Pfi’zer tocmai a lansat o nouă declarație pentru investitori, menționând că au încheiat un acord cu Microsoft pentru a-și integra cipul de procesor Pluton pentru a „reduce” simptomele asociate vaxxinului. În comunicat se precizează că primitorii noului vaxxin se așteaptă la oboseală redusă, durere redusă, conștientizare sporită, etc.
.
CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat: „Aceasta este o mare revoluție în medicină, prin adăugarea puternicului cip Pluton Microsoft, va face mai ușor ca niciodată urmărirea datelor primitorilor de vaxxinuri. Putem folosi acest cip pentru a regla temperatura corpului, pentru a reduce șansele de contracție a COVlD-19 și pentru a crește probabilitatea ca unul să ne aleagă produsele în loc de Apple.
.
Deci, spune direct oamenilor cum îi vor domina, nu este un zvon de la „teoria conspirației”. Total controlați. Acesta este scopul „vaxxinării” generale, numai ignoranții nu pot vedea. Problema este că sunt majoritari, miliarde, care pot fi induși să facă ceea ce li se comandă: să se sinucidă, să se urască între ei, să muncească 14 ore fară să crâcnească, etc…
.
Se zvonește că Apple intenționează să încheie un acord similar cu Moderna, dar nimic nu este confirmat încă. Acțiunile Microsoft ($ MSFT) au scăzut cu 2%, iar acțiunile Pfi’zer ($ PFE) au crescut cu 1,3% în tranzacționarea After Hours. – thestonkmarket.com
.
Notă: Exact ce spuneam de anul trecut. „Vaxxinurile” astea cu nanoroboti sunt pentru sistemul de CONTROL TOTAL al omului și al obiectelor cu inteligența artificială. DAR ȘI PENTRU SIMPTOME REDUSE, AȘA ESTE; DAR CE SIMPTOME? Radiația V (virus)! Adică fac organismul să tolereze bombardarea cu radiațiile microunde 5G atunci când vor da drumul pe frecvența destinată nanoboților injectați în oameni! (Vizionați din nou clipul cu fostul șef al Vodafone despre ce fac acum aceste minți demonice).
.
De aici, totul va merge pas cu pas în introducerea mutagenilor într-un sistem Metrix: teleșcoală, telemedicină, telemuncă, plata prin moneda virtuală (criptomonedă creată tot de Microsoft deja), vor ști totul despre toți de la nivel celular – boli, deplasări, totul, 24 de ore. Acest sistem se instaurează acum de către toate guvernele, aici se include desființarea Bisericii Ortodoxe cu una singură, masønică.
.
COVlD este doar pretextul oentru injectare a oamenilor cu Inteligență Artificială (prima parte a pecetii antihristului) pentru control și supraveghere totală într-un matrix!
.
_________
.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.