Generalul (r) Aurel Rogojan, fost cadru de conducere în SRI și înainte de 1989, în Securitate, a spus că președintele Iohannis ar fi spus în 2014 că Președintele Țării este ales de „instituții și structuri”.
.
Acesta a mai spus că „s-a recurs la operațiuni specializate ale Serviciilor Secrete pentru manipularea alegerilor”.
.
Dezvăluirile au fost făcute cu ocazia lansării cărții „Puterea umbrei – General Aurel Rogojan în dialog cu Dan Andronic”, un dialog cu jurnalistul Dan Andronic, apărută la Editura Proema.
.
„Și președintele Iohannis, în campania sa electorală din 2014 spune: „Alegerile nu le face poporul”.  Alegerile le fac instituțiile, structurile. Președinția României se negociază la masa verde. Și s-a recurs la operațiuni specializate ale Serviciilor Secrete pentru manipularea alegerilor.
.
Tehnologia de astăzi crează majorități aparente, induse în subconștient prin această propagandă pe care o fac anumiți vectori de comunicare publică, care nici nu știu în ce sunt prinși de fapt”, a declarat Rogojan.
.
Cartea, care beneficiază de o postfață de Ion Cristoiu și o postfață de Mirel Curea,  poate fi comandată la Editura Proema, printr-un email trimis la adresa ema@proema.ro.
.

.

IMPORTANT!

În prima pagină a sitului romanortodox.info deasupra secțiunii ”ULTIMELE ARTICOLE” (sus în dreapta) se află o fereastră mică (un dreptunghi) în care scrie: ”CĂUTARE”. Tastând acolo un cuvânt sau o anumită expresie, veți găsi articole în care apare acel cuvânt sau expresie.

Să ne fie tuturor DE MULT FOLOS SUFLETESC !

Doamne ajută !