”Neil deGrasse Tyson (NGT): ”Vom avea nanoboți pe care îi putem încărca în creier, care se vor conecta la rețea direct – și nu prin intermediul dispozitivelor din buzunar. În acest fel – de la distanță – vom putea să descărcăm cărți, limbaje întregi, și vom cunoaște aceste lucruri doar prin faptul că le-am descărcat.”

Ray Kurzweil (RK): ”Acesta e doar un efect. Dar vom avea și neocortex mai mult. Deci nu vom fi ”limitați” numai la 300 de milioane module de învățare, vom avea miliarde sau zeci de miliarde.”

NGT: ”Vrei să spui la nivel biologic, sau doar pentru că avem acești nanoboți?”

RK: ”Vom avea această extensie care nu e biologică…”

Dar avem un lucru care ne-ar putea ajuta. A fost inventată o ”pastilă” care vindecă toate bolile. Iar această tehnologie te poate ajuta să trăiești până la 150 de ani. Viitorul e acum.”

Nanoroboții sunt construiți pentru un singur scop: să intre în fluxul sanguin, să dobândească acces la creier – și alte zone ale corpului – pentru a se atașa de respectivul țesut…, apoi rămân în așteptare până primesc un semnal militar pe o frecvență clasificată (5G – n.r.), care le transmite ce au de făcut. În acel moment, ei manipulează creierul și alte zone ale corpului să trimită semnale către celelalte zone ale organismului, pentru a declanșa ceea ce se numește ”o furtună de citokine”. E un răspuns al sistemului imunitar, este ca și cum sistemul imunitar ar lua steroizi (acționează cu putere). Ei fac ca sistemul imunitar al acelui om să se întoarcă împotriva organismului, și produc simptome ale unei gripe virulente care progresează înspre o infecție a căilor respiratorii superioare, lichid în plămâni, pneumonie, apoi moarte.

Rata de supraviețuire a victimei – estimată de cei care controlează programul – este de 2%. Ei spun în document că vor ca 99% din populație să fie infectată cu aceste lucruri, și cei mai mulți dintre noi deja suntem infectați.

Programul a început în 1995.

-Acești naniți pot fi activați de la distanță? Sau sunt programați dinainte să execute în mod autonom misiunile, la un moment dat?

-Sunt programați dinainte, dar sunt activați atunci când primesc instrucțiunile. Când primesc semnalul pe frecvența militară ultra-secretă. atunci ei primesc ordinul. ”Acum a venit timpul să-ți faci treaba.” După ce îndeplinesc misiunea, raportează. Dacă este o misiune în desfășurare, raportează pe măsură ce execută. Un nou raport dezvăluie faptul că există cel puțin 104 alimente, ambalaje, și produse agricole care conțin ingrediente nano (2013). aceste produse sunt la vânzare la nivel internațional. Ele includ: produse lactate pentru regim, uleiuri de gătit, ceaiuri și sucuri de fructe concentrate, aditivi alimentari aflați la vânzare pentru a fi introduși în cărnuri procesate, băuturi răcoritoare, produse lactate și produse de brutărie, ambalaje pe termen lung și ambalaje antibacteriene, ustensile de bucătărie antibacteriene.

-Uluitor. Treaba asta e înfricoșătoare. E grotească. ”Pentru a face ca acest viitor să devină realitate, oamenii de știință vor să-i învețe pe nanoboți șă se reproducă singuri. Cum? De exemplu, nanoboții vor crea o mulțime de minicopii, pe baza proteinelor din corpul uman. Totuși, futurologii sunt sceptici:

Gerd Leonhard: ”Toate aceste tehnologii sunt ca echipamentele nucleare. Sunt extrem de puternice, ar putea fi pozitive, dar trebuie să le controlăm. Dacă nu putem controla ce facem acolo, am putea produce o reacție în lanț. Conform așa numitei teorii a ”marelui clei”, roboții microscopici mai întâi vor muri singuri… deoarece vor fi consumat toate sursele de energie.”

Următorul proiect al lui Elon Musk nu este o mașină, sau o navă spațială, sau un panou solar. Cel mai recent demers al lui (reamintesc – acest text este conceput în anul 2013!!!) este Compania Neuralink, al cărei obiectiv este să implanteze cipuri în creierul oamenilor, și de asemenea să facă o conexiune între creiere și computere. Iată ce a spus aseară Elon Musk despre această tehnologie:

”Această tehnologie are un scop foarte bun, zic eu. Să vindece boli incurabile, și să ne creeze un viitor sigur (ca civilizație) în ce privește inteligența artificială. această tehnologie are un potențial imens. Sperăm să avem această tehnologie într-un pacient uman până la sfârșitul anului următor (2020). Nu este departe.”

 

Materialul a fost de nenumărate ori șters (cenzurat) de pe Youtube!, (iată doar două adrese web de unde a fost deja cenzurat):

https://www.youtube.com/watch?v=Bux4BMAZeWU

https://www.youtube.com/watch?v=lZCvba_WiLQ

-motiv pentru care vi-l prezentăm aici integral, în două părți, atâta timp cât acest sit nu va fi închis și el abuziv:

Partea 1 din 2:

Partea 2 din 2: