Iată ce putem citi la Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 14 mai devine Zi națională de cinstire a martirilor români din temnițele comuniste. de pe Libertatea:

 

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul de promulgare a Legii pentru instituirea Zilei naționale de cinstire a martirilor din temnițele comuniste în data 14 mai.

În expunerea de motive a legii se arată că „marea sărbătoare a tuturor românilor care cinstesc sfânta jertfă a martirilor din temnițele comuniste este ziua de 14 mai 1948, când au fost arestați de regimul comunist marea majoritate a tinerilor, a intelectualilor, alți mulți români care, prin exemplul de neascultare și reală libertate exprimată în fața regimului dictatorial ateu, au pătimit asemenea primilor creștini”.

„În acea noapte de 14 spre 15 mai 1948 au fost arestați peste 10.000 de tineri anchetați ulterior, condamnați și repartizați în pușcăriile unde urmau să execute fiecare condamnarea. Suntem conștienți de nume mari ca ale părintelui Nicolae Steinhardt, pastorului Richard Wurmbrand, episcopului greco-catolic Iuliu Hosu, părintelui greco-catolic Tertulian Langa, politicianului Iuliu Maniu, poetului Radu Gyr și soției sale sau Mircea Vulcănescu, Aurelian Bentoiu între mulți alții care au pătimit în temnițe. Se impune așadar ca această zi să fie cinstită și declarată ca zi națională a acestor martiri care și-au adus darul înaintea istoriei, care s-au jertfit ei pentru ca nouă să ne fie mai bine. Din respect pentru cei care au îndrăznit să reziste acelor vremuri istorice, Parlamentul României are datoria morală să declare ziua de 14 mai ca zi a martirilor temnițelor comuniste”, se precizează în expunerea de motive.

 

Ştim că preşedintele Klaus Johannis şi consilierii săi au o agendă de lucru anti ortodoxă:

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manastirilor. Episcopi femei. Cler homosexual

Şi în general sunt cu totul pro sistem:

Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother

KLAUS JOHANNIS: “Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”. SI “”Independența energetică a României este una din preocupările mele”. GHICI CE INSEAMNA ASA?

SIMBOLURILE lui KLAUS JOHANNIS

KLAUS JOHANNIS ia apararea HOMOSEXUALILOR dar nu-i pasa ca satanistii stapani ai UCRAINEI trimit in continuare ROMANI sa fie MACELARITI in razboiul contra PRO RUSILOR …

Romania papusarilor lui KLAUS JOHANNIS: Aruncati la cos NATIONALISMUL. El este EXTREMISM DE DREAPTA. Si aruncati si ORTODOXIA cu tot cu SFANTUL INCHISORILOR. Asta ii invata pe cetatenii Clujului CENTRUL CULTURAL GERMAN si ELIE WIESEL intr-o expozitie itineranta

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

TATIANA NICULESCU BRAN este purtatoarea de cuvant a presedintelui KLAUS JOHANNIS. Dupa cartea ei s-a facut filmul ANTI ORTODOX “DUPA DEALURI”

ÜBERMENSCH: Votantii Klaus Johannis sunt supraoameni. Ceilalti sunt suboameni … Ce mai pregatesc PAPUSARII pentru neamul romanesc?

Şi mai ştim de legea anti legionară:

A INCEPUT. Simbolic, pe 22 iulie, Sfantul ILIE LACATUSU iar … Klaus Johannis A PROMULGAT LEGEA “ANTI LEGIONARA”

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

CULMEA RELATIVITATII: Valeriu Gafencu a fost CONDAMNAT DE ANTONESCU. Apoi ELIE WIESEL invoca acesta condamnare. Simultan insa Elie Wiesel condamna toate hotararile regimului Antonescu …

Iar acum avem această promulgare tocmai pentru ziua de 14 mai, aşa cum îşi dorea chiar Părintele Justin Pârvu:

14 MAI – ZI NAȚIONALĂ de cinstire a SFINȚILOR ÎNCHISORILOR. Iohannis a promulgat legea propusă de PNL. BOR încă doarme…

Care zi mai are şi o altă semnificaţie:

COINCIDENTA? 14 mai 1948 – infiintarea statului Israel. 14 mai 1948 – 10 000 de arestari in Romania

Cum se leagă toate acestea? De dragul a ce, această condradicţie în termeni?

Căci Ziua națională de cinstire a martirilor din temnițele comuniste implică şi o cinstire a mii de legionari, chiar dacă în expunerea de motive e numit doar Radu Gyr, căci din cei 10 000 de arestaţi în acea zi, majoritatea asta au fost.

Cum de Elie Wiesel nu sare în sus?

Poate greşesc, dar o primă explicaţie a mea ar fi aceasta:

În expunerea de motive avem această înşiruire de nume părintelui Nicolae Steinhardt, pastorului Richard Wurmbrand, episcopului greco-catolic Iuliu Hosu, părintelui greco-catolic Tertulian Langa, politicianului Iuliu Maniu, poetului Radu Gyr și soției sale sau Mircea Vulcănescu, Aurelian Bentoiu”.

Aşadar, avem la un loc ortodocşi şi eretici. Iar dacă sunt la un loc, atunci nu-i putem numi în bloc martiri, adică mucenici, căci mucenicia ţine de Ortodoxie. Iată ce a hotărât Sinodul de la Laodiceea:

„niciun creştin nu se cuvine să părăsească pe martirii lui Hristos şi să se ducă la pseudo-martiri adică la ai ereticilor; căci aceştia sunt străini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânşii să fie anatema”

Să ne amintim şi de articolul An comemorativ 2017 | Martiri pentru Hristos din România în perioada regimului comunist de pe Basilica din 09.03.2017:

 

La iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă retipăreşte volumul Martiri pentru Hristos din România în perioada regimului comunist. Cartea a  apărut în anul 2007 cu binecuvântarea vrednicului de pioasă amintire şi pomenire Teoctist Patriarhul.

Volumul cuprinde relatări şi date referitoare la martiri creştini din închisorile comuniste româneşti. Este vorba de oameni pe care, pentru credinţa lor în Hristos, regimul politic ateu al vremii i-a persecutat, torturat şi ucis.

Imensa lor majoritate aparţin Bisericii Ortodoxe Române, însă cartea include şi pagini ce păstrează memoria jertfelor unor măr­turisitori creştini romano-catolici sau protestanţi. Încât, dincolo de culte proprii sau de tradiţii particulare, aparte, sute de mucenici ai lui Hristos se regăsesc aici, amintiţi laolaltă, cu vieţile lor şi cu momentele trecerii lor în veşnicie.

[…]

 

Altfel spus, lucrurile se leagă, ca întotdeauna. Avem Sinodul din Creta:

Implicații eclesiologice ale aprobării documentului eretic Declaraţia de la Toronto de către pseudosinodul din Creta

Adică avem acceptarea oficială a ecumenismului la nivel de Ierarhie. Avem doctrina “jertfelor unor măr­turisitori creştini romano-catolici sau protestanţi” de pe Basilica, adică a Patriarhiei Române. Şi avem şi legea statului cum că toţi cei ucişi în temniţele bolsevice sunt mucenici.

De aia cred eu că au dat şi legea asta fără să se scandalizeze prea tare organizaţiile evreieşti şi legiunile de asociaţii şi ziare anti ortodoxe, anti naţionaliste şi anti legionare. Că era vorba despre ceva cu mult mai important în edificarea NOII ORDINI MONDIALE, anume ecumenismul, unul dintre cei doi principali piloni antihristici, alături de sinistrul angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – dispariţia banilor cash.

___________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/06/02/voi-ce-credeti-cum-de-klaus-johannis-semnat-decretul-pentru-instituirea-zilei-nationale-de-cinstire-martirilor-din-temnitele-comuniste-atentie-sunt-mentionati-si-legionari-adica-se-bate-cap/