Plecând de la principiul conform căruia cine controlează educația controlează totul, STATUL NEOMARXIST insistă ca educația copiilor să depindă cât mai puțin de părinți, si cât mai mult de sistemul antihristic impus de el…

Iată ce aflăm de la activenews.ro  – sit prin excelență ecumenist, însă unul dintre puținele care, dorind să capteze în mod viclean încrederea creștinilor pentru a le inocula idei ecumeniste (ceea ce din păcate și reușește), mai oferă – spre deosebire de marea majoritate a celorlalte – și informații despre lupta antihristică a statului, a noii ordini mondiale, împotriva Bisericii cea Una, împotriva familiei, împotriva vieții, împotriva sănătății trupești și sufletești, împotriva libertății de conștiință, împotriva a tot ceea ce poate fi spre mântuire:

 

”Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat, marți, că învățământul obligatoriu va fi extins cu încă trei ani, de la grupa mare până la clasa a XII-a, modificarea urmând să se facă printr-un proiect de lege aflat, miercuri, la vot decisiv pe ordinea de zi a Senatului, informează Edupedu.
.
”Este acum la Senat, chiar este pe lista de vot, o lege care stabilește obligativitatea ultimelor două grupe la grădință – grupa mijlocie și grupa mare – și ultimii doi ani de liceu, începând din anul 2020. Anul acesta va trebui să pregătim preluarea, la început de ciclu și la sfârșit de ciclu, în învățământul obligatoriu,” a declarat ministrul Ecaterina Andronescu.
Potrivit sursei citate, ministrul Andronescu a anunțat că, în acest context, este posibilă desființarea Evaluării Naționale de la clasa a VIII-a.
.
”Noi am declanșat aceste dezbateri publice cu directorii școlilor și în București, și în alte județe din țară să încercăm să vedem și care este percepția. Pentru că acum evaluarea de la clasa a VIII-a este doar o evaluare pentru încheierea gimnaziului și repartizarea elevilor în școli profesionale, clasice sau duale, și respectiv în licee. Clasa a VIII-a nu mai reprezintă sfârșitul învățământului obligatoriu, cum era în legea 84, de exemplu. Dacă învățământul devine obligatoriu pe 12 clase se justifică evaluări intermediare? Ca să întărim ritmul acesta al învățării continue, pentru că el este cel care dă și temeinicie învățării. Toate sunt care, fără îndoială, merită să le discutăm”, a mai spus Andronescu.
.
În prezent, scrie Edupedu, învățământul obligatoriu începe la clasa pregătitoare și se încheie la clasa a X-a. Legea Educației în forma sa inițială prevedea însă trecerea clasei a X-a la gimnaziu și un liceu de doar 3 ani – prevederi neaplicate nici până acum.”
______________
AVERTISMENT ! ! !:
situl sursă al acestei informații ( activenews.ro ) este unul prin excelență ecumenist – MAXIMĂ ATENȚIE !
.
Citiți pe aceeași temă și: