Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” este gata să primească și bolnavi COVID adulți, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Raluca Alexandru, confirmând, că spitalul este pregătit pentru un asemenea scenariu.

„Suntem pregătiți să dăm tot suportul autorităților. Spitalul nu este al nostru, nu este al managerului, este al țării. Suntem pregătiți să primim pacienți. Deocamdată nu avem adulți în spital. Putem să punem la dispoziție paturi cu oxigen” a declarat Raluca Alexandrescu, pentru site-ul G4Media, cunoscut ca un transmițător al zonelor subterane ale statului.

Întrebată câte paturi poate să aloce spitalul pentru adulții bolnavi de COVID, Raluca Alexandru a spus că ”deocamdată se discută cu DSP, dar, fiind un spital pavilionar, se pot face ușor circuitele”.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” este cel mai vechi spital pentru copii din România. În spital funcționează 10 secții clinice și numeroase compartimente medicale, 19 departamente însoțitoare și 17 ambulatorii de specialitate, mai transmite sursa citată.

Potrivit unor informații transmise redacției ActiveNews, deja au început să fie mutați copii de la „Grigore Alexandrescu” la Budimex – „Marie Curie”, încă de sâmbătă. Contactați de redacție, responsabilii cu presa și comunicarea de la „Marie Curie” nu au vrut nici să confirme, nici să infirme informația.

Pentru a verifica știrea G4 și informația primită pe surse am stat de vorbă la rândul nostru cu doamna Raluca Alexandru. Dânsa susține că momentan nu a fost evacuați pacienți copii dar e posibil ca de-acum încolo copii care vor fi aduși cu Salvările să fie direcționați către Budimex, în funcție de caz.

Raluca Alexandru a confirmat pentru ActiveNews că în acest moment Spitalul este pregătit pentru situația enunțată și se află în discuții cu DSP pentru a evalua exact câte paturi ar putea fi puse la dispoziție pentru bolnavi de Covid.

_____________

Sursa – (EXTREM DE MPORTANT!!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST!)Spitalul „Grigore Alexandrescu” a confirmat pentru ActiveNews: E pregătit să primească bolnavi de Covid adulți. În caz de nevoie unii copii veniți cu Salvările vor fi direcționați spre Budimex, afirmă purtătoarea de cuvânt a Spitalului, Raluca Alexandru | ActiveNews

 

.

Comentariu:

Se urmărește distrugerea totală ”pas-cu-pas”, a încrederii românilor (și) în sistemul de sănătate de stat, astfel încât, la nevoie, să fi obligat să apelezi la sistemul privat, ori în străinătate. Mai pe scurt, se urmărește exterminarea românilor…

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.