Clădirea Parlamentului European fotografiată de sus … Un triunghi cu un ochi în vârf iar la bază turnul Babel.
Foto: http://ansa.it/europa/notizie/rubriche/voceeurodeputati/2013/10/15/Ue-stop-transumanza-Strasburgo-PE-vuole-modifica-Trattati_9463311.html

ÎPS Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, le-a spus credincioșilor adunați la Mănăstirea Nicula cu ocazia hramului acestui lăcaș, Adormirea Maicii Domnului, cum că:

”Mărturisitori ai lui Hristos au fost și întemeietorii Uniunii Europene”

 

Iar site-uri ce se auto definesc a fi alternative la mass-media, au promovat acest mesaj …

Asta deoarece este o tema draga intrusilor:

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial …

Sa vedem insa cum sta in realitate treaba.

Statele Unite ale Europei – proiect masonic din secolul XIX  

Iata ce putem citi in articolul Speech De ce avem acum nevoie de Statele Unite ale Europei de pe site-ul http://europa.eu/index_en.htm:

 

În primul rând, de unde vine această viziune a Statelor Unite ale Europei și ce înseamnă ea de fapt?

De-a lungul istoriei, multe personalități celebre s-au referit și au visat la Statele Unite ale Europei, de la George Washington la Richard Coudenhove-Kalergi, fără a-i uita pe Napoleon Bonaparte și pe Giuseppe Mazzini. Viziunea cea mai clară și concretă a fost formulată însă fără niciun fel de îndoială de scriitorul francez Victor Hugo.

 

Într-adevăr, conform articolului http://jurnalmasonic.blogspot.ro/2011/10/de-ce-statele-unite-ale-europei.html de pe JURNAL MASONIC:

 

În ultima perioadă tot mai multe personalităţi ale continentului european aduc în discuţie ipoteza formării Statelor Unite ale Europei. De fapt, subiectul nu este unul nou. Putem reaminti în acest sens o epistolă între Fratele George Washington şi Fratele La Fayette (Marchiz de), în care Washington spunea:
„Într-o zi, pe modelul Statelor Unite ale Americii vor lua fiinţă Statele Unite ale Europei”.
Alţi Fraţi Francmasoni care au susţinut acest ideal au fost Napoleon Bonaparte (Împăratul Franţei) şi Giuseppe Mazzini (unul din emancipatorii şi unificatorii Italiei moderne). Şi Victor Hugo a folosit sintagma de „Statele Unite ale Europei” în cadrul Congresului Internaţional de Pace de la Paris din anul 1849.

 

Iar in articolul http://www.grandlodge.ro/ro/2009/08/personalitati-istorice/ se specifica:

 

Giuseppe Garibaldi […] un promotor al iedei Statelor Unite al Europei cu Giuseppe Mazzini, Nicoale Bălcescu ş.a.

 

Iata ce spunea si istoricul mason Dan A. Lazarescu:

 

Crescuti in societatile secrete, literare si masonice, de la Bucuresti, Iasi, Brasov, Chisinau si Cernauti, „pasoptistii” s-au desavarsit in lojile pariziene ca Les disciples de St. Vincent de Paul, Rose du parfait silence, Athenee des Etrangers, Fraternite des peuples. Aici se nasc si ideile de unitate europeana, precum Statele Unite ale Europei, ideal deopotriva al lui Giuseppe Mazzini, Nicolae Balcescu sau Kossuth Lajos.

 

Richard Coudenhove-Kalergi si Miscarea Paneuropeana din anii ‘20

In discursul de mai sus, de pe http://europa.eu/index_en.htm, alaturi de alti masoni, este elogiat si Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972). Sa vedem cine-i personajul:

Pe la inceputul anilor ‘20 intra in loja masonica din Viena. In 1922 fondeaza International Paneuropean Union sau Paneuropean Movement sau Pan-Europa Movement. In 1923 publica manifestul Paneuropa.

In 1926 are loc primul congres cu finantarea evreilor Louis Rothschild si Max Warburg. Rothschild nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Fratii puternicei familii Warburg au fost implicati si in crearea Federal Reserve si Council on Foreign Relations:

Personalitati si organizatii: familia WARBURG

Tot ei au promovat miscarea in SUA.

Organizatia a fost interzisa de nazisti in 1933 si a fost refondata dupa al doilea razboi mondial.

Printre membrii:

– savantul evreu Albert Einstein, cel ce intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, din 1947, declara:

Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi. “

Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee, WhK), fondata in Berlin in 1897 de catre evreul Magnus Hirschfeld pentru sustinerea unei mega campanii pro homosexualitate:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

–         Magnatul norvegian Johan Ludwig Mowinckel, fost presedinte al Ligii Natiunilor

–         Scriitorul Thomas Mann, homosexual, se casatoreste totusi cu evreica Katia Pringsheim, membra a foarte bogatei familii Pringsheim din Germania (industrie, banci). Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee.

– Scriitorul evreu Franz Werfel, interesat de teosofie.

– Muzicianul evreu Bronisław Huberman.

– Konrad Adenauer, primul cancelar al Germaniei de Vest dupa al doilea razboi mondial.

– Sigmund Freud, evreu, tatal psihoanalizei,

– Bruno Kreisky, evreu, fost cancelar al Austriei. A dezincriminat avortul si homosexualitatea.

– Léon Blum, evreu, de trei ori prim ministru al Frantei.

– Georges Pompidou, fost prim ministru si presedinte al Frantei. In 1953 a fost angajat de Guy de Rothschild.

In cartea sa Praktischer Idealismus, Kalergi scria:

 

Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Actualele rase și clase vor dispărea treptat din cauza dispariției spațiului, timpului și prejudecatilor. Rasa viitorului euroasiato – negroida, similara la infatisare cu anticii egipteni, va inlocui diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor.

 

Separat de acest ghiveci european, Kalergi mai descrie noua rasa de nobili ai batranului continent: evreii …

 

Comitetul American al Europei Unite, fondat în 1948

Iata ce putem citi la American Committee on United Europe de pe Wikipedia:

 

Comitetul American al Europei Unite- The American Committee on European (ACUE), fondat în 1948, a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa promovând politica integrării europene. Primul finanţator era fostul şef OSS pe timp de război, William Joseph Donovan.

Structura organizaţiei a fost prezentată în linii generale la începutul verii lui 1948 de Donovan şi Allen Welsh Dulles de atunci de asemenea şi revizuirea organizaţiei din Agenţia Centrului de Inteligenţă sau Central Intelligence Agency (CIA) ca răspuns la solicitările lui Richard Coudenhove-Kalergi  şi  Winston Churchill.

Documente guvernamentale americane declasificate au arătat că ACUE a fost întâiul finanţator al celor două Mişcarea Europeană şi Campania Europeană de Tineret. În sine ACUE a primit finanţare de la fundaţiile Rockefeller şi  Ford.

Politica Statelor Unite a fost să promoveze Statele Unite ale Europei, și în acest scop comitetul a fost folosit spre a-şi întinde discret pâlnia spre fondurile CIA – de la mijlocul anilor ’50 ACUE a primit aproximativ 1000000 de dolari pe an – de la pro-federalişti europeni care susţineau organizaţii gen Conciliul EuropeiComunitatea Europeană a Cărbunelui şi OţeluluiComunitatea Europeană de Apărare.

 

Zic ei ca “a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa”. Asta-i motivatie pentru naivi si consumatori de bere in fata televizorului. Caci ideea Statelor Unite ale Europei au avut-o stapanii masonilor in capatani inca de pe vremea cand Lenin nici nu se nascuse. Asta apropos de amenintarea URSS.

In ceea ce priveste comunismul insa, de fapt nu tot ei l-au creat?

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

Ca sa intelegem mai bine, iata cateva detalii despre personajele si organizatiile in ordinea in care sunt ele amintite in scurtul dar edificatorul articol de mai sus:

William Joseph Donovan (1883 – 1959)

Seful Office of Strategic Services (OSS), precursor al CIA. Cunoscut ca „Father of American Intelligence” si „Father of Central Intelligence”.

Membru Knights of Malta.

Chiar daca neoficial, a avut insa un rol determinant in formarea CIA prin protejatul sau Allen Dulles.

In 1949 devine presedintele acestui American Committee on United Europe (ACUE), vicepresedinte fiind Allen Dulles.

Putem aminti aici si de:

Józef Hieronim Retinger (1888 – 1960)

Fondator al Miscarii Europene dar si unul dintre fondatorii Grupului Bilderberg. Dupa cum stiti, sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

Allen Dulles (1893–1969)

Prieten apropiat al familiei RockefellerDirector of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles. Cavaler de Malta.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence.

Membru Council on Foreign Relations.

In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi.

Ce învățăm din istoria Iranului?

Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

L-au exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant“ N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea …

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

Cititi va rog mai multe la:

Personalitati si organizatii: ALLEN DULLES (ALLEN WELSH DULLES)

Tot aici putem vorbi oleaca si de fratele sau:

John Foster Dulles (1888–1959),

U.S. Secretary of State sub President Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959.

In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America (National Council of Churches). Cititi va rog si:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation 1935 – 1952, membru fondator Council on Foreign Relations. Evident, si el prieten apropiat al familiei Rockefeller.

Rockefeller

Detalii la:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

 

Valéry Giscard d’Estaing

Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, celebrului fost dizident sovietic Vladimir Bukovsky (care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS) a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale (creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller), formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov:

 

Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.

 

Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Maastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.”

Iata si ce mai spunea acest disident sovietic despre Uniunea Europeana:

Proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un masonul Valéry Giscard D’Estaing. Iata si ce aflam din textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001, sub preşedinţia acestuia:

 

După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11.09.2001. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS, NATIONALISMUL, rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere.„ ( … )

Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.

 

Ce inseamna Revolutia Franceza?

ZIUA REVOLUȚIEI FRANCEZE – începutul unui lung șir de zile negre în istoria umanității

 

SIMBOLURI

La inceputul acestui material este o fotografie: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus. Un triunghi cu un ochi in varf iar la baza turnul Babel.

Iata ce putem citi in articolul lui Florin Suparu, PRINŢESA EUROPA ŞI MINOTAURUL postat pe revista AXA:

 

Învăţaţi să cinstim „cultura clasică greco-romană” încă din primele zile ale vieţii, noi nici nu ne putem închipui ce însemna lumea păgînă înainte de întruparea Dumnezeu-Cuvîntului şi de propovăduirea în toată lumea a bunei Sale vestiri (Evanghelia).

Să luăm de pildă legenda Europei, căci despre „Europa” va fi vorba în multe din paginile ce ne stau înainte. Întîi de toate, să zicem că etimologia numelui de „Europa” nu se cunoaşte, unii zicînd că e semitică, alţii că e celtică sau grecească. Ce se ştie e că numele se află pentru întîia oară în mitologia elină, Hesiod zicînd (în veacul al VII-lea înainte de Hristos) că Europa era ori una din cele trei mii de Oceanide3, ori fiica regelui Tyrului, răpită de Zeus, această poveste fiind şi cea mai cunoscută. Să ne-o amintim cît mai pe scurt cu putinţă.

Aşadar, s-a întîmplat că Zeus – marele tartor al Elinilor4 – a văzut-o pe fată pe cînd aceasta culegea flori şi, nestăpînit cum era de felul său, s-a aprins de dorinţă curvească pentru ea. Şi ce a făcut? S-a schimbat într-un frumos taur alb şi, luînd-o pe grumaz (ea ţinîndu-se de coarnele lui), a înnotat peste mare, ducînd-o în insula Creta. Iar acolo s-au împreunat – precum ne putem închipui – şi prinţesa i-a născut pe Minos, Sarpedon şi Rhadamante.

Dar povestea cu tauri albi nu se termină aici. Căci, înainte de a dobîndi tronul Cretei, Minos a avut de luptat cu fraţii săi pentru dreptul la stăpînire şi l-a rugat lui Poseidon („zeul” apelor, unchiul său după tată) să-i trimită un semn că „zeii” îi binecuvîntau domnia. Iar unchiul i-a trimis un frumos taur alb ca zăpada, care s-a ivit din apa mării (precum tatăl lui Minos cu ani în urmă). Minos ar fi trebuit să jertfească dobitocul, arătîndu-şi astfel supunerea către „dumnezeii” cerului şi ai pămîntului, dar nu a făcut aşa, ci l-a păstrat pentru sine. Cînd Poseidon a aflat despre lipsa de „evlavie” a nepotului, a făcut ca Pasipha, femeia acestuia, să se îndrăgostească nebuneşte de taur. Iar aceasta l-a pus pe Daedalus, vestitul arhitect, să-i facă o vacă din lemn goală pe dinăuntru. Şi, intrînd în forma aceea dobitocească, femeia s-a împreunat în chip dobitocesc cu taurul, ca şi soacra sa pe vremuri. Iar din împreunare s-a zămislit monstrul numit „Minotaur”, „taurul lui Minos”, o jivină cu cap şi coadă de taur şi trup de om.

Ce a urmat se ştie: Minotaurul a pricinuit atîtea rele pe insulă, încît Daedalus a trebuit să construiască pentru el, la cererea lui Minos, labirintul, în care a fost închis. Acolo, el primea spre mîncare tributul adus Cretei de către Atena, adică şapte tineri şi şapte fecioare în fiecare an. Asta pînă cînd a fost ucis de eroul Tezeu, povăţuit de firul Ariadnei, fiica lui Minos şi ajutat de sabia magică dată tot de ea.

Lăsînd de-o parte înfricoşătoarea şi scîrbavnica poveste, să ne gîndim că toate noroadele păgîne – începînd cu Babilonienii şi cu Egiptenii, cei dintîi închinători la idoli, adică la chipurile diavolilor – au avut drept „dumnezeu” cîte un taur: primii pe Baal-Moloch, iar cei de-al doilea pe Apis. Iar de la ei, animalul cornut a fost cinstit de toţi ceilalţi păgîni, ba chiar şi de norodul ales, atunci cînd acesta s-a smintit în pustie şi i-a cerut lui Aaron să le facă viţelul de aur5. Şi pe cine închipuie animalul cornut şi copitat, desfrînat şi sălbatic? Ştim prea-bine, din întîmplările trăite de Părinţii Bisericii din pustie, aceia care au înfruntat duhurile necurate faţă către faţă: pe însuşi diavolul cel mare, începătorul răutăţii, vrăjmaşul lui Dumnezeu şi al oamenilor. Iată aşadar „mitul întemeietor” al „Europei”, împărăţia zidită în vremile noastre de strănepoţii Minotaurului.

3 Nimfe ale mării oceanice, „nimfele” fiind întruchipări ale nenumăratelor patimi omeneşti „mai mici”, iar „zeiţele” doar ale celor mai însemnate.

4 „Căci toţi dumnezeii neamurilor – adică ai păgînilor – sînt draci” (Psalmul 95:5) şi ipostazieri (personificări) ale patimilor. Iar Zeus era întruchiparea tiraniei, a bunului plac şi a mîniei.

5 Ieşirea, capitolul 32. De aceea a şi poruncit Dumnezeul a toate jertfele de tauri în Legea Veche, pentru ca Evreii să nu se mai închine acestei făpturi, ci să o închine Lui.

 

Printre simbolurile asociate sau folosite de Uniunea Europeana pentru a-si afirma identitatea exista unul foarte nimerit prin semnificatia sa: Turnul Babel.

Astfel , aceasta imagine a fost pusa in circulatie in anii 1980 de catre Consiliul Europei. Afisul infatiseaza Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran), iar in fundal se zareste o macara moderna, in jurul careia muncesc cativa oameni. Pentru a risipi orice dubiu in privinta semnificatiei imaginii, posterul contine sloganul “Multe limbi, o singura voce”, asezat strategic langa un zidar care fasoneaza material de constructie. Afisul este completat de stelele Uniunii Europene. Semnificatia materialului promotional este cat se poate de clara: construirea celui “de-al doilea Babilon” a reinceput in forta.

Foto: http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm

De altfel , “noul turn al lui Babel” are o existenta cat se poate de reala, si anume, Cladirea Parlamentului European din Strasbourg (foto jos), inaugurata in 1999, care pare o replica fidela a picturii cu acelasi nume a lui Peter Brueghel cel Batran (foto stanga sus).

Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus.

Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc. Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

 

Uniunea Europeana si evreii

Si mai sus ati intalnit nume de evrei grei. Iata si altii:

Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Asadar:

 

Jews are going to be at the center of that”

Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.

 

Si ce nume are individa: Spectre, adica Fantoma.

Ea a fondat si Paideia:

http://www.paideia-eu.org/

Unde gasim:

New Museum Program together with Rothschild Foundation (Hanadiv) Europe

Moshe Kantor, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL „a cerut Uniunii Europene sa stabileasca unitati de supraveghere nationala in toate statele membre UE care sa monitorizeze cetatenii suspecti de intoleranta” si ”masuri concrete pentru combaterea intolerantei, in special cu scopul de a elimina rasismul, partinirea de culoare, discriminarea etnica, intoleranta religioasa, ideologii totalitare, xenofobie, anti-semitism, anti-feminism si homofobie.”:

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Pe numele intreg Viatcheslav Moshe Kantor, este un evreu nascut la Moscova, ce conduce Acron Group, este Chairman of the European Council on Tolerance and Reconciliation, fondator al European Jewish Fund, presedinte al European Jewish Congress si Chairman of the Policy Council of the World Jewish Congress unde chairman of the WJC Governing Board este David René de Rothschild iar presedinte prietenul nostru Ronald S. Lauder:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Wesley Clark e evreu dar general american in rezerva, fost comandant al fortelor NATO in timpul razboiului din Kosovo. Conform http://globalfire.tv/nj/04en/race/racialpurity.htm acest comandant cu numele original Wesley Benjamin Jacob Canne Nemerovsky declara, in timpul bombardamentelor, la CNN:

 

Sa nu uitam care este la originea problemei. Nu există nici un loc in Europa moderna pentru statele pur etnic. Asta-i o idee din secolul al 19-lea si incercam sa trecem in secolul 21 si vom face acest lucru cu multi-state etnice.

 

Fost consilier pe probleme strategice si de securitate al premierului Victor Ponta. Membru in Consiliul director al companiei BNK Petroleum, o companie petroliera unde Soros a cumparat 20% din actiuni prin intermediul fondului sau de investitii Quantum Partners LP.
După încheierea carierei militare, Clark a cochetat cu politica şi a candidat la primarele democrate pentru Casa Albă, o campanie sponsorizată de George Soros. A eşuat, însă s-a lansat în afaceri în domeniul extractiv şi energetic în Balcani. Clark conduce corporaţia energetică canadiană Envidity. Generalul businessman a cerut autorităţilor kosovare o licenţă pentru exploatarea rezervelor de cărbune din Kosovo, unde vrea să obţină combustibili sintetici.

Unii spun ca ar fi fost implicat si in asediul Waco unde au fost ucisi 76 de barbati, femei si copii.

Cititi va rog mai multe la:

ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice al premierului VICTOR PONTA …

Veronica Porumbacu, scria in „Gazeta Literara” o poezie care incepea astfel:

 

O, Europa

Te simt in mine

Te simt adanc in mine. 

 

Cititi va rog mai multe la:

O, Europa, te simt in mine

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Veronica_Porumbacu Veronica Porumbacu (n. 24 octombrie 1921 la București – d. 4 martie 1977 la cutremur, la București) a fost poetă, prozatoare, memorialistă, autoare de literatură pentru copii și traducătoare română.

Se naște la București pe numele adevărat Veronica Schwefelberg (Porumbacu este pseudonimul sub care va publica). Tatăl său, Arnold Schwefelberg, a fost un cunoscut activist al comunității evreiești de la București.

In incheiere, iata ce zicea si un alt evreu, dar ortodox, parintele Nicolae Steinhardt:

 

Sunt foarte sceptic referitor la omul de mâine, după cât de laş, de netot, de naiv, de uşor de îmbrobodit, de nătărău ni se arată astăzi. Europa de azi, Occidentul, oferă un spectacol de nerozie şi îndobitocire cum rareori a mai fost din secolul IV încoace. Şi ăştia să realizeze amplitudinea fiinţei? Aida-de!

Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja paşi mari!

(Din cartea „Monahul de la Rohia răspunde la 365 întrebări incomode adresate de Zaharia Sângeorzan”, Ed. Revistei Literatorul)

 

Cititi va rog si:

REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului …

Declaratii Parlamentul European: ACTUALUL STATUT al MUNTELUI ATHOS nu corespunde legislatiei Uniunii Europene si TREBUIE MODIFICAT

__________

AVERTISMENT ! ! !:  situl sursă al acestei informații ( ortodoxinfo.ro ) este unul prin excelență neo-ecumenist – MAXIMĂ ATENȚIE !

Sursa – https://ortodoxinfo.ro/2017/08/16/uniunea-europeana-este-un-proiect-masonic-din-secolul-xix-fondatorii-ue-au-fost-anti-crestini-iar-doctrina-ue-fost-inca-de-la-inceput-luciferica/

 

Citește și: Cu ce seamănă îndemnul la vot al Comisiei Europene?

Cu ce seamănă îndemnul la vot al Comisiei Europene?