Sf. Serafim Rose: ”vor ține și ei o ortodoxie, dar una după placul lumii acesteia, care o vor transforma într-o sectă”.
Ascultarea se face până la erezie, apostazie și trădarea ortodoxiei. Creștinii care fac o astfel de ascultare înseamnă moarte duhovnicească și drumul către iad.
Fiți atenți ce lucrătură satanică este aici:
Acești Păstori falși arată public, atât verbal cât și prin purtarea lor că nu fac ascultare de Dumnezeu, ei fac ascultare de antihrist, prin legile făcute de un Stat masonic, eretic și vrăjmaș Lui Dumnzeu. În acest fel acești ierarhi, obligă prin aceste legi satanice toți preoții să facă ascultare, iar prin preoții fricoși tot poporul.
Așa cum s-a întâmplat cu o parte din îngeri, dintre cei care nu au mai ascultat de Dumnezeu și au ascultat de Lucifer, s-au transformat din îngeri luminați, în îngeri întunecați (diavoli) și s-au dus în iad. Așa se întâmplă și acum, această supunere satanică te scoate din ascultarea de Dumnezeu și te trezești în afara Bisericii și de Legile Lui Dumnezeu, apoi în iad.
Preoții și creștinii care nu s-au supus lor și urmează dreapta credință ortodoxă, sunt numiți de ecumenisști, așa cum însuși Sf. Serafim Rose spune: ”schismatici, ieșiți din biserică, fanatici, sectanți…”
Sf. Justin Pârvu: ”a venit vremea să faceți diferența dintre un Păstor de suflete și un lup îmbrăcat în haină de oaie”
Prin acești Păstori falși se lucrează apostazia în Biserică și astfel se împlinesc proorociile marilor Duhovnici cu viață Sfântă ”în acele timpuri în mare parte Preoția nu va mai lucra la mântuirea sufletelor, ci vor fi în slujba lui antihrist și va conduce poporul spre iad”
Îngrădirea de erezie și de astfel de Păstori falși, apoi ascultarea de Preoții Mărturisitori fără cuget eretic, trebuie să o facă tot creștinul care vrea să fie ORTODOX.
Dumnezeu să ne ajute!
.
,