22 de perechi de autozomi la om (aceiași pt ambele sexe), care corespund celor 22 de litere din alfabetul ebraic. Spre deosebire de îngeri, omul mai posedă o pereche de heterozomi (care determină sexul). Total 46 de cromozomi. Literele ebraice provin din imaginea perechilor de cromozomi, iar primele imagini gravate cu aceste însemne au fost făcute de către însuși Domnul, pe Muntele Sinai, când a scris cu degetul său de foc Tablele Legii.
.
Fără a  intra în detalii: Numele Domnului – YHWH reprezintă structura ADN-ului uman, căci însuși Domnul a spus: Să facem om după chipul si asemănarea noastră. În poza dublă se poate vedea compoziția catenară a bazelor azotate ale ADN-ului.
.
Genomul uman trebuie PĂZIT ca fiind cel mai valoros lucru fizic moștenit de la Dumnezeu. Spurcarea lui se face prin ceea ce se numește păcat – alterarea genetică sau intruziunea de ADN străin. Ori VACCINAREA este concepută special pentru spurcare! La fel și toată știința FALSĂ a virusologiei care, sub pretextul prevenției și curei genice – ignorând în totalitate mecanismele reparatorii ale structurii ADN-ului uman (Dumnezeu a lucrat de mântuială și e nevoie de ajustările SATANIȘTILOR Big Farma – Illuminati!…) oferă LUMII năucite de droguri, alcool, tv și alimente interzise, așa-zise „vaccinuri”.
.
TOATE vaccinurile – este recunoscut chiar în prospect! – propun o intervenție la nivel genetic și inducție de ADN animal sau modificat (bovin, porcin, maimuțe, piure de țânțari, fetuși avortați etc) – zoofilie, pedofilie, sodomie și curvie la un loc! Alterarea genetică este prioritatea vaccinării cu forța! Promotorii ei sunt sataniști dovediți! Vaccinarea (anti-covid – n.r.) este bătaie de joc la adresa Creatorului, în timp ce Legea Veche este un adevărat manual de Igienă Genetică!
.

Concret:

Odată vaccinat (cu ADN-ul IREVERSIBIL ALTERAT, modificat),

ești deja în MARE pericol de a-ți pierde mântuirea!!!

Căci este scris:

NIMIC NECURAT NU VA INTRA ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR!

.

.
_________
Adaptare după un articol de la – https://www.facebook.com/adrian.pintea83