Un fost angajat guvernamental a dat publicității acest film, în care se vede clar cum avioanele sunt folosite pentru a spray-a în atmosferă acele chemtrails; atenție, nu este vorba de exhaustia normală de la motoarele jet – aceste dare dispar de pe cer în 30sec – 1 min; în schimb, acestea numite chemtrails rămân cu orele și chiar zilele, formând niște nori lunguieți, care provin din extinderea acestor dâre lăsasate de avioane.

Aceste chemtrails conțin săruri de bariu, aluminiu care se bănuiește că sunt folosite la aplicații militare în deflecția undelor radio și luminoase (ca un strat reflectorizant) iar în ele se introduc viruși, bacterii, microbi, fungi, diverși agenți biologici care sunt testați pe populație, etc..
Dâra ce se formează, este de fapt un polimer care se transformă într-o plasă fină care se întărește în contactul cu aerul și astfel el rămâne plutind în atmosferă, la mare înălțime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.Vă rog să priviți filmul și vedeți această activitate criminală și secretă a guvernelor lumii, cum ne îmbolnăvesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei în lume gripa aviară, SARS, gripa porcină, etc. Mare atenție:

Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dâre pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalațiile radar ce se bazează pe unde radio (așa le-au și descoperit). Astfel că Asociația Meteorologilor a dat în judecată departamentul armatei germane pentru a se cere dezvăluiri oficiale asupra acestui program secret.

Într-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta împotriva “încălzirii globale”. Nu i-a autorizat nimeni și nimeni OFICIAL, nu știe într-adevăr ce efect au asupra mediului și oamenilor (ba da s-a descoperit, GROAZNIC! chiar ele produc efectul de seră, prin blocarea căldurii de la soare să fie degajate în spațiu de stratul reflectorizant de radiații).

_____________

Sursa – https://www.stirilernl.com/priviti-filmul-si-vedeti-activitatea-criminala-si-secreta-a-guvernelor-lumii-cum-vine-moartea-din-aer-in-atmosfera-se-pulverizeaza-cu-virusi-gripa-aviara-sars-gripa-porcina/?fbclid=IwAR22FK4oWqqQ_4muHRw6-SqW9gzIzuehch3QhttygEBMIQgSKt_QQ365c1o