Multe sunt întrebările care se pot pune:

Nașul cum se va numi? Părintele 3? Iar cuscrul? Dar cuscra?

Apoi, dacă deja nu mai este obligatoriu ca părinții să fie câte unul din fiecare gen, atunci de ce să fie numai doi părinți? Care regulă morală impune aceasta. Niciuna. Să se poată să fie și părinte-triolet, careu de părinți (4) și de ce nu și părinți-cvintă…?

Dincolo de caracterul ridicol al subiectului (care mai devreme sau mai târziu, datorită lipsei coloanei vertebrale a „corectitudinii politice”, așa cum este aceasta pusă în aplicare în mod exagerat, vom ajunge și acolo)… nu trebuie să omitem faptul că acest caracter ridicol nu ferește de periculozitatea urmării unei căi a Noi Ordini Mondiale.

Nici măcar George Orwell, în romanele lui (1984 și Ferma animalelor) nu a putut să își închipuie dimensiunea reală a realității sumbre care se creează sub pretextul drepturilor omului și al egalității aparente și al dreptului la alegere.

Pentru că în epoca băncilor, a marilor firme, a elitei economice și politice nimic nu se petrece întâmplător și desigur nimic spre binele omului în general.

Toate au un anumit sens și scop. Desigur acesta este întotdeauna împotriva cetățenilor și a popoarelor.

Însă totul este ascuns, tăinuit, plănuit în taină. Așa cum este și absurditatea și atentatul la normalitate pe care îl reprezintă încercarea preliminară de a înlocui termenii de tată și mamă cu părintele 1 și părintele 2.

Când sunt șterse din dicționarul oficial al unei națiuni cuvinte și sensuri care vorbesc despre psihic, despre morală, care susțin tradiții, valori și popoare… care în ansamblul lor îl cheamă pe om în lumea sentimentelor (o lume atât de periculoasă pentru New Age, care își dorește oameni-roboți, oameni-sclavi în slujirea producerii de bani pentru elită…) atunci momentul în care vor fi șterse numele de botez și cele de familie sau orice altceva care definește unicitatea și personalitatea individului nu este foarte departe.

Se va găsi un prilej, un pretext prin intermediu acestei zăpăceli a „corectitudinii politice” pe care sistemul nostru politic a lansat-o chipurile ca să ne apere de ceea ce este rău.

Probabil că nu este departe vremea când nu va trebui să fii un condamnat (pușcăriaș) ca să fii definit printr-un număr… Vei fi un cod de bare uman pecetluit pe braț, vei fi un produs sau o marfă umană.

Deja CNP-ul, numărul de asigurări sociale, codurile fiscale folosite în toate țările constituie o probă generală în acest sens.

Puterea pe care popoarele au cedat-o „reprezentanților” lor a fost cedată de aceștia în schimbul unor foloase materiale consistente din partea sistemului, care este o mafie economică a unui număr foarte mic de oameni, o bandă de bancheri și de bogătași care dobândesc avantaje prin legile făcute de ei și care se află la discreția lor.

Această mafie se extinde și crește sub pretextul unor „corectitudini politice”, folosindu-se de marionete precum Macron (se referă la actualul președinte al Franței – n.trad.), de tipul „guvernării de stânga”, al „antifasciștilor” și al „antirasiștilor” (cum se recomandă ei în fața lumii – n.trad.).

Atenție! Nimic nu este întâmplător, nimic nu este de luat în râs, ci toate sunt periculoase.

Popoarele trebuie de urgență să retragă atribuirea puterii „reprezentanților” lor care i-au trădat și îi trădează pentru folosul lor mafiot.

Timpul se scurge. Sistemul este opresiv, nestăvilit, fără ezitări și fără bariere morale.

Exact astfel trebuie să devină și popoarele împotriva lui!… (doar păstrând barierele morale)

Sursahttp://trelogiannis.blogspot.com/2019/03/2.html

traducere din limba greacă de

pr. Ciprian Staicu

___________

Sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2019/03/07/ce-sa-ti-fac-parintele-meu-2/