Select Page

Sioniștii grăbesc reconstruirea Templului în care îl vor înscăuna pe antihrist cu largul concurs al ”ortodocșilor” ecumeniști trădători de Hristos: Ploaie cu 130 de rachete în Tel Aviv, ca reacție la distrugerea unui bloc-turn din Fâșia Gaza, lovit de o rachetă israeliană (video)

Sioniștii grăbesc reconstruirea Templului în care îl vor înscăuna pe antihrist cu largul concurs al ”ortodocșilor” ecumeniști trădători de Hristos: Ploaie cu 130 de rachete în Tel Aviv, ca reacție la distrugerea unui bloc-turn din Fâșia Gaza, lovit de o rachetă israeliană (video)
Foto: timesofisrael.com
.
Militarii palestinieni au anunțat că au lansat 130 de rachete înspre orașul israelian Tel Aviv după ce o serie de rachete ale Israelului au lovit o clădire cu 13 etaje din Fâșia Gaza, în care se presupune că își aveau birourile lideri ai mișcării islamiste Hamas. Blocul-turn era gol la ora distrugerii lui. O femeie a fost ucisă în urma atentatului în Fâșia Gaza, informează EVZ.ro.
Brațul armat al Hamas a susținut că a lansat 130 de rachete în direcția Tel Aviv. De luni seara și înainte de atacul în direcția Tel Aviv, aproximativ 480 de rachete au fost lansate de diferite grupuri palestiniene din Fâșia Gaza spre Israel, potrivit armatei israeliene. Hamas a anunțat că acțiunea sa vizează apărarea moscheii al-Aqsa din Ierusalim de agresiune și terorism după ce obiectivul, sfânt pentru musulmani și evrei, a fost luni scena confruntării dintre poliția israelină și palestinieni, soldându-se cu sute de răniți.

Atacurile aeriene asupra Fâșiei Gaza, lansate ca reacție la primele tiruri cu rachete de luni, au ucis cel puțin 28 de persoane, dintre care 10 copii, potrivit Ministerului Sănătății din Gaza, citat de Agerpres. Comandanți ai Hamas și ai Jihadului Islamic, al doilea grup armat islamist din enclavă, au fost uciși în aceste atacuri, conform acestor mișcări palestiniene. Militanții au lansat 400 de rachete luni noaptea, omorând doi israelieni și rănind zeci de oameni. Un purtător de cuvânt al poliției israeliene a declarat pentru AFP că un autobuz fără călători a fost lovit de o rachetă în orașul Holon.

.
Premierul israelian a făcut declarații în toiul nopții: „Hamas va plăti pentru rachete. (…) Israelul a eliminat zeci de teroriști, a bombardat sediile Hamas și a distrus turnuri folosite de grupările teroriste.  Vom continua să atacăm Gaza cu forță deplină”, a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu. „Războiul va dura ceva timp, dar vom garanta siguranța israelienilor. Hamas și jihadiștii islamiști vor plăti”, a avertizat Netanyahu.
________________
.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte