Brad Smith, președintele Microsoft, trage un semnal de alarmă pentru întreaga lume, avertizând că viața va deveni asemănătoare celei descrise în romanul „1984” al lui George Orwell, în care societatea va supraveghea în masă omenirea, prin folosirea inteligenței artificiale.

Președintele Microsoft, a declarat în cadrul emisiunii Panorama de la BBC, că este nevoie de legi care să controleze inteligența artificială, altfel guvernanții vor transforma lumea într-o dictatură.

Brad Smith a afirmat că „va fi dificil pentru parlamentari să fie la curent cu inteligența artificială (AI – artificial intelligence-n.a.) și cu tehnologia de supraveghere care avansează rapid”, potrivit Daily Mail.

În cadrul emisiunii televizate, sunt prezentate dovezi „șocante și îngrozitoare”, care arată cum China își folosește AI pentru a-și monitoriza populația, inclusiv tehnologia care pretinde că este capabilă să „recunoască emoțiile” și să determine vinovăția.

Un inginer de sofware chinez a dezvăluit, sub protecția anonimatului, că „a ajutat la instalarea sistemului în secțiile de poliție din provincia Xinjiang”, în care locuiesc 12 milioane de uiguri, în principal musulmani.

China speră să devină liderul mondial în privința tehnologiei AI până în anul 2030, ea având înregistrate mai multe brevete în acest domeniu decât Statele Unite.

„Îmi amintesc în permanență lecțiile lui George Orwell din cartea sa „1984”. Știți povestea fundamentală… era despre un guvern care putea vedea orice, ce făcea oricine și auzea tot ce vorbea lumea.

Ei bine, asta nu s-a întâmplat în 1984, dar dacă nu suntem atenți, asta s-ar putea întâmpla în 2024″, a spus Smith la BBC.

Profesorul britanic Stuart Russell de la Universitatea California din Berkeley, a declarat că „suntem la o răscruce de drumuri pentru rasa umană.

Dacă reușim așa cum trebuie, ar putea fi o epocă de aur, am putea aboli sărăcia și bolile. Dacă greșim, noi am putea crea o dictatură globală, am putea chiar pierde controlul lumii prin propria noastră tehnologie.”

____________

Sursa – https://romania-unita.ro/2021/06/02/presedintele-microsoft-brad-smith-lumea-se-va-transforma-intr-o-dictatura-in-2024/?fbclid=IwAR1azBybEIRib3lDfA6NoUYAfUZez-CJE00rKk1-TSuwf9pnGL7_O-R_DEo

.

 

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.