Select Page

STOP DICTATURII MILITARE! POLIȚIA MILITARĂ ANTI-CIVILI se întoarce. Ciucă a înaintat o noua propunere legislativă prin care militarii ar putea avea dreptul de a legitima persoanele civile și de a verifica motivul deplasării

STOP DICTATURII MILITARE!  POLIȚIA MILITARĂ ANTI-CIVILI se întoarce. Ciucă a înaintat o noua propunere legislativă prin care militarii ar putea avea dreptul de a legitima persoanele civile și de a verifica motivul deplasării
national.ro
.
În ultima ședință a Executivului, printre prioritățile legislative pentru luna aprilie, a fost prezentat un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii nr.346/2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării Naționale. Proiectul se referă la prevederile referitoare la legitimarea și stabilirea identității persoanelor, dar și a verificării motivului deplasării, în condiții de carantinare sau izolare pe timpul pandemiei, potrivit national.ro.
.
După ce articolul 14, prin care polițiștii militari puteau participa la procesul de legitimare și identificare al persoanelor, a creat un imens scandal, Nicolae Ciucă a fost nevoit să nege că armata va fi folosită în scopul controlului populației. Astfel, articolul 14 a suferit modificări, în sensul în care poliția militară nu va mai putea interveni în controlul populației decât dacă va fi solicitată să sprijine forțele din MAI, anunță ziarul Național. La prelungirea termenului de discuții pe marginea proiectului și a abrogării articolului 14 au contribuit numeroase ONG-uri în cadrul unei dezbateri publice.
.
Proiectul Poliției Militare a fost dezbătut la sediul MApN, la întâlnirea dintre cadrele militare și reprezentanții societății civile. Conferința a fost transmisă la emisiunea Să Vorbim Despre Tine (VIDEO) și analizată de ActiveNews aici: „TERORIȘTII” anti-vaccin și anti-dictatură sanitară vor fi extirpați: LEGEA POLIȚIEI MILITARE, dezbătută ieri la MApN, permite Armatei să aresteze civili și să acționeze cu glonț pe țeavă „pentru controlul mulțimilor care nu respectă măsurile”
.
.
(recomand ascultarea ATENTĂ din această înregistrare video, cel puțin a discursului d-nei Av. Marina Alexandru – de la min 38 la 47 – n.r.)
.
După revizuirea articolului, s-a stabilit că „Pe timpul stării de urgență poliția militară continuă să îndeplinească misiunile și să exercite atribuțiile specifice de pe timp de pace, iar numai la solicitare îndeplinește misiuni în sprijinul structurilor Ministerului Afacerilor Interne, conform legislației în vigoare”.
.
Noua propunere legislativă pentru luna aprilie este prezentată astfel: „completarea cu prevederi referitoare la legitimarea și stabilirea identității persoanelor, precum și verificarea motivului deplasării / circulației persoanelor în afara locuinței /gospodăriei, interzicerea,  temporară a pătrunderii în clădiri, localități sau zone geografice delimitate și marcate în care sunt dispuse măsuri de limitare a deplasării, de carantinare sau de izolare, într-un  mijloc de transport,  ori  evacuarea temporară din acestea a oricărei persoane, dacă există un pericol la adresa vieții, sănătății sau integrității corporale, a sa ori a altei persoane, avertizarea persoanelor, prin orice mijloace de comunicare, în vederea încetării acțiunilor prin  care  sunt  afectate  măsurile  de  limitare  a deplasării, de carantinare sau izolare, semnalizarea și îndrumarea participanților la trafic, pe timpul stării de urgență,  de  către  personalul  militar  din  MAN  care participă  la  misiunile  de  sprijin  în  domeniul  ordinii publice ori pentru asigurarea pazei și protecției unor obiective/zone” , conform national.ro
___________

Sursa – (ATENȚIE !!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST !!!)https://www.activenews.ro/stiri/POLITIA-MILITARA-ANTI-CIVILI-se-intoarce.-Ciuca-a-inaintat-o-noua-propunere-legislativa-prin-care-militarii-ar-putea-avea-dreptul-de-a-legitima-persoanele-civile-si-de-a-verifica-motivul-deplasarii-165963

.

Dușmanii Poporului Român încearcă din nou să asmută armata împotriva oamenilor.

Trădătorul interesului național și slugă la străini, măCiucă caută să eludeze Constituția și voința societății și vine cu alte elucubrații legislative, care ar duce la instaurarea Noii Dezordini Mondiale.

.

Adrian Aciu:

La dezbaterea referitoare la problemele actualului proiect de lege am insistat foarte mult pe unele detalii, deoarece am intuit și le-am spus că vor elimina infamul articol 14 dar vor strecura prevederile lui în alte locuri. Sper să se adeverească și ce am spus referitor la încercarea de a face armata să se bată cu cetățenii: ACEST LUCRU NU SE VA MAI PETRECE ÎN ROMÂNIA.

Aici este înregistrarea dezbaterii:

https://www.facebook.com/groups/190930201466500/permalink/872325809993599/.

STOP DICTATURII MILITARE!


https://www.national.ro/social/ciuca-revine-intreaga-armata-va-avea-atributii-de-control-a-populatiei-716529.html?fbclid=IwAR2_qypOmbgryhQBjqlN_HpDXNYeCKk39n5f775LVPAVkiB2q1U6jV5bca8.

.

 

Descarcă în format electronic pdf de aici

imnul național al României:

desteapta-te-romane

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte