favoruri, sub formă de sponsorizări.

Au primit bani de la ei și în 2020, vor primi și în 2021 vor primi la nesfârșit bani, bani și iar bani, ca să ne folosească pe post de cobai! Totul se rezumă la bani. Dacă urmărim banii, vom înțelege multe.

Este corect să iei bani sub formă de sponsorizare fix de la firma care produce vaccinul și îl vinde în România? tu ca doctor beneficiar, ai dreptul să ai o opinie publică în această privință? Să convingi oamenii să se vaccineze?!

Aveți mai jos lista “eroilor” care au încasat de la Pfizer și de la alte companii din Grupul Pharma, ca să țipe la noi să ne vaccinăm! Toți sunt doctori de diverse specializări iar marea lor majoritate, promovează vaccinarea experimentală pe noi. Așa cum scrie și în prospect.” – precizează sursa citată.

______________

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN SECȚIUNEA ”CĂUTARE” DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER DIN TASTATURA DVS.

DOAMNE AJUTĂ!

.