Mi-amintesc cum a apărut coliva în cultul creștin. Atunci când prin purtarea de grijă a lui Dumnezeu, creștinii de demult au fost înștiințați prin Sf. Mucenic Teodor Tiron să nu cumpere hrană din piață o vreme pentru că toate produsele  fuseseră stropite cu sânge de la jertfele idolești cu scopul de a-i spurca pe creștini, atunci când aceștia posteau aspru și se pregăteau pentru Sf. Împărtășanie în prima Săptămână a Postului Mare. Dar, acum, prin acest vaccin anticovid ce conține celule de fetuși umani omorâți, ce „împărtășire” pregătesc lumii, autorii din umbră?

Cred că este important de notat că Sfântul Teodor nu le-a spus creștinilor de atunci să sfințească sau să facă cruce pe produsele jertfite idolilor, ci le-a poruncit să se ferească de ele și să mănânce grâu fiert cu miere, până la îndreptarea lucrurilor!

Am considerat necesar să actualizăm niște informații, care deși nu mai sunt demult un mister, și nici nu țin de domeniul conspirațiilor, ci al științei și cercetărilor de laborator, totuși nu sunt cunoscute de către marea majoritate a oamenilor și prea puțini știu ce se întâmplă în beciurile întunecate ale științei și cercetărilor de azi.

În acest scop am tradus câteva pagini de pe două site-uri de știință și cercetare americane. Limbajul lejer în care sunt descrise lucrurile nu îmi aparține, și este de-a dreptul cutremurător să observi cum cercetările pe celule de fetuși umani avortați și folosirea acestora în fabricarea de medicamente, produse cosmetice și vaccinuri, este descrisă cu „amabilitate” de parcă s-ar vorbi de niște rețete de ceaiuri sau sortimente de pufuleți.

Din păcate atrocitatea acestor practici nu este vădită nici de către anumiți lideri religioși, ei numindu-le doar fapte imorale. Și asta pentru că mulți numiți creștini în ziua de azi, nu sunt creștini și cu credința, cu dogma, cu faptele și cu curăția sufletului. A primi în sângele tău celule de la un fetus uman omorât, chipurile ca să te însănătoșești sau să te aperi de boli, nu este doar ceva imoral, ci este, de fapt, un ritual satanic de împărtășire a spurcăciunii, a morții, dar și o consimțire a faptului că acel avort a fost „un act binefăcător” pentru sănătatea altora, și în consecință , o părtășie la omor.

Acestea le spun nu de la mine ci pe baza învățăturilor Noului și Vechiului Testament în care Dumnezeu arată că cineva se poate face părtaș vinovat la faptele altuia în trei moduri: prin împreună lucrare a păcatului; prin neconlucrare dar aprobare; și prin tăcere în fața nelegiuirii, chiar dacă nu se conlucrează și nu se aprobă (vezi PSB 4, Sf. Vasile cel Mare, Despre Botez, Întrebarea 9).

Las informațiile de mai jos să grăiască în inimile celor ce caută în mod sincer pe Domnul Dumnezeu și Împărăția Sa, dorindu-le arzător să se izbăvească de tot vicleșugul satanicesc al veacului, cu harul și cu puterea Duhului Sfânt al adevărului.

     Oponenții contra avorturilor protestează împotriva vaccinurilor Covid-19 deoarece conțin celule din fetuși umani avortați

Mai multe vaccinuri din programul de vaccinare din Statele Unite ale Americii conțin celule din fetuși umani care au fost avortați cu câteva decenii în urmă. Printre acestea se numără vaccinurile contra rubeolei, a hepatitei de tip A și cel contra varicelei.

Lideri catolici mai în vârstă împreună cu alte grupări ce luptă împotriva avorturilor , au ridicat obiecții de natură morală împotriva „promițătoarelor” vaccinuri anti-Covid-19, vaccinuri în componența cărora s-au folosit celule din fetuși umani avortați cu decenii în urmă.

Protestatarii nu au căutat să blocheze fondurile guvernamentale alocate pentru cercetarea vaccinurilor, ci au cerut guvernului să se asigure că fabricanții vor descoperi alte vaccinuri care nu se bazează pe celule din fetuși umani, pentru Statele Unite, și să le impună fabricanților să fabrice doar astfel de vaccinuri. În vara anului 2020 în Statele Unite se aflau două companii printre candidații ofertanți ai vaccinurilor anti-covid pe care administrația Trump plănuia să îi susțină cu 1,7 miliarde de dolari, alături de un al treilea vaccin candidat fabricat de o companie chinezească în colaborare cu Institutul Național Canadian de Cercetare (NRC).

     „Este extrem de important ca americanii să aibă acces la vaccinuri care sunt fabricate în mod etic: nici un american nu ar trebui să fie forțat să aleagă între a fi vaccinat împotriva virusului Covid și călcarea propriei conștiințe”,  au scris către Stephen Hahn, șefa departamentului de alimentație și medicație (Food and Drug Administration) din Statele Unite, mai mulți lideri catolici, precum și alți membri ai altor 20 de religii, organizații medicale și politice, care sunt împotriva avorturilor.

De asemenea, președintele Consiliului episcopal catolic din Canada scria către primul ministru canadian Justin Trudeau:

„Cerem insistent guvernului să finanțeze descoperirea de vaccinuri care nu creează o problemă etică pentru mulți canadieni. Fabricarea de vaccinuri conținând astfel de celule umane care pângăresc moral omul, demonstrează o profundă lipsă de respect față de demnitatea persoanei umane”.

Oficialii de la FDA (Directia de alimentație și medicație publică din Statele Unite ale Americii – n.r.) și de la Casa Albă nu au răspuns solicitărilor de a comenta scrisoarea către Stephen Hahn.

Celule provenind de la fetuși umani avortați au fost folosite la fabricarea vaccinurilor încă din 1960, incluzând rubeola, Hepatita A, și varicela. De asemenea au fost folosite pentru fabricarea unor medicamente aprobate de FDA contra unor boli precum hemofilia, artrita reumatoidă, și fibroza cistică. Acum, grupuri de cercetători din întreaga lume se luptă să descopere peste 130 de vaccinuri care candidează ca și curanți anti-covid 19, după cum relatează OMS (organizația mondială a sănătății). Zece dintre acestea au început a fi testate pe oameni începând din 2 iunie 2020. Cel puțin 5 dintre vaccinurile candidate conțin celule dintr-un fetus avortat: – denumirea HEK-293 reprezintă celule colectate din rinichii unui fetus avortat în 1972, și care au fost de atunci larg folosite în cercetare și industrie; și PER.C6 care conține celule retinale recoltate în 1985 de firma Johnson & Johnson de la un fetus de 18  săptămâni. Amândouă liniile celulare au fost descoperite în laboratorul molecular al Universității Alex van der Eb at Leiden. Două dintre cele cinci vaccinuri conținând celule de fetuși avortați, au început a fi testate pe oameni.

În patru dintre vaccinuri, celule fetale umane sunt folosite ca „fabrici” miniaturale ca să genereze producția unei cantități vaste de adenoviruși, inactivi – ca ei să nu se poată multiplica – și care să provoace un posibil răspuns din partea imunității pacientului.

David Prentice, vicepreședintele și directorul de cercetări al Institutului Charlotte Lozier, care se opune avorturilor, scria împreună cu un coleg de cercetare – biologistul molecular James Sherley:

„Folosirea celulelor fetale avortate în producția de vaccinuri face ca aceste cinci vaccinuri anticovid să fie imorale pentru că exploatează ființe umane nevinovate care au fost avortate”.

Din nefericire, Academia Pontificală „pentru Viață” a Vaticanului a declarat în 2005 și a reafirmat în 2017, că, în lipsa unei alternative, catolicii ar putea, cu „bună conștiință”, să accepte vaccinuri care conțin celule de la fetuși umani avortați cu mai multe decade în urmă. (!!!…)

Deși administrația Trump a restricționat/interzis în 2019 folosirea de celule umane de la fetuși avortați în cercetările biomedicale, totuși nu a interzis folosirea celulelor „istorice” recoltate cu mai multe decade în urmă (HEK-293 și PER.C6) și care sunt prezente în vaccinurile anti-covid finanțate de guvernul american. De asemenea s-a interzis comercializarea țesuturilor de la fetuși avortați, nu însă și recoltarea lor.

 

Celule din fetuși umani avortați în produse cosmetice, alimente și industria medicală

-sursa: site-ul rehumanizeintl.org

 

Gândește-te puțin la lucrurile din casa ta. Ai în frigider cremă de pus în cafea? Apă de gură sau cremă pentru întinerire pe raft în baie? Condimente în dulapul de bucătărie? Un bandaj pe mână de la un vaccin primit recent? Dacă ai răspuns da la una din aceste întrebări, există șansa ca tu să folosești un produs care conține celule colectate de la fetuși umani avortați. Deși nu este o practică universală, anumite mărci în industria cosmetică, alimentară și medicală folosesc celule fetale cu diverse scopuri, de la simple testări până la includerea în produsele finale.

Celulele de la fetuși umani avortați au fost folosite în cercetări încă din 1930. Pentru obținerea acestor celule fetușii umani avortați sunt păstrați după moartea lor de către companii biotehnologice, universități sau centre medicale. O mostră de țesut este adusă în laborator unde sunt multiplicate pentru multiple cercetări. Aceste celule primesc o denumire alfa-numerică. De exemplu, linia celulelor recoltate de la un fetus-femeie avortat în 1962 sunt cunoscute sub numele de WI-38. Denumirea MRC-5 a fost dată unei linii celulare colectate din plămânii unui fetus-bărbat de 14 săptămâni avortat în Marea Britanie în 1970. Procesul de multiplicare a celulelor este extrem de eficient, adică o singură mostră poate servi la o multitudine de experimente. Însă, cu timpul, celulele se degradează și stocul trebuiește reînnoit periodic. De exemplu, un nou țesut de plămân a fost recoltat  în 2015 de la un fetus avortat de 3 luni ca să se creeze o linie celulară  nouă cunoscută cu numele de WALVAX-2.

Aceste celule au fost folosite la diverse aplicații. Cercetătorii au descoperit că celulele recoltate din pielea unui fetus de 14 săptămâni au proprietăți regenerative pentru piele, arsuri, cicatrici, ulcere. Firma de produse cosmetice Neocutis a introdus aceste celule fetale în anumite produse de întinerire.

În industria mâncărurilor și băuturilor, Compania Biotech Senomyx folosește linia celulară HEK-293 pentru a descoperi noi aditivi potențatori de arome. Companiile care au scos pe piață produse în colaborare cu Senomyx sunt: Nestle, Ajinomoto și Firmenich. Alte companii precum Kraft, Solae, Campbell Soup și Pepsi și-au schimbat sau anulat contractele cu Senomyx ca să se asigure că nu se vor folosi celule de fetuși avortați în descoperirea produselor lor.

Celulele fetale au fost folosite cel mai intens în industria medicală, în testări, în producție și tratamente. Au fost folosite ca teste de tratament contra bolilor degenerative de genul Parkinson. Au fost folosite pentru creșterea unor viruși folosiți în vaccinuri cum ar fi cele contra varicelei, hepatita A și rubeolă. Unele prescripții medicale (medicamente) precum Enbrel și Pulmozyme au în conținutul lor celule fetale. Actualmente se cercetează posibilitatea de a trata anumite boli prin implantarea gen transplantare a celulelor fetale în corpul uman.

În ciuda faptului că aceste practici și experimente se întâmplă deja de mai multe decenii, nu multă lume știe despre ele. Spre exemplu, Directia de alimentație și medicație publică din Statele Unite ale Americii (FDA) nu cere firmelor de cosmetică să declare compoziția, deși firma Neocutis admite că folosește celule fetale în produsele ei. La fel, când potențiatorii de aromă decoperiți de Senomyx sunt adăugați în mâncăruri, ei sunt într-o cantitate „destul de mică” încât să fie etichetați drept „arome artificiale”. Ceea ce înseamnă că, consumatorii nu pot depista ușor care dintre produse conține linii celulare de la fetuși avortați. Fabricanții de vaccinuri dau o listă a conținutului, dar nu mulți oameni se uită pe conținut și chiar și așa, când celulele fetale sunt listate în conținut ele sunt afișate codificat cu numele alfa-numeric. Așa că dacă nu știi după ce să te uiți, s-ar putea ca să nu îți dai seama ce înseamnă lista conținutului.

 

Aici se încheie traducerea.

 

Adaug o scurtă rugăciune care ne poate ține sufletul în trezvie și să aducă o picătură de milă și har de la Dumnezeu. Este rugăciunea Sfinților de la Optina împotriva lui Antihrist:

 

     „Izbăvește-mă Doamne de ademenirea mârșavului și vicleanului antihrist, timpul căruia se apropie, și mă adăpostește de uneltirile lui în pustia tainică a mântuirii Tale. Dăruiește-mi, Doamne, bărbăție și putere ca să mărturisesc cu tărie preasfânt numele Tău, să nu dau înapoi de frica diavolilor și să nu mă lepăd de Tine, Mântuitorul și Răscumpărătorul meu,  nici de Sfânta Ta Biserică. Dăruiește-mi, Doamne, ziua și noaptea, plângere și lacrimi pentru păcatele mele și-mi fii mie îndurător, în ceasul înfricoșătoarei  Tale Judecății. Amin.”

 

 

monah Nicodim

.

 

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

dacă folosiți un calculator (laptop sau desktop),

secțiunea ”căutare” este așa cum arată imaginea de mai jos:

.

Dacă folosiți un telefon mobil (smartphone),

secțiunea ”căutare” este la finalul oricărui articol din situl

www.romanortodox.info 

deasupra secțiunii ”ULTIMELE ARTICOLE”,

așa cum se vede în imaginea de mai jos:

.

Să ne fie de folos!

.

Mărturisește adevărul, fă-ți datoria de creștin,

de a-ți iubi aproapele ca pe tine însuți,

ACUM, ASTĂZI, cât se mai poate!!!

Așa să ne ajute Dumnezeu !

 

.

.