Dr. Tenpenny explică modul în care vaccinurile cu ARNm vor începe procesul de depopulare în următoarele 3-6 luni (între mai și iulie 2021). Dr. Tenpenny și alți oameni de știință au prezis că milioane de oameni ar putea muri și va fi atribuită unei noi tulpini de COVID (așa-numitele VARIANTE) care promoveaza vaccinurile care sunt de fapt și mai letale.
Iată câteva extrase mai semnificative din interviu:
„În SUA, în primele 30 de zile de vaccinare, efectele adverse de până acum au apărut asupra a peste 40.000 de persoane, inclusiv aproximativ 31.000 de cazuri de șoc anafilactic, aproximativ 5.000 de cazuri de reacții neurologice și alte probleme, dar acesta este doar începutul .
Aceste vaccinuri vor crea, în esență, un fenomen numit Anticorp Dependent Enhancement (ADE) sau o creștere a dependenței de anticorpi, permițând unei „bucăți” de ARNm mesager să se replice pe cont propriu, creând pe termen nelimitat bucăți de proteine ​​(proteine ​​spike) în corpul nostru. răspuns, va produce anticorpi și acesta este motivul pentru care Bill Gates a declarat că organismul nostru va deveni un „producător automat de vaccinuri endogene” ca răspuns la aceste proteine ​​».
Acesta este motivul pentru care astăzi vorbim despre variantele englezești și braziliene, care în schimb sunt deja prezente în corpul nostru din cauza vaccinărilor în masă.
Exemplul Umbriei(regiune in Italia), pe primul loc pentru numărul de vaccinări, este emblematic și în mod coincident există o explozie de cazuri Covid în Umbria cu toate variantele posibile și imaginabile.
Calul troian, așa cum spune dr. Tenpenny, este de fapt injectat în noi prin vaccinul ARNm și există mai multe mecanisme prin care aceste substanțe vor crea acest haos în noi, și anume anticorpii produși de acest vaccin ne vor distruge plămânii. împotriva acestor proteine ​​Spike produse, va dezactiva macrofagele antiinflamatorii și, în plus, anticorpii vor lega aceste proteine ​​de virus și le vor trage în interiorul celulei ca un cal troian, permițându-i să înceapă să se replice la infinit, deoarece este o pornire fără oprire.
Acesta este motivul pentru care mulți oameni vor începe să moară în decurs de un an, nu numai de șoc anafilactic sau de boli cardiovasculare, ci și de boli autoimune, deoarece anticorpii împotriva Proteinei Spike vor începe să atace celulele roșii din sânge și să le descompună.
Când oamenii încep să moară după câteva luni, mulți medici vor recomanda doze suplimentare și stimulatoare ale vaccinului, ceea ce face ca stările de sănătate să fie și mai grave pentru cei care au crezut orbește în acest tratament de sănătate.
Pentru toate actualizările cazului, puteți vizita blogul Dr. Tenpenny la următorul link: https://vaxxter.com/covid-vaccines-part-2/
Ne confruntăm cu un genocid fără precedent al vaccinului, în care oamenii vor începe în curând să se simtă foarte rău sau să moară, împingând societatea spre un control global și al sănătății continuu.
Dr. Tenpenny nu este singura voce din cor, dar împreună cu colegii ei Dt. Cahill, Dt. Mikovits și alți medici și oameni de știință avertizează lumea despre un eveniment iminent de victime în masă, care va implica oameni care au primit COVID experimental. vaccinuri, datorită unei reacții cunoscute sub numele de răspuns hiperimuna. >>